Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Διαγράφει πέντε βουλευτές ο Σαμαράς





 Διαγράφει πέντε βουλευτές ο Σαμαράς
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ όσοι κινήθηκαν ερήμην του κόμματος και του προέδρου του για να προωθήσουν κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
Πως έχει το θέμα:
Γράψαμε χθές, ότι την ώρα που ο Παπανδρέου έπεφτε και η κυβέρνηση του Μνημονίου γκρεμιζόταν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ έσπευσαν να δώσουν χείρα βοηθείας στο ΠΑΣΟΚ συζητώντας με στελέχη και βουλευτές του τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο γραφείο του προέδρου της

Άρχισαν οι περικοπές στις συντάξεις

20:03




 Άρχισαν οι περικοπές στις συντάξεις
 
Μειωμένες από 30% έως και 50% -κατά περίπτωση- θα είναι οι συντάξεις για περισσότερους από 500.000 συνταξιούχους μετά την παρακράτηση των διπλών εισφορών στις κύριες και τις επικουρικές, αλλά και τη μείωση του εφάπαξ από αυτό τον μήνα και εφεξής. Στόχος, η κάλυψη ελλειμμάτων των ταμείων και η εξοικονόμηση τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Οι μειώσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη παρακρατούμενες εισφορές τύπου ΛAΦKA – ανάλογα με το ύψος της σύνταξης, την ηλικία του

Κι όμως! Ο ΓΑΠ είχε δίκιο για το δημοψήφισμα (!!!)


Τι παίζει, τελικά, ρε, πάνσοφοι, οικονομο_αναληταράδες;;; Ε;;; 

…Τι εμπιστεύεστε περισσότερο: την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή τις ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ;
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισε υπέρ της δημοκρατίας, ανακοινώνοντας δημοψήφισμα αναφορικά με τις δρακόντειες περικοπές δαπανών, που η ΕΕ και το ΔΝΤ απαιτούν από την Ελλάδα ως αντάλλαγμα για την διάσωσή της.  (Ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, τις περικοπές που απαιτούνται από την Ελλάδα ως αντάλλαγμα για την διάσωση των μεγάλων ευρωπαϊκών και

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σοβαρή κατάκτηση του Δήμου Παλλήνης: πέτυχε την χρηματοδότηση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης

Σοβαρή κατάκτηση του Δήμου Παλλήνης: πέτυχε την χρηματοδότηση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης

ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΙΚΟΛΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΟΥΡΤΣΙΧΙΝ: ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΟΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ


«11 χρόνια σκληρά τεστ για να βγω στο Διάστημα»

Οι Ελληνες της διασποράς μας έκαναν πάντοτε υπερήφανους με τη δράση τους σε δεκάδες τομείς. Ενας από αυτούς είναι σίγουρα ο Ελληνορώσος κοσμοναύτης Φιοντόρ (Θεόδωρος) Νικολάγιεβιτς Γιουρτσίχιν.
Πρώτη αποστολή στο Διάστημα με το πλήρωμα του «Ατλαντίς» Πρώτη αποστολή στο Διάστημα με το πλήρωμα του «Ατλαντίς» Το 2002 έκανε το πρώτο του διαστημικό ταξίδι ως μέλος του πληρώματος του Διαστημικού Λεωφορείου «Ατλαντίς», παραμένοντας στο διάστημα επί 10 μέρες, 29 ώρες και 58 λεπτά. Το 2007 παρέμεινε 196 μέρες στο διαστημικό σταθμό ISS, ενώ τον Ιούνιο του 2010 έκανε το τρίτο του διαστημικό ταξίδι, ως διοικητής του ρωσικού διαστημόπλοιου Σογιούζ ΤΜΑ-19.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Αναλυτικά η δεύτερη ανοιχτή επιστολή του Κ.Βαξεβανη, προς Βενιζελο!



"Κύριε Βενιζέλο,
Σας έχω απευθύνει δημόσια, αρκετά ερωτήματα, τα οποία θέτουν σοβαρά θέματα για τον τρόπο που πολιτεύεστε. Δεν ήταν μια θεωρητική ανάλυση αλλά στοιχεία. Δεν μου απαντήσατε. Πίστευα πως ήταν η ενασχόλησή σας με την σωτηρία της χώρας που δεν σας επέτρεπε να απαντήσετε. Τελικώς δεν ισχύει. Απ ό,τι έμαθα, στείλατε απαντητική επιστολή στην Ελευθεροτυπία για άρθρο που αφορούσε την προίκα σας, όχι όμως απάντηση σε όσα σας έχω ρωτήσει. Και το κάνατε μία από τις πιο κρίσιμες μέρες των διαπραγματεύσεων για το χρέος. Βρήκατε τον χρόνο. Άρα δεν ήταν θέμα χρόνου.
Πριν προχωρήσω στα συγκλονιστικά που αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα, σας θυμίζω και πάλι πως το να απαντήσετε είναι υποχρέωσή σας. Ηθική και πολιτική. Πριν από μερικούς μήνες, όταν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κύριος Θόδωρος Πάγκαλος είπε το γνωστό «μαζί τα φάγαμε», του απάντησα με ένα πολύ σκληρό άρθρο. Ο κύριος Πάγκαλος την ίδια κιόλας μέρα ανταπάντησε με ένα δικό του πολιτικό άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στο site μου. Την ίδια εποχή έγραψα ένα ακόμη σκληρό άρθρο για την υπουργό κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, στο οποίο έλεγα πως το να φοιτά παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο, ενώ η ίδια είναι υπουργός Παιδείας, είναι μια πρακτική που δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τη Δημόσια Παιδεία για την οποία είναι αρμόδια. Η κυρία Διαμαντοπούλου απάντησε δημόσια σε αυτό, θέτοντας μάλιστα μια πλευρά που είχα σκληρά παραβλέψει. Της μάνας. Και οι δύο συνάδελφοί σας απάντησαν αν και θα μπορούσαν να μην το κάνουν γιατί εξέφρασα απόψεις και όχι, όπως στη δική σας περίπτωση, ντοκουμέντα και στοιχεία. Και βέβαια κανένας από τους δυο, δεν θέλησε να μου «θυμίσει» πως είμαι δημοσιογράφος της «κρατικής».Σεβάστηκαν και τον ρόλο τους και το ρόλο του δημοσιογράφου.
Διατελέσατε υπουργός Πολιτισμού και βρεθήκατε στο στόχαστρο της πολιτικής κριτικής από τον προκάτοχο σας στο υπουργείο, τον νυν αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, για την αγοραπωλησία επί των ημερών σας του ξενοδοχείου «Ακροπόλ» από τον κατάδικο σήμερα, Γιώργο Μπατατούδη. Πληροφοριακά μόνο ο κ. Μπατατούδης ο οποίος διέφυγε στη Λιβύη βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα αφού κατάφερε να πάρει αναστολή εκτέλεσης της ποινής του. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε.
Ας πάμε όμως και πάλι στα στοιχεία. Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996. Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης. Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι. Τι άλλο λοιπόν, ήσασταν από το

Σκάνδαλο Διαμαντοπούλου...

Τα νέα του Ωρωπού: Σκάνδαλο Διαμαντοπούλου...: . Να χαρώ εγώ διαφάνεια, αντικειμενικότητα και ολίγη από σωτηρία της χώρας! Αν τα στοιχεία που μέχρι πρότινος

Έντονη ανησυχία για το νερό της Αττικής



Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011, 20:16
Σοκ προκαλούν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και αφορούν την υπόθεση της μόλυνσης της Αλιάρτου που αποκάλυψε σήμερα η zougla.gr.
Παρεμβαίνοντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» του zougla radio, o δήμαρχος της Αλίαρτου, κ. Γιώργος Ντασιώτης, παραδέχτηκε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει μολυνθεί η λίμνη Υλίκη η οποία αποτελεί μία από τους μεγαλύτερους τροφοδότες πόσιμου νερού της Αττικής.

28 OKT 2011 OI EVELPIDES ARNOUNTE NA FIGOUN APO THN PARELASI

Για τη λαϊκή έκρηξη που σημάδεψε τις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης « EcoLeft

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Β. Λέκκας: Μας κυβερνούν προδότες, ξεπουλημένα τομάρια.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ


Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την άμεση σχέση 
μεταξύ των εντατικών προγραμμάτων εμβολιασμών 
και των υψηλών ποσοστών βρεφικής θνησιμότητας

Έγραψε στις 30.10.2011 ο/η: Hubbard Bryan
 867 προβολές 
Πριν τα πρώτα του γενέθλια, ένα μωρό στην Αμερική θα δεχτεί 26 εμβόλια -μέρος τού εντατικού προγράμματος εμβολιασμών παγκοσμίως- και αυτό συμβαίνει σχεδόν σε κάθε παιδί μέχρι την ηλικία τού ενός έτους, στις αναπτυγμένες χώρες. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται σε κάθε κράτος με ένα εντατικό πρόγραμμα εμβολιασμών, δείχνοντας άμεση σύνδεση μεταξύ των αριθμών των δόσεων, που χορηγούνται τον πρώτο χρόνο τής ζωής και τού ποσοστού βρεφικών θανάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το χειρότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας από 34 πολιτείες, που αξιολογήθηκαν σε μια νέα έρευνα, με 6,22 βρέφη στα 1000 να πεθαίνουν πριν την ηλικία τού ενός έτους. Καθώς στις ΗΠΑ γεννιούνται γύρω στα 4 εκατομμύρια μωρά το χρόνο, αυτό σημαίνει, ότι 24.800 θα πεθάνουν πριν τα πρώτα τους γενέθλια και για πολλά από αυτά ίσως ευθύνεται ο μεγάλος αριθμός εμβολιασμών. Αυτό είναι το χειρότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας από όλες

Video σοκ Ένας Γάλλος μιλά όταν οι Έλληνες σιωπούν DefenceNet gr - YouTube

...Ακέφαλη παραμένει η Εφορία Παλλήνης!

Βασίλης Οικονόμου - Boυλευτής Αττικής: Δήλωση Βασίλη Οικονόμου για τα γεγονότα που εξελίχ...

Βασίλης Οικονόμου - Boυλευτής Αττικής: Δήλωση Βασίλη Οικονόμου για τα γεγονότα που εξελίχ...: Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την ματαίωση των παρελάσεων και τα γεγονότα που εξελίχθ...

Πρώτη στην Ευρώπη η Ασημάκη

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε καλύτερη πολίστρια στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε η LEN την Παρασκευή (28/10). Δεύτερη θέση για την Αλεξάνδρα Ρουμπέση και τον Σπύρο Γιαννιώτη.
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε καλύτερη πολίστρια της χρονιάς από τη LEN. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Σαγκάη συγκέντρωσε το 33.9% των ψήφων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (LEN).

Η συμπαίκτρια της στην εθνική ομάδα και στη Βουλιαγμένη, η Αντιγόνη Ρουμπέση συγκέντρωσε το 30.6% των ψήφων. Τρίτη η νέα παίκτρια του Ολυμπιακού, η Ισπανίδα Μπλάνκα Χιλ Σορλί με 19.4%.
Ο κάτοχος δύο παγκόσμιων τίτλων, Σπύρος Γιαννιώτης είχε προβλέψει ότι θα έχανε τον τίτλο του κορυφαίου στην ανοιχτή θάλασσα από τον Τόμας Λουρτζ και αυτό έγινε. Ο Γερμανός που πήρε τον ευρωπαϊκό τίτλο στα 10χλμ. (σ.σ. δεν συμμετείχε ο Γιαννιώτης) πρώτευσε με 58.8% έναντι 17.6% του Γιαννιώτη.

Ο Νορβηγός Αλεξάντρε Ντάλε Όεν και η Ιταλίδα Φεντερίκα Πελεγκρίνι πρώτευσαν στην κατηγορία των καλύτερων κολυμβητών της χρονιάς.