Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΑΙ ΗΜΕΤΕΡΑΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ……...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΑΙ ΗΜΕΤΕΡΑΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ……...: "Η χοντροκοπιά και η έλλειψη τακτ, έδρασαν καταλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Φεβρουαρίου της Παλλήνης. Ο χρόνος, η στιγμή, έδρασαν..."

ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ



ακολουθεί το απόσπασμα της εφημερίδας Νεολόγος


Αν ο δήμαρχος κ. Αθανάσιος Zούτσος επέλεγε να μιλήσει για σειρά πραγμάτων και «ευρημάτων» στο νέο Δήμο Παλλήνης «με το όνομά τους» είναι βέβαιο, ότι δύο τινά θα συνέβαιναν: οι πολίτες θα ένοιωθαν έκπληκτοι και σαστισμένοι με αυτά που θα άκουγαν και ο ίδιος θα ερχόταν σε μετωπική ακραία σύγκρουση με «ομάδες», «παρέες», «οικογενειακά δένδρα», όλες οι... συνιστώσες συνδεδεμένες με ομφάλιο λώρο και παρεμπιπτόντως ενταγμένες στο αυτό, χρόνιο, «πελατειακό σύστημα».
Δεν γνωρίζουμε τι θα επιλέξει ο ίδιος και πως θα διαχειριστεί τα όσα περιέρχονται σχεδόν καθημερινά στη γνώση του και στην αντίληψή του. Γνωρίζουμε όμως ότι έχει χρέος να πράξει ότι ορίζουν οι κανόνες της πολιτείας για τις περιπτώσεις που τα αποδεικτικά στοιχεία λόγω επάρκειας τους δεν χρειάζονται περαιτέρω διερεύνησης. Επειδή συμβαίνει να γνωρίζουμε καλώς και από πολλών ετών την πληρότητα του ήθους του και της ακεραιότητας του, διατηρούμε την πεποίθηση ότι ο κ. Δήμαρχος .... «θα σπάσει αυγά» και θα πράξει αυτό που πρέπει και οφείλει.






πηγή εφημεριδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ

Aποδυναμώνεται ο ρόλος του Συλλόγου Διδασκόντων


Μάνατζερ αλλά και αξιολογητές, που θα διοικούν με κριτήρια ιδιωτικού δικαίου, με αυξημένες αρμοδιότητες και προσόντα, είναι ο καινούργιος ρόλος που εισάγει για τους διευθυντές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων το υπουργείο Παιδείας στο νέο σχολείο που δημιουργεί.

Στο σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει το υπουργείο Παιδείας για την «αναδιοργάνωση των περιφερειακών υπηρεσιών της εκπαίδευσης», αποδυναμώνεται ο ρόλος του Συλλόγου Διδασκόντων, που είναι συλλογικό όργανο, και αρμοδιότητές του μεταφέρονται στο διευθυντή, που έχει πλέον αναβαθμισμένο και κυρίαρχο ρόλο.
Με το νέο νόμο, οι διευθυντές μεγάλων σχολικών μονάδων απαλλάσσονται πλήρως από τα διδακτικά τους καθήκοντα. Εχουν την πλήρη ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του σχολείου, που περιλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που έχουν σήμερα, ενώ επιπλέον αναλαμβάνουν τις εξής αρμοδιότητες:
**Μετέχουν στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των εκπαιδευτικών του σχολείου και είναι υπεύθυνοι, σε συνεργασία με τα στελέχη Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, για την κατάρτιση προγραμμάτων ενδοσχολικής επιμόρφωσης.
**Εχουν την ευθύνη για την οργάνωση των διαδικασιών αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και για την εκπόνηση και υλοποίηση ολοκληρωμένων σχεδίων δράσης βελτίωσής της.
**Εχουν την αποκλειστική ευθύνη της ηλεκτρονικής ενημέρωσης των ατομικών υπηρεσιακών φακέλων των εκπαιδευτικών και των οικονομικών δεδομένων και των στοιχείων της αυτοαξιολόγησης.
**Είναι οι πειθαρχικοί προϊστάμενοι για το προσωπικό της σχολικής μονάδας και μπορούν να τους επιβάλουν έγγραφη επίπληξη, καθώς και την πειθαρχική ποινή του προστίμου μέχρι το ένα έκτο των μηνιαίων αποδοχών.
Παρά το γεγονός ότι στο εισηγητικό κείμενο «για την αναδιάρθρωση των περιφερειακών υπηρεσιών της εκπαίδευσης», το υπουργείο αναφέρει πως πρόθεσή του είναι «να καταστήσει τη σχολική μονάδα και τους εκπαιδευτικούς πρωταγωνιστές» και ότι στις κεντρικές του επιδιώξεις είναι «η ενίσχυση της αυτονομίας της σχολικής μονάδας και της δυνατότητάς της να προγραμματίζει, να οργανώνει, να υλοποιεί και να αξιολογεί το έργο της», στα άρθρα που ακολουθούν η εικόνα είναι διαφορετική.
Στο υφιστάμενο μοντέλο διοίκησης, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας εισηγείται για όλα τα θέματα στο Σύλλογο Διδασκόντων (στον οποίο είναι και ο ίδιος μέλος με δικαίωμα ψήφου) και ο Σύλλογος αποφασίζει με πλειοψηφία. Η απόφαση καταγράφεται και συντάσσεται πρακτικό.
Ενώ λοιπόν στο άρθρο 3α του νέου νόμου, όπου περιγράφονται οι «Αρμοδιότητες του Συλλόγου Διδασκόντων», αναφέρεται ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων αποτελεί συλλογικό όργανο χάραξης κατευθύνσεων για την καλύτερη εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής και την καλύτερη λειτουργία του σχολείου, στο άρθρο 3β αναφέρεται:
«Ο Σύλλογος αξιοποιεί αποτελεσματικά τις χρονικές δυνατότητες που διατίθενται στη διακριτική ευχέρεια της σχολικής μονάδας από το εθνικό πλαίσιο αναλυτικού προγράμματος, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του σχολείου, προτείνοντας στο διευθυντή εκπαιδευτικά προγράμματα, καινοτόμες δράσεις, δραστηριότητες κ.λπ.».
Δηλαδή ο ρόλος του υποβαθμίζεται αφού περιορίζεται στο να προτείνει. Ετσι, η ευθύνη μιας απόφασης ενός Συλλογικού Οργάνου, όπως είναι ο Σύλλογος Διδασκόντων, μεταφέρεται σε ατομικό επίπεδο, δηλαδή στην κρίση του διευθυντή.
Κατά τ' άλλα, ο Σύλλογος Διδασκόντων στο νέο νόμο:
**Διατηρεί την ευθύνη της επιλογής εκπαιδευτικού, διδακτικού και εποπτικού υλικού, στις περιπτώσεις και με τη διαδικασία που αυτό προβλέπεται.
**Προβαίνει σε προτάσεις για το είδος και τη μορφή της ενδοϋπηρεσιακής επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού της σχολικής μονάδας.
**Εχει την ευθύνη, κατόπιν διαβούλευσης με όλη τη σχολική κοινότητα, για τη συμπλήρωση του «Κανονισμού λειτουργίας σχολικής μονάδας».
**Συνεδριάζει ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του (πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο διευθυντής του σχολείου) τακτικά, τουλάχιστον μία φορά πριν αρχίσουν τα μαθήματα, μία στο τέλος κάθε τριμήνου και εκτάκτως όταν το κρίνει σκόπιμο ο πρόεδρος ή το ζητήσει το ένα τρίτο των μελών του.
Αναβαθμισμένο ρόλο έχει όμως στο νέο νόμο και ο υποδιευθυντής, ο οποίος ορίζεται πρόεδρος στην «Επιτροπή Σχολικής Διαχείρισης», που δημιουργείται σε αντικατάσταση των σχολικών επιτροπών που έχουν καταργηθεί. Η επιτροπή αυτή, που θα έχει την ευθύνη των οικονομικών θεμάτων, είναι τριμελής. Τα άλλα δύο μέλη της είναι ένας από το Σύλλογο Διδασκόντων και ένας εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων.
Μετά την εφαρμογή των νέων δεδομένων, είναι σαφές πως οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλουν αιτήσεις για διευθυντές σχολείων, το καλοκαίρι του 2011 (καθώς η θητεία των υπαρχόντων λήγει στις 31 Ιουλίου), θα πρέπει να έχουν αυξημένα παιδαγωγικά και διοικητικά προσόντα.
Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας περιλαμβάνει πλήρη αναδιάρθρωση των περιφερειακών υπηρεσιών της εκπαίδευσης καθώς, όπως αναφέρεται στο εισηγητικό κείμενο του υπουργείου, το υπάρχον σύστημα είναι συγκεντρωτικό και πολύπλοκο. *

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=256926

Μια Ημερίδα για να μην βγάζεις συμπέρασμα


Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011



Παρακολουθήσαμε την Ημερίδα για τη Διαχείριση των απορριμμάτων που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΤΕΔΚΝΑ την Τετάρτη 2 Μαρτιου. Μακρόσυρτες αναλύσεις των εκπροσώπων των κομμάτων και αργά μετά το μεσημέρι οι απόψεις των ειδικών. Σας μεταφέρω πρώτα τις απόψεις των ειδικών και μετά των πολιτικών όπως τις περιγράφει το ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας"

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Εκπτώσεις και στο σινεµά


Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ


Του Χρήστου Ν.Ε. Ιερείδη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Στην είσοδο του  κινηµατογράφου  «Παλάς», στο  Παγκράτι, µια αφίσα  ενηµερώνει ότι µε  ένα εισιτήριο 10  ευρώ µπορεί να  παρακολουθήσει  κάποιος τρεις  ταινίες όποτε  θέλει. «Επρεπε  να παραµείνουµε  ανταγωνιστικοί, να  αντιµετωπίσουµε  την κρίση και να  εκφράσουµε την  ευγνωµοσύνη µας  στους πελάτες  που µας επιλέγουν  σταθερά πολλά  χρόνια τώρα» λέει  ο ιδιοκτήτης του  Ματθαίος Παταγάς
Η δραµατική πτώση των εισιτηρίων στους κινηµατογράφους (κάποιοι µιλάνε για πάνω από 40% σε σχέση µε πέρυσι και ακόµη περισσότερο τις καθηµερινές) αναγκάζει τους αιθουσάρχες να ξεκινήσουν προσφορές για να αντιµετωπίσουν την κρίση.

Παράδειγµα; Με δέκα ευρώ µπορείκάποιος να δει τρεις ταινίες, όποτε θέλει. Ή

Ζηλευτά αντανακλαστικά της κ.Διαμαντοπουλου!!!!!!





Μέσα σε λίγες ώρες το Υπ.Παιδείας απάντησε σε πρωϊνή ανάρτηση μας για το ζήτημα της δωρεάν διανομής των πανεπισημιακών συγγραμάτων.

Η αρχική ανάρτηση
Η απάντηση του Υπουργείου

Συγχαρητήρια στο Υπ.Παιδείας για τα αντανακλαστικά του. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία με το κάθε πανεπιστημιακό ίδρυμα ώστε να μην λείψουν από κανένα φοιτητή τα απαραίτητα συγγράματα.

4 Μαρτίου


1877: Ο γερμανοαμερικανός μηχανικός Εμίλ Μπέρλινερ εφευρίσκει το μικρόφωνο.
1881: Ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ αρχίζει να γράφει την πρώτη του ιστορία με ήρωα τον Σέρλοκ Χολμς. Τίτλος της: «Σπουδή στο Κόκκινο».
1910: Το θωρηκτό «Αβέρωφ» καθελκύεται στο Λιβόρνο.
1912: Οι σουφραζέτες πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους του Λονδίνου και σπάνε κάθε παράθυρο που βρίσκουν στο διάβα τους, επειδή η αγγλική κυβέρνηση δεν τους χορηγεί δικαίωμα ψήφου.
1928: Πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 2-1 σε φιλικό παιγνίδι, μετά από 10 αγώνες (6 νίκες των «πρασίνων» και 4 ισοπαλίες).
1966: Ο Τζον Λένον δηλώνει: «Είμαστε (οι Beatles) πιο δημοφιλείς και από τον Χριστό» και προκαλεί αντιδράσεις στις ΗΠΑ.
  • Γεννησεις
1678: Αντόνιο Βιβάλντι, βενετσιάνος συνθέτης. [θαν. 28/7/1741]
1851: Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, διηγηματογράφος και ποιητής. [θαν. 3/1/1911]
1943: Λούτσιο Ντάλα, ιταλός τραγουδοποιός.
  • Θανατοι
1193: Σαλάχ Αλ Ντιν Γιουσούφ, γνωστότερος ως Σαλαντίν, σουλτάνος της Αιγύπτου και τη Συρίας, που κατατρόπωσε τους Σταυροφόρους. [γεν. 1138]
1852: Νικολάι Γκόγκολ, ρώσος συγγραφέας. («Ο Επιθεωρητής», «Νεκρές Ψυχές», «Το ημερολόγιο ενός τρελού», «Τάρας Μπούλμπα») [γεν. 1/4/1809]
2006: Μαρία Πλυτά, κινηματογραφίστρια, η πρώτη ελληνίδα σκηνοθέτιδα με 25 ταινίες στο ενεργητικό της. («Τα Αρραβωνιάσματα», «Ο Λουστράκος», «Ο Ανήφορος») [γεν. 26/11/1915]

Θα γινει τελικα η απογραφη πληθυσμου ????????????

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ! Μυστικά κονδύλια 3 δισ. σε 3 χρόνια (2007-2009)




Συντάχτηκε από Βασίλης Δημητριάδης στις 17 Οκτωβρίου, 2010


«Χοάνη» από κρυφές παχυλές αμοιβές σε συμβούλους, επιτροπές, στελέχη και υπόγειες προσλήψεις που απορροφούσε δισεκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος την περίοδο 2007-2009 αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Κομισιόν για την εξέλιξη της μισθολογικής δαπάνης, σύμφωνα με τα οποία το συνολικό κονδύλι για μισθούς των εργαζομένων στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα διογκώθηκε κατά 6,171 δισ. ευρώ, σημειώνοντας έτσι μέσα σε τρία χρόνια αύξηση κατά 28,8%. Και το ερώτημα

Μαύρα σύννεφα πάνω από το «Palais Omnisports Paris Bercy»




Ακόμη και οι πλέον δυσοίωνοι δεν περίμεναν ότι το 31ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, θα ξεκινούσε με αυτόν τον τρόπο για την ελληνική αποστολή. Από τους πέντε αθλητές που ρίχτηκαν στη μάχη των πρωινών αγωνισμάτων, μονάχα η Αθανασία Πέρρα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του τριπλούν.

Η αθλήτρια της Σοφίας Μπακατσάκη, προσγειώθηκε στα 14,01 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της, επίδοση που ήταν αρκετή για να της δώσει το 8ο και τελευταίο εισιτήριο του τελικού.

«Παραλίγο να σπάσει η καρδιά μου μέχρι να δω ότι δεν θα με περάσει κάποια και θα παραμείνω όγδοη. Για πρωί νομίζω ότι πήγα καλά. Τώρα στον τελικό θα έρθει ό,τι καλύτερο μπορώ», δήλωσε η Πέρρα.

Νέοι Φάκελοι: Αντέχουμε να συζητάμε τη ιστορία μας; | VIDEO | Protagon

NewsIt.gr: Που θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας την Κ.Δευτέρα - Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

StivoZ.gr .::Athletics Portal::. - Υψηλά τα όρια πρόκρισης

SOS!!! - Έτσι μας κλέβουν στα ΑΤΜ - Παλλήνη Online

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς υψηλού ποιοτικού επιπέδου στο 1ο Λύκειο Παλλήνης

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ VOLLEYBALL

Σπατάλη στον ΟΚΑΝΑ διαπίστωσαν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης


Σπατάλη, κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια διαπίστωσαν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στον ΟΚΑΝΑ, μετά από έρευνα που διήρκεσε 10 μήνες και την οποία είχε ζητήσει η πρόεδρός του Μένη Μαλλιόρη, καθώς τον περασμένο Μάρτιο τα χρέη του Οργανισμού ξεπερνούσαν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.
Ο έλεγχος στον ΟΚΑΝΑ πραγματοποιήθηκε από Μικτό Κλιμάκιο Ελέγχου που συγκροτήθηκε με εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, ο οποίος και ανέλαβε την υπόθεση. Οι παρατυπίες που παρατηρήθηκαν αφορούν διοικήσεις των προηγούμενων χρόνων και η τελική Έκθεση παραδόθηκε στον οργανισμό και εν συνεχεία προωθήθηκε στην Εισαγγελική αρχή.
Μεταξύ άλλων οι ελεγκτές διαπίστωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, διοικητικά, οικονομικά και

Ζήτημα με την «Ελληνοφρένεια» στον Σκάι;


Printer-friendly versionSend to friend
Ζήτημα φαίνεται να έχει δημιουργηθεί με την δημοφιλή ραδιοφωνική «Ελληνοφρένεια», η οποία συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα νούμερα ακροαματικότητας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3. Μετά τα όσα είπε χθες στον αέρα ο Θύμιος Καλαμούκης, παρουσιαστής της εκπομπής, περί των εξελίξεων στον Όμιλο και την «οικειοθελή μείωση μισθού» που ζήτησε η ιδιοκτησία του σταθμου, σήμερα μεταδόθηκε παλαιότερη ηχογραφημένη εκπομπή.
Η αντιπαράθεση των συντελεστών της εκπομπής ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τους εργαζομένους του Ομίλου Σκάι, που σε «αυτή τη δύσκολη για όλα τα ΜΜΕ περίοδο στήριξαν έμπρακτα την επιχείρηση, διασφαλίζοντας έτσι θέσεις εργασίας».
Ακολούθησε παρέμβαση ομάδας 25 δημοσιογράφων και τεχνικών του ραδιοφώνου, που αρνήθηκαν να υπογράψουν την «οικειοθελή» μείωση των αποδοχών τους. Σύμφωνα με το Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, η εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του ραδιοφωνικού σταθμού Δήμητρα Κουντή, παρά την προσπάθεια του ίδιου του Αλαφούζου να της απαγορεύσει να μιλήσει, ανακοίνωσε τη δημιουργία ταμείου αλληλοβοήθειας των εργαζομένων. Τα χρήματα θα προέλθουν με αναλογική, ποσοστιαία βάση από τους μισθούς των εργαζομένων που αρνήθηκαν να υπογράψουν και θα είναι διαθέσιμα είτε για συναδέλφους τους που λόγω των περικοπών θα αντιμετωπίσουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης είτε για τυχόν απολυμένους.
Ο κ. Αλαφούζος εγκατέλειψε την αίθουσα, τονίζοντας ότι μεταξύ αυτών που δεν υπέγραψαν βρίσκονται και «ακριβοπληρωμένοι» δημοσιογράφοι, φωτογραφίζοντας τον Θύμιο Καλαμούκη. Στους χώρους του ομίλου πάλι, μεταξύ των εργαζομένων κυκλοφορούσε το αστείο: «Ο Παναγόπουλος και ο Παπαχελάς είναι μαζί μας και δεν υπογράφουν».
Αμέσως μετά το περιστατικό, ο Θ. Καλαμούκης προχώρησε σε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Χρήστο Παναγόπουλο, ζητώντας δημόσια αποκατάσταση του ονόματός του, ειδάλλως η «Ελληνοφρένεια, ζητάει τη λύση της συνεργασίας τους». «Είμαι βαθύτατα απογοητευμένος και ζητάω διόρθωση», τόνισε χαρακτηριστικά στον κ. Παναγόπουλο, ο οποίος του απάντησε ότι το ζήτημα θα συζητηθεί σε συνάντηση του κ. Καλαμούκη με τον Γ. Αλαφούζο.
Το πρωί της Πέμπτης, η «Ελληνοφρένεια» μεταδόθηκε σε επανάληψη. Αιτία είναι ότι ο Θ. Καλαμούκης, μη έχοντας καταλήξει σχετικά με τις τελικές του αποφάσεις και πλήρως απογοητευμένος από το κλίμα, ζήτησε 2 μέρες άδεια.
4.615385

Πες μου τι έκανες για τον Συμπαραστάτη του Δημότη να σου πω ποιος είσαι…

Επιστολή προς κ.κ. Λυριτζή, Οικονόμου και Παπαδημητρίου, της Ιωάννας Γερμανού


Επιστολή προς κ.κ. Λυριτζή, Οικονόμου και Παπαδημητρίου, της Ιωάννας Γερμανού

Printer-friendly versionSend to friend
Μια επιστολή- ράπισμα σε γνωστούς δημοσιογράφους απευθύνει η κάτοικος Ωρωπού κ. Ιωάννα Γερμανού, αποκαλυπτική για τα γεγονότα περί των διοδίων
ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κκ. ΛΥΡΙΤΖΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ... ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πανικός στις εταιρίες
Τρόμος στην κυβέρνηση
...Πολλή δουλειά για τα ΜΜΕ
(Ή πως λύνονται οι εξισώσεις:
1. Παράνομες συμβάσεις + άδικη έμμεση φορολογία υπέρ εταιριών = πληρώστε διόδια
2. Καταρρέουν οι συμβάσεις + πρέπει να πληρώσει το κράτος τους ιδιώτες = φταίει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ)
Αγαπητοί μου Βασίλη και Δημήτρη, γλυκύτατε μου Μπάμπη,
Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες την αγωνία σας να αποδείξετε πως το κίνημα ΔΕΝ