Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Στάση πληρωμών και όχι μνημονιακή λεηλασία



thumb
«Η στάση πληρωμών είναι προτιμότερη από τη μνημονιακή λεηλασία», επιμένει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Σε νέο άρ­θρο του στην ιστοσελίδα iskra υποστηρίζει ότι η διακοπή της χρηματοδότησης της χώρας από την τρόικα δεν είναι καταστροφή, παρά μόνο για τις ευρωπαϊκές τράπεζες και την ευρωζώνη, και σημειώνει ότι «οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά και όλες οι εναπομείνασες κοινωνικές και λειτουργικές δαπάνες πληρώ­νονται καθ’ ολοκληρία από τη φορολογία της ελληνικής κοινωνίας», την ώρα που οι δόσεις της τρόικας πηγαίνουν απευθείας στα τοκοχρεολύσια, δηλαδή στις τσέπες του χρηματι­στικού κεφαλαίου. Α.Χ

Ιερέας μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ιερέας μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ήθελαν νεκρό τον Καραμανλή - NEWS247

Ήθελαν νεκρό τον Καραμανλή - NEWS247

απο τον πιτσιρίκο.......

Ταξιδεύοντας στο Σύνταγμα

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-VIDEO - All Day News 4U | All Day News 4U

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-VIDEO - All Day News 4U | All Day News 4U

Ανασυγκροτείται η πλατεία Συντάγματος


Ανασυγκροτείται η πλατεία Συντάγματος

Printer-friendly versionSend to friend
Ανακαταλαμβάνουν την πλατεία Συντάγματος οι διαδηλωτές, παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες των αστυνομικών δυνάμεων νωρίτερα να διαλύσουν τις μαζικές συγκεντρώσεις, με πρωτοφανή χρήση χημικών και επανειλημμένες επιχειρήσεις των μοτοσυκλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου και πάλι στο Σύνταγμα, ξεπλένοντας την πλατεία από τα χημικά, φωνάζοντας συνθήματα και δηλώνοντας αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι την απόσυρση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Χωρίς προηγούμενο οι σημερινές κινητοποιήσεις, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να κατακλύζουν από το πρωί τους δρόμους της Αθήνας και των περισσότερων μεγάλων πόλεων της χώρας, εκφράζοντας την οργή τους για το μνημόνιο, τα νέα μέτρα και το πολιτικό και οικονομικό σύστημα.
Από τις 7:30 το πρωί, οι αγανακτισμένοι «πολιορκούσαν» τη Βουλή και απέκλεισαν το προεδρικό μέγαρο, όπου συναντήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου με τον ΠτΔ, Κάρολο Παπούλια. Με τους αγανακτισμένους του Συντάγματος ενώθηκαν και οι πορείες των ΠΑΜΕ από την Ομόνοια και ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ από το Πεδίον του Άρεως, δημιουργώντας μια πραγματική λαοθάλασσα, με πρωτοφανή μαζικότητα και παλμό.
Μαζικές συγκεντρώσεις και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της χώρας, με καταλήψεις οργανισμών, ΔΕΚΟ, γραφεία περιφερειών και δημαρχεία.
Η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας ήταν πολύ ηλεκτρισμένη με συνεχείς εντάσεις, και την αστυνομική παρουσία πιο αισθητή από ποτέ. Τα ΜΑΤ είχαν τοποθετήσει κλούβες σε κάθε δρόμο, εμποδίζοντας το δρόμο σε διαδηλωτές και διευκολύνοντας τους βουλευτές που ήθελαν να φτάσουν στη Βουλή.
Επεισόδια ξέσπασαν στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν άνευ προηγούμενου χρήση χημικών, σε μια προσπάθεια να πνίξουν τις διαδηλώσεις και να διαλύσουν το συγκεντρωμένο κόσμο. Ωστόσο, μια σειρά από πολιτικούς φορείς αποδίδουν τα επεισόδια σε προβοκάτσια, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματία κουκουλοφόρο με αστυνομική ταυτότητα.
Δέκα πέντε άτομα θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ έγιναν συνολικά 26 προσαγωγές, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.
Συνολικά 30 άνδρες και τρεις γυναίκες είναι οι τραυματίες, που διακομίσθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, οκτώ από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ένας εισήχθη στο χειρουργικό τομέα και τρεις στο χειρουργικό.
Παρά την «πολιορκία» της αστυνομίας και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργούσαν τα δακρυγόνα, χιλιάδες πολίτες παρέμειναν στην πλατεία, αρνούμενοι να καταθέσουν τα όπλα. Από τα μεγάφωνα, οι αγανακτισμένοι απηύθυναν εκκλήσεις να σταματήσουν τόσο οι «ψεκασμοί» όσο και τα επεισόδια.
Η ηρεμία επανήλθε γύρω στις 17:30, δίνοντας τη δυνατότητα στους συγκεντρωμένους να ανασυγκροτηθούν και στους υπόλοιπους διαδηλωτές να επιστρέψουν στην πλατεία. Ομάδες πολιτών οργάνωσαν τον καθαρισμό της πλατείας από τα χημικά, ενόψει και της Λαϊκής Συνέλευσης που ξεκινάει κανονικά στις 21:00.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Επείγον μήνυμα: Ζητείται Κυβέρνηση Ελληνικών Συμφε...

Pressing.news: Επείγον μήνυμα: Ζητείται Κυβέρνηση Ελληνικών Συμφε...: "Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ..."

Ο Στρος Καν είχε στην κατοχή του αποδείξεις. και το πλήρωσε!






ΤΕΤΆΡΤΗ, 8 ΙΟΥΝΊΟΥ 2011
Σε πραγματικα απίστευτο θρίλερ φαινεται οτι θα εξελιχθεί η περιπτωση Στρος Καν. Συμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα, η FSB, δηλαδη οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό Πούτιν ότι ο πρώην αρχηγος του ΔΝΤ συνελήφθη στις 14 Mαη και παραπέμπεται για σεξουαλικά εγκλήματα, επειδή είχε στην κατοχή του αποδείξεις οτι τα κρατικά αποθέματα χρυσού πού κανονικα θα έπρεπε να υπάρχουν και να φυλάσσονται στο Φόρτ Νοξ, των Ηνωμενων Πολιτειών , ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ , άγνωστο απο πότε..!!!..
Οι διατύπωσεις των έντονων ανησυχιών του Στρος Καν είχαν αρχίσει
ενα μηνα πριν την συλληψή του, καθως οι ΗΠΑ , σαν κύριος μετοχος του ΔΝΤ, ειχαν «παγωσει» την παράδοση στο ΔΝΤ ποσότητας 191.3 τονους χρυσού οπως είχαν υποχρέωση να κάνουν μετα από την δευτερη τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του Ταμείου.
Ο Στρος Καν, σύμφωνα με την αναφορά, διατυπωσε κατ επανάληψη τις ανησυχιες του προς τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, μεχρι που κάποιοι απο την CIA τον ...
ενημέρωσαν για το πως έχει η κατάσταση και τον εφοδίασαν μάλιστα με τις αποδείξεις για την μην ύπαρξη αποθεμάτων χρυσού. Ο Στρος Καν επέλεξε να αναχωρήσει για την Ευρώπη, ενημερωσε τους πράκτορες της Γαλλικης Ασφαλείας οτι επιθυμεί να αναχωρήσει χωρίς να γινει αντιληπτός, και οι πράκτορες του συνεστησαν να αφήσει το κινητό του στο ξενοδοχείο για να μην εντοπιστεί το στιγμα της θέσης του, καθως υπήρχαν ηδη πληροφορίες οτι οι ΗΠΑ ήθελαν την συλληψή του. Τελικα όμως ο Στρος Καν εκανε το μοιραιο λαθος να τηλεφωνησει απο το αεροπλανο της air france και πιάστηκε, με τα γνωστα επακόλουθα.
Η αναφορα, συνεχίζει πως τις αμεσως επόμενες μερες , ο Στρος Καν προσπάθησε να έλθει σε επαφη με τον φιλο του και κορυφαιο Τραπεζικο παραγοντα Αιγύπτιο Mahmoud Abdel Salam Omar με θέμα τις αποδείξεις που ειχε πάρει απο την CIA, ομως μολις προχθές ο 74χρονος κατά γενική ομολογία ευσεβής μουσουλμανος τραπεζιτης, συνελήφθη όπως ακριβώς και ο Στρος Καν , για σεξουαλικό έγκλημα.!!!!! ,
Ο πρωθυπουργός Πουτιν μετα την αναγνωση της παραπάνω αναφορας διεταξε την αναρτηση στην επισημη ιστιοσελιδα του Κρεμλινου, δήλωση υποστηριξης προς τον Στρος Καν, γενόμενος ετσι ο πρωτος ηγετης που λέει οτι ο Στρος Καν επεσε θύμα αμερικανικής συνομωσίας.
Ο Στρος Καν βεβαια δεν πρόκειται να πέσει αμαχητι στα δικαστηρια των ΗΠΑ.
Εδω πρέπει να σημειωθει οτι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul εχει ανοικτα εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις τού κατα πόσο υπάρχουν αμερικανικα αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ, Ειχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, ομως το αιτημά του απορρίφθηκε.!!
Επισης αναφερεται οτι το 2009 σε αποστολη χρυσου προς την Κινα, κατα τον έλεγχο ποιότητας εντοπιστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού απο τους αριθμους των οποίων διαπιστώθηκε οτι είχαν για χρόνια αποθηκευθει στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ, .!!!
Αποτελεσμα όλων των παραπάνω ηταν, η η Κεντρικη Τράπεζα της Ρωσίας να αυξησει προχθές τα επιτόκιά της απο 0,25 σε 3,50 %,
Η αναφορα καταλήγει οτι ο Αμερικανικός λαός αφηνεται ανημερωτος και προπαντός απροετοίμαστος για την οικονομική καταστροφή της χώρας τους, πού ουτως η άλλως έρχεται.!!
http://wwwaristofanis.blogspot.com/2011/06/blog-post_8316.html

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ GOAL!!! - kleinei ethnos imerisia poulaei to GOAL

ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ GOAL!!! - kleinei ethnos imerisia poulaei to GOAL

Σε καθεστώς δουλείας 115 εκατ. παιδιά στον πλανήτη...

SARDELAnews: Σε καθεστώς δουλείας 115 εκατ. παιδιά στον πλανήτη...: " Μια θλιβερή πραγματικότητα φέρνουν στο φως τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας (ILO). Πάνω από 115 εκατ..."

Υπάλληλοι ενός ανώτερου θεού

SARDELAnews: Υπάλληλοι ενός ανώτερου θεού: " Μπορεί χιλιάδες υπάλληλοι να περιμένουν μέχρι και τρία χρόνια για να πάρουν σύνταξη, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στη Βουλή. Συντάξεις εξπρ..."

Ταμπέλες που απαγορεύουν τα σκυλιά . . .

Ταμπέλες που απαγορεύουν τα σκυλιά . . .

Απίστευτη δήλωση Σαμαρά

tromaktiko: Απίστευτη δήλωση Σαμαρά: "Σαμαράς: Λέω ψέματα λόγω... εκλογών!"