Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού 2012, Δήμου Παλλήνης

ΣΟΚ από Γερμανία. Οι πειθαρχημένοι θα τιμωρούν τους απείθαρχους…



Είτε στρεφόμαστε όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι κατά των γερμανικών σχεδίων είτε όχι, η Γερμανία τη δουλειά της.  Αφού έφερε μια ολόκληρη Ευρώπη στα πρόθυρα κατάρρευσης, τώρα παρουσιάζεται ως η μόνη αναγκαία λύση. Όπως ακριβώς έκανε και ο κ. Παπανδρέου δηλαδή. Αφού έφτασε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αναγκαστικά παρουσιαζόταν ως η μόνη λύση, αφού κανείς άλλος φέρελπις ηγέτης δεν ήθελε να πάρει την καυτή πατάτα.
Σήμερα λοιπόν η κ. Μέρκελ παρουσίασε στο γερμανικό κοινοβούλιο (πως λέμε ελληνικό; καμία σχέση), το περίγραμμα των γερμανικών θέσεων που θα υποβάλλει και στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Για να γίνουν φυσικά δεκτές αυτές οι θέσεις η κ. Μέρκελ ακολουθεί τη γνωστή μέθοδο του τρόμου. Έτσι λοιπόν…. σπεύδει να φοβίσει τους

Δήμος Παλλήνης. Μείωση στα Τέλη Ύδρευσης

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Ανθούσα

Αυτό το γράφημα του επιτοκίου του ελληνικού ομολόγου 1 έτους κάνει το γύρο του κόσμου αυτή τη στιγμή



XRIMANEWS.GR
Το γύρο του κόσμου κάνει το γράφημα του επιτοκίου των ελληνικών ομολόγων 1 έτους με αναλυτές να σχολιάζουν πως δεν έχουν δει κάτι παρόμοιο ποτέ στη ζωή τους. Όταν ο Παπανδρέου ανέλαβε την πρωθυπουργία της Ελλάδας το επιτόκιο των ομολόγων 1 έτους βρισκόταν στο 2,52%, δηλαδή η Ελλάδα δανειζόταν απ' τις αγορές με κόστος 2,52% για δώδεκα μήνες.
Σήμερα, περίπου δύο χρόνια αργότερα η πολιτική Παπανδρέου ήταν τόσο επιτυχημένη που το επιτόκιο αυξήθηκε στο 343%!!! ποσοστό το οποίο επαγγελματίες αναλυτές και traders ορκίζονται πως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ σε αναπτυμένη χώρα.
Φυσικά το συγκεκριμένο γράφημα θα μπει στα βιβλία πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο και θα διδάσκεται μαζί με την πολιτική Παπανδρέου και ΔΝΤ ως παράδειγμα προς αποφυγή.
XrimaNews.gr


Λόφος Παλλήνης: Τα νέα του Λόφου

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ

Δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς ο στίβος...

Χονδροκούκης και Κυριακοπούλου οι κορυφαίοι του ΣΦΚΑ



Χονδροκούκης και Κυριακοπούλου οι κορυφαίοι του ΣΦΚΑ
Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού ανακήρυξε ομόφωνα το Δημήτρη Χονδροκούκη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου κορυφαίους αθλητές της χρονιάς.
Ο Δημήτρης Χονδροκούκης και η Νικόλ Κυριακοπούλου αναδείχθηκαν ομόφωνα κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς σύμφωνα με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ). Οι δύο αθλητές μαζί με τους προπονητές τους θα τιμηθούν σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στη Ν. Σμύρνη.
Οι κορυφαίοι αθλητές ανά κατηγορία, που ανακήρυξε ο ΣΦΚΑ είναι οι εξής:
 1η Κατηγορία
Παμπαίδων Α, Χρήστος Κωτίτσας (ΓΣ Δεσκάτης Γρεβενών) 1000μ 2.31.83, 600μ 1.21.6.
Παγκορασίδων Α, Δέσποινα Μούργα (Ολυμπιάδα Πάτρας) 300μ 40.69, 400μ 56.48.
 2η Κατηγορία
Παίδων, Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 8ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π-Κ Λίλ Γαλλία (Σφυροβολία 69.64μ).
Προπονητής: Κώστας Παπαμαρκάκης.
Κορασίδων, Γεωργία Στεφανίδη ( Α.Ο Φιλοθέη) 4η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π-Κ Λίλ Γαλλία, Επί Κοντώ 4.10μ.
Προπονητής: Μεγαλοοικονόμου Βασίλης.

Η κλήρωση της Ελλάδος για το Πανευρωπαικό



  • 0
     
 Η κλήρωση της Ελλάδος για το Πανευρωπαικό
 Εύκολη η κλήρωση
Α Ομιλος
Πολωνία
Τσεχία
Ελλάδα
Ρωσία
Στην πρεμιέρα του Πανευρωπαικού  Πολωνία – Ελλάδα

Περιμένοντας τον Καζάκη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ



Διευρύνοντας το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης που ξεκίνησε το 2010 ο πρώην Δήμος Γέρακα, ο Δήμος Παλλήνης επεκτείνει το πρόγραμμα διανέμοντας δωρεάν άλλους 500 κάδους οικιακής κομποστοποίησης.


Ο Δήμος Παλλήνης εφαρμόζει το πρόγραμμα κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων  με στόχο την μείωση των απορριμμάτων και την προστασία του

Γεννήθηκε το Δίκτυο Εναλλακτικής Οικονομίας Ιεράπετρας



E-mailΕκτύπωσηPDF

lets3Στη γενική συνέλευση του Δικτύου Εναλλακτικής Οικονομίας Ιεράπετρας, την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011, αποφασίστηκαν οι σκοποί του τοπικού δικτύου ανταλλαγών, οι θεμελιώδεις αρχές και αξίες και οι κανόνες λειτουργίας καθώς και η ονομασία του κοινωνικού νομίσματος, Επίσης συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας όπως η Συντονιστική, η Διαχειριστική και η ομάδα προώθησης και ενημέρωσης.
Η ιστοσελίδα του Δικτύου, που ξεκίνησε να λειτουργεί, είναι η http://economy.liakoni.gr.

Σκοπός και Οργανωτικές Αρχές του Δικτύου Εναλλακτικής Οικονομίας Ιεράπετρας
Σκοπός του Τοπικού Δικτύου Ανταλλαγών: Η κοινωνική αλληλεγγύη μέσω της αμοιβαίας ανταλλαγής αγαθών

Δήμος Παλλήνης - Παραίτηση Α. Μπουντουβά

Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου μας, Α. Μπουντουβάς παραιτήθηκε απο την θέση που κατείχε, αρνούμενος να προσυπογράψει  την αύξηση των Δημοτκών Τελών στην δημοτική ενότητα Παλλήνης.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Γ.Α.Δ.Α.: αγνοείστε παραπλανητικά μηνύματα στην συσκευή του κινητού τηλεφώνου σας



PDF
Εκτύπωση
E-mail
Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011, ώρα 19:18
Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εφιστάται η προσοχή των πολιτών όπως,στο ενδεχόμενο που λάβουν στην συσκευή του κινητού τηλεφώνου τους μηνύματα με παραπλανητικό περιεχόμενο να τα αγνοήσουν και να τα διαγράψουν.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α.:
«Μηνύματα με παραπλανητικό περιεχόμενο λαμβάνουν στο κινητό τους τηλέφωνο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αρκετοί πολίτες. Σκοπός των αποστολέων είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων των παραληπτών και η εξαπάτηση αυτών. Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα και έχουν ως αποστολέα αριθμό κινητού τηλεφώνου από το εξωτερικό. Αποτελούν δε παραλλαγή - εξέλιξη των νιγηριανών απατών, αφού αποστέλλονται μέσω κινητού τηλεφώνου και όχι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλληλογραφίας, όπως παλιότερα. Στα μηνύματα αυτά αναφέρεται ότι ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη έχει κερδίσει δύο εκατομμύρια ευρώ.
Το περιεχόμενο του μηνύματος έχει ως εξής:
«YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2,000,000.00 POUNDS IN THE BLACKBERRY UK MOBILE PROMO, FOR CLAIMS SEND EMAIL YOUR NAME, MOBILE NO & COUNTRY TO blackberryyou@europe.com». Οι παραλήπτες τέτοιων μηνυμάτων καλούνται να αποφεύγουν να τα ανοίγουν, σε καμία περίπτωση να μην λαμβάνουν υπόψη το περιεχόμενό τους και να μην απαντούν στους αποστολείς. Παράλληλα, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προωθώντας το σχετικό μήνυμα στο e-mail ccu@cybercrimeunit.grαλλά και τηλεφωνικά στην 24ωρη γραμμή καταγγελιών 11012.

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Για την στάση του Λαζόπουλου



 Εχουμε μια απορία η οποία θα μας λυθεί σε λίγες ώρες. Συγκεκριμένα απ’ ότι γνωρίζουμε ο Λάκης Λαζόπουλος έχει δεχθεί δεκάδες, πιθανόν και εκατοντάδες, ηλεκτρονικά μηνύματα τηλεθεατών του που διαμαρτυρήθηκαν γιατί στην περασμένη εκπομπή του δεν είχε την παραμικρή αναφορά στους ηρωικούς χαλυβουργούς απεργούς που σήμερα συμπληρώνουν 30 μέρες δυναμικού αγώνα.
Κάποια από τα e-mail αυτά τον προτρέπουν όχι απλώς να κάνει αναφορά στην απεργία αλλά να έχει και ζωντανή σύνδεση με τους απεργούς.

Εδώ να συμπληρώσουμε κάποια πράγματα ανεξάρτητα από την αποτελεσματικότητα που θα έχει αυτή η παρέμβαση των τηλεθεατών.  Όπως έλεγε ο Λένιν, «οι καπιταλιστές είναι ικανοί να σου πουλήσουν και το σκοινί με το οποίο θα τους κρεμάσεις» αρκεί να κερδίζουν. Και ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης πουλάει γι’ αυτό έχει και την δυνατότητα να εκφράζετε αρκετές φορές με τρόπο «αντισυμβατικό» που δεν συναντάει κανείς συχνά στα αστικά ΜΜΕ. Ακόμα και αν δεν τον λογοκρίνουν ο ίδιος έχει την εξυπνάδα να αυτολογοκρίνεται και να γνωρίζει τα «επιτρεπτά» πλαίσια

Αυτή λοιπόν η κοινωνία που τόσο βάναυσα και προκλητικά στοχοποιήθηκε, δεν έχει καμία θέση στη λογική των διλημμάτων της δοτής κατοχικής κυβέρνησης και των πολιτικών δεκανικιών που τη στηρίζουν.



του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι εξελίξεις πλέονβρίσκονται σε σημείο οριακό, και όλα δείχνουν πως τίποτε πια δε

Πήραμε την 6η δόση! Καιρός για αποτοξίνωση