Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Φρίκη! Πατέρας ανάγκαζε το γιο του να ασελγεί πάνω του και τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό

- Εφιαλτική εφηβεία ζούσε ο 16χρονος μέσα στο σπίτι του
- Επι τέσσερα χρόνια ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα του
- Το τι συνέβαινε στο παιδί ανακάλυψε τυχαία η μητέρα του
- Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέαΗ είδηση προκαλεί ανατριχίλα. 41χρονος απο το Μαρούσι, ανάγκαζε επι τέσσερα χρόνια το 16χρονο γιο του να ασελγεί πάνω του και τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.
Φρίκη! Πατέρας ανάγκαζε το γιο του να ασελγεί πάνω του και τον βιντεοσκοπούσε με το κινητόΤην καταγγελία έκανε η σύζυγος του 41χρονου, η οποία βρήκε στο κινητό του βίντεο στο οποίο φαινόταν ξεκάθαρα ο γιος της να ασελγεί στον πατέρα του. Την καταγγελία επιβεβαίωσε στην Αστυνομία και ο 16χρονος με λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, η σύζυγος του 41χρονου και μάνα του 16χρονου, όλα αυτά τα χρόνια που διαρκούσε το δράμα του παιδιού της, δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Υποψίες για το τι συμβαίνει άρχισαν να της κινούνται πρόσφατα, όταν ένα βράδυ είδε τον άντρα της με κατεβασμένο το εσώρουχο να κοιμάται μαζί με το γιο τους.
Λίγες ημέρες αργότερα, βρήκε στο μπάνιο το κινητό του άντρα της ανοιχτό να βιντεοσκοπεί. Στην ερώτησή της γιατί το έκανε αυτό, ο 41χρονος απάντησε πως απλά... κατέγραφε το παιδί. Η αινιγματική απάντηση του συζύγου γέμισε απορίες τη μητέρα του 16χρονου, η οποία όταν βρήκε την ευκαιρία, έψαξε το κινητό του συζύγου της και προς έκπληξή της αντίκρισε τον 41χρονο να αναγκάζει τον γιο του να ασελγεί πάνω του. Αμέσως πήγε στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία. Ο εισαγγελέας έβγαλε ένταλμα σύλληψης και ο 41χρονος συνελήφθη απο την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου