Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

TA NEA On-line - Φορο-έλεγχοι µε οδηγό µαύρες λίστες

Ο Λοβέρδος κανίβαλος !!!


01 Απρίλιος 2011




Ας πούμε ότι μια εταιρία στα πλαίσια υλοποίησης κάποιου καινοτομικού προγράμματος, σάς ανακοινώνει ότι εφ’ εξής θα αποσπά κάθε μήνα από τον μισθό ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό, ας πούμε 100 ευρώ. Φυσικά σάς δίνει το δικαίωμα εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος να αποποιηθείτε τής προσφοράς εγγράφως. 

E-Lawyer: Μετά το θάνατο, το σώμα μας ανήκει στο κράτος;

E-Lawyer: Μετά το θάνατο, το σώμα μας ανήκει στο κράτος;: "Με νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Υγείας, το πρόβλημα της δωρεάς οργάνων επιχειρείται να αντιμετωπισθεί με μια επέμβαση στην αυτοδιάθεσ..."

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

dEASY - diginomicon: Οι διακόπτες του Internet

Alpha Bank: Που πάνε τα "πακέτα" του Δημοσίου για τις τράπεζες


Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου
ΑΛΦΑ
Αγοράστε στο
4,599
ή πουλήστε στο
4,571
Στην παροχή εγγυήσεων του Δημοσίου προς τις τράπεζες και στον τρόπο με τον οποίο αυτές αξιοποιούνται, αναφέρεται η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank στο εβδομαδιαίο δελτίο της.

Η Alpha αναφέρει τα εξής:

«Όπως ανακοινώθηκε, επεκτείνεται κατά € 30 δισ. το Σχέδιο Ενίσχυσης Ρευστότητος μέσω κρατικών εγγυήσεων για την χρηματοδότηση των τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Η παροχή εγγυήσεων δεν γίνεται με χρήματα των φορολογουμένων. Οι εγγυήσεις δεν επιβαρύνουν ούτε τον Κρατικό Προϋπολογισμό ούτε και καταγράφονται στο δημόσιο χρέος. Απλώς χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για να εκδώσουν ίδια ομόλογα με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Εγκρίθηκε από το υπουργικό το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα



Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε το σχέδιο νόμου «για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό», το οποίο περιλαμβάνει 18 νέες σχετικές ρυθμίσεις και προβλέπει σε περίπτωση κακοποίησης χρηματικές ποινές μέχρι και 30.000 ευρώ ακόμη και φυλάκιση.
 
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης: 
1. Απαγορεύεται η συμμετοχή κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή άλλο παρεμφερές δημόσιο θέαμα καθώς και σε οποιαδήποτε δημόσια έκθεση του για κερδοσκοπικό σκοπό. Επίσης απαγορεύεται η συμμετοχή ζώων σε εκθέσεις.

Εν δυνάμει δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες







Θα εξαιρούνται μόνο όσοι δηλώσουν επίσημα την αντίθεσή τους
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα όλοι οι έλληνες πολίτες θα είναι εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση.
Μόνο όσοι θα έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, δε θα είναι εν δυνάμει δότες.

Pressing.news: Αποχέτευση στα Μεσόγεια :Τι λέει σήμερα ο κ. Μπάρδ...

Pressing.news: Αποχέτευση στα Μεσόγεια :Τι λέει σήμερα ο κ. Μπάρδ...: "Σε συνέντευξή που έδωσε ο κ. Μπάρδης στο radio9 και στους Δημήτρη Σταυρόπουλο και Δήμο Βερύκιο είπε μεταξύ των άλλων στην ερώτηση για το τι..."

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

30 Μαρτιου σαν σημερα



1822: Οι Τούρκοι σφαγιάζουν τους κατοίκους της Χίου, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ευρώπη.

1867: Οι Ρώσοι πουλάνε την Αλάσκα στην Αμερική για 7,2 εκατομμύρια δολάρια, μην ξέροντας ότι κάτω από τους πάγους κρύβεται μαύρος χρυσός. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κατηγορούν την κυβέρνηση ότι διασπάθισε το δημόσιο χρήμα για να αγοράσει ένα παγόβουνο.

1952: Ο Νίκος Μπελογιάννης και τρεις σύντροφοί του εκτελούνται στο Γουδί.

1961: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, με την υπογραφή του συμφώνου σύνδεσης με την ΕΟΚ.

1981: Ο Τζον Χίνκλεϊ αποπειράται να δολοφονήσει έξω από ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον τον αμερικανό πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν. Ο αμερικανός πρόεδρος τραυματίζεται σοβαρά στο στήθος, αλλά διασώζεται.

1983: Τίθενται σε ισχύ στην Ελλάδα το πενθήμερο και οι 40 ώρες εργασίας για τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα.


Γεννησεις

1432: Μωάμεθ Β', οθωμανός σουλτάνος, που εκπόρθησε την Κωνσταντινούπολη. [θαν. 3/4/1481]

1746: Φρανθίσκο Χοσέ ντε Γκόγια Υ Λουθιέντες, γνωστότερος ως Γκόγια, ισπανός ζωγράφος. [θαν. 16/4/1828]

1853: Βίνσεντ Βαν Γκονγκ, ολλανδός ζωγράφος. [θαν. 29/7/1890]


Θανατοι

1840: Τζορτζ Μπράιαν Μπράμελ, γνωστότερος ως Μπο Μπράμελ, άγγλος δανδής, που εισήγαγε τη μόδα στο ανδρικό λεξιλόγιο. [γεν. 7/6/1778]

1872: Νικόλαος Μάντζαρος, συνθέτης του εθνικού μας ύμνου. [γεν. 26/10/1795]

1896: Χαρίλαος Τρικούπης, από τους κορυφαίους έλληνες πολιτικούς. [γεν. 11/7/1832]


Διαβαστε Ακoμα: Σαν Σημερα... Στη Ροκ Μουσικη νεο!

Ελλάδα 2011: Ένα τεράστιο πολεμικό αεροδρόμιο... (φωτό) ~ Liston Place


30 Μάρτιος 2011

Ελλάδα 2011: Ένα τεράστιο πολεμικό αεροδρόμιο... (φωτό)


ImageΌπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα τοdefencenet.gr, δεκάδες αεροσκάφη από το Βέλγιο, της ΗΠΑ, την Νορβηγία, το Κατάρ και την Γαλλία απογειώνονται καθημερινά είτε για να αφήσουν το θανατηφόρο φορτίο τους επάνω στις μονάδες του Μ.Καντάφι, είτε να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις ως αναχαιτιστικά ή μεταγωγικά.



Η συνεισφορά της χώρας μας είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη,απείρως πιο σημαντική από το να στέλναμε μαχητικά αεροσκάφη να βομβαρδίσουν. 
Γιατί, μαχητικά για επιχειρήσεις υπάρχουν άφθονα. 

Από νωρίς ρεκόρ! (video)



Από νωρίς ρεκόρ! (video)

Κυριακή 27/03/11

 | Συντάκτης: Πουρλιοτοπούλου Ιωάννα
Η σταθερότητα της…έγινε συνήθεια. Πλέον αυτό που θα επιδιώξει είναι η υπέρβαση. Η Κατερίνα Στεφανίδη, ξεκίνησε τη θερινή σεζόν, όσο καλά είχε ξεκινήσει και τη χειμερινή. Με νέο ατομικό ρεκόρ. Η νεαρή άλτρια του επί κοντώ, πήρε μέρος σε αγώνες στο Στάνφορντ και με άλμα στα 4,42 μ. βελτίωσε το απόλυτο ρεκόρ της, καθώς είχε 4,30 μ. στον ανοιχτό από το 2005 και 4,41 μ. στον κλειστό από φέτος.

Η Στεφανίδη, ξεκίνησε τον αγώνα από τα 4,05 μ., συνέχισε στα 4,15 μ., ξεπέρασε με την πρώτη τα 4,30μ. και 4,42 μ. και στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,50 μέτρα. Με τα 4,42 μ. η Στεφανίδη έγινε η τέταρτη ελληνίδα όλων των εποχών.


Αντίθετη στην ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι η εμπορική χρήση δελφινιών



ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ



Αντίθετη στην ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι η εμπορική χρήση δελφινιών σε δελφινάρια ή ζωολογικούς κήπους παραδέχεται ο Επίτροπος Περιβάλλοντος.                
Συγκεκριμένα, στην απάντηση του Κοινοτικού Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Potočnik σε ερώτηση του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλου, τονίζεται ότι για την εισαγωγή αιχμάλωτων δελφινιών «δεν εκδίδεται άδεια στην περίπτωση που τα είδη προορίζονται πρωτίστως για εμπορική χρήση. Σε ό, τι αφορά τα δελφινάρια, η αρμόδια αρχή είναι υπεύθυνη να ελέγξει αν η

NewsIt.gr: Έσπασε ο αγωγός του Μόρνου - To νερό σαν τσουνάμι ''έπνιξε'' ένα ολόκληρο χωριό - Χωρίς νερό περιοχές της Αττικής

Pressing.news: Δήμος Παλλήνης :Αποφάσεις εκατομμυρίων euro χωρίς ...

Pressing.news: Δήμος Παλλήνης :Αποφάσεις εκατομμυρίων euro χωρίς ...: "Μόλις πριν λίγο άρχισε η συζήτηση επί του προϋπολογισμού στο Δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης …Οι πολίτες για άλλη μια φορά βρέθηκαν απέναντι σ..."