Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδριαση Δημ. Συμβ. Παλληνης




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                              Αρ. Πρ. 20/11
ΔΗΜΟΣ   ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Ταχ. Δ/νση: ΙΘΑΚΗΣ 12
Ταχ. Κώδ. : 153 44
Τηλ.: 210-66.04.600
 Fax :210-  66.12.965                                                          
ΠΡΟΣ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ  ΠΑΛΛΗΝΗΣ
………………………………………………………

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,- Αίθουσα Συνεδριάσεων  Δημοτικού Συμβουλίου) στις  04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, του έτους 2011, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:
………………………
1.    Λήψη απόφασης για εκδίκαση  των ενστάσεων της Πολεοδομικής  Μελέτης  «ΝΟΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ  ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΤΑΝΕΣ της ΠΕ 2- Δήμου Παλλήνης».
2.    Λήψη απόφασης για αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Παλλήνης  έτους 2011.
3.    Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης  οικονομικού έτους 2011.
4.   Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης έργων στην κατηγορία πράξης: «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων και υγρών αποβλήτων» (02.46.01.01) του ΕΣΠΑ.
5.    Λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 – 2013 του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που αφορά το έργο «Πιλοτική εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος διαλογής στην πηγή και μείωσης του όγκου των απορριμμάτων του Δήμου Παλλήνης».
6.    Λήψη απόφασης για παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη αντιστήριξης σε επικίνδυνα  σημεία ρέματος Μάριζα Δ. Ε. Παλλήνης», αρ. μελ. 29/11. 
7.    Λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 05/11 μελέτης και κατασκευής του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση και ανακατασκευή πλατείας Μακεδονίας Δημοτικής Ενότητας Γέρακα».
8.    Λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Εργασίες διαμόρφωσης Ο.Τ. 706 στη γειτονιά Κέντρο Δημοτικής Ενότητας Γέρακα», αρ. μελ. 10/2010.
9.    Λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση αύλειου χώρου Μουσείου Οίνου – Πολιτιστικό Κέντρο», αρ. μελ. 11/08. 
10.  Λήψη απόφασης για έγκριση της αναμόρφωσης προϋπολογισμού  2011, του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ». 


11.  Λήψη απόφασης για έγκριση απολογισμών σχολείων Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης.
12.  Λήψη απόφασης για έκτακτη επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης για ανάγκες εκπαιδευτικού υλικού (βιβλία).
13.  Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών έτους 2011 και διάθεση πιστώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου καθώς και την υλοποίηση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων.
14.  Λήψη απόφασης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών στους δικαιούχους  Τσόκα Ηλία και Βλάμη Μαργαρίτα.

Αρμόδιος  υπάλληλος  του Δήμου μας  όπως επιδώσει την παρούσα.

Γέρακας,  30-09-2011

Ο Πρόεδρος
   

Μπουντουβάς  Αναστάσιος

Η Φωνή του Γέρακα - Σεπτέμβριος 2011

Την Κυριακή το Δ.Σ. του συλλόγου της "Μάριζας" καταγράφει τα προβλήματα και απαντάει στις ερωτήσεις σας

Posted: 27 Sep 2011 02:06 PM PDT


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ


Την Κυριακή 2Οκτωβρίου 2011, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της «Μάριζας» προσκαλείόλα τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχής, ναπαραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου μαςστην παιδική χαρά. Από τις 9.30 ως τις 14.00, ο πρόεδρος του συλλόγου και ταμέλη του διοικητικού συμβουλίου θα βρίσκονται εκεί, για να καταγράψουν τα όποιαπροβλήματα υπάρχουν και ταυτόχρονα να απαντήσουν στις όποιες ερωτήσεις σας.
Σημειώνουμε, ότι σεσυνεργασία του συλλόγου μας με τον Δήμο της Παλλήνης, τις επόμενες ημέρες θαγίνουν διάφορες εργασίες στις γειτονιές μας, όπως για παράδειγμα στους δρόμουςγια τις λακκούβες ή στις γειτονιές για την καθαριότητα (μάζεμα χόρτων, μπαζώνκ.τ.λ.). Για να υπάρξει λοιπόν καλύτερη αποτελεσματικότητα στην προσπάθεια αυτήτου συλλόγου μας και του Δήμου, καλό θα ήταν να έρθετε και να μας μεταφέρετε ταόποια προβλήματα.
Επίσης, θα γίνει καιενημέρωση για το θέμα του σχεδίου της «Μάριζας», τόσο από τον πρόεδρο τουσυλλόγου μας, τον Γιάννη Μαραζιώτη, που είχε συνεχείς επαφές για το θέμα τουςτελευταίους τρεις μήνες, όσο φυσικά και από τον ταμεία του συλλόγου μας καιπολιτικό μηχανικό, Παναγιώτη Βρανά, που θα είναι σε θέση να σας απαντήσει μεόλες τις τεχνικές λεπτομέρειες στις όποιες ερωτήσεις σας.
Επίσης, ενημέρωσηλεπτομερής θα υπάρξει και για το ζήτημα της ρύθμισης των αυθαιρέτων.
Σας περιμένουμελοιπόν την Κυριακή, για την καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και για όλα ταυπόλοιπα θέματα που μας απασχολούν.

«Εκπαιδευόμενοι» καλλιτέχνες στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - κοινωνία

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ Επ. 009

Ποινική δίωξη σε 29 πρόσωπα για το σκάνδαλο των υποβρυχίων


tvxs.gr/node/71084
Ποινική δίωξη σε 29 συνολικά πρόσωπα για σειρά κακουργηματικών πράξεων άσκησε σήμερα το Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής των εισαγγελέα Εφετών, Γρ. Πεπόνη για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Πλέον τα μη πολιτικά πρόσωπα έχουν την ιδιότητα του κατηγορουμένου για κακουργηματικές πράξεις κατά περίπτωση. Ανάμεσα σε άλλες αντιμετωπίζουν κατηγορίες, όπως ενεργητική δωροδοκία, παθητική δωροδοκία, απλή συνέργεια σε αυτές, απιστία, άμεση συνέργεια σε αυτή, ξέπλυμα

Ανοίγει ξανά η συζήτηση για τα βουλευτικά προνόμοια


tvxs.gr/node/71063
Τη συλλογή υπογραφών στο Κοινοβούλιο προκειμένου να μπει φρένο στα οικονομικά προνόμια και να υπάρξουν περικοπές στις απολαβές των βουλευτών δρομολογεί, σύμφωνα με το Βήμα, η Δημοκρατική Αριστερά. Η απόφαση αυτή ακολουθεί την πρωτοβουλία των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να παραιτηθούν από τις αποζημιώσεις που λαμβάνουν για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής. Την ανάγκη να ανταποκριθεί το κοινοβουλευτικό σώμα στις αγωνίες της κοινωνίας επισήμανε στο ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
«Η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να αντιμετωπίσει τον περιορισμό των προνομίων» επισήμανε, ενώ

Πρώην ΥΠΟΙΚ Αργεντινής: Κακώς επέλεξε αυτό το δρόμο η Ελλάδα


tvxs.gr/node/70999
«Καλή τύχη με τη χώρας σας», ευχήθηκε ο Μαρτίν Λουστό λίγο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα για το Μπουένος Άιρες. Το 2008 διατέλεσε υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής, μιας χώρας που πριν από 10 χρόνια μπορούσε εύκολα να συγκριθεί με τη σημερινή Ελλάδα. Το μήνυμα που διατύπωσε μέσω του tvxs.gr είναι κατηγορηματικό: «Η Ελλάδα δεν έπρεπε να ακολουθήσει το δρόμο της Αργεντινής. Κοστίζει πολύ».

Ο Λουστό εξήγησε ότι η εφαρμογή μιας ανάλογης «συνταγής» του ΔΝΤ στην Αργεντινή, το 2000,

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα διαδικασία διαπίστωσης – βεβαίωσης αναπηρίας

Ανθρωπος του Παπανδρέου στο κόλπο του αιώνα!

Ζωτικό ρόλο στην «μπίζνα του αιώνα», στη διαχείριση του ελληνικού χρέους και την ιδιωτικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και υποδομών της χώρας, επιδιώκει ο -εκλεκτός της οικογένειας Παπανδρέου- επιχειρηματίας κ. Νίκος Μουρκογιάννης, περίπου 26 χρόνια μετά την πρωταγωνιστική και επικερδή ανάμειξή του στην «αγορά του αιώνα» του 1985 με 40 μαχητικά αεροσκάφη F-16.





Ο κ. Μουρκογιάννης, ο οποίος κατέχει τη θέση του προέδρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και συνεργάζεται από την 1η Σεπτεμβρίου με τη γερμανική εταιρία Roland Berger, ήταν το 1985 διευθυντής του προγράμματος πώλησης των F-16 (Block 30), που κατασκεύαζε τότε η εταιρία General Dynamics. Τα 40 μαχητικά αγοράστηκαν τον Μάρτιο του 1985 επί

τοίχο-τοίχο...: Να ποια είναι η Νέα Δημοκρατία!!!

τοίχο-τοίχο...: Να ποια είναι η Νέα Δημοκρατία!!!: Η Όλγα Κεφαλογιάννη -κόρη του πρώην υπουργού-μεγαλοδελφίνου της ΝΔ και της Ελένης Βαρδινογιάννη και συγγενής νυν βουλευτή της ΝΔ- κατέθεσε ...

Πρόσκληση Τοπικού Συμβουλίου ΔΕ Ανθούσας 30/9

27/09/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ Ανθούσα 26 / 09 / 2011


Πλατεία 25ης Μαρτίου, Τ.Κ. 15349, Ανθούσα Αριθ. Πρωτ. 31630


Τηλέφωνα: 210-6666211 , 2106667764


ΦΑΞ: 2106031069


ΠΡΟΣ: Τα Μέλη του Συμβουλίου


1. Μποζώνα Κων/νο


2. Τουρκάκη Αριστείδη


3. Βίγλα Δημήτριο


4. Πρασσά Θεόδωρο


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΘΕΜΑ: Σύγκληση 9ης συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας



Καλείστε να προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου μας επί της πλατείας 25ης Μαρτίου στην Ανθούσα, την 30η / 09 / 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30, προκειμένου να συνεδριάσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:


1. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για εκτέλεση οδοποιίας σε εντός & εκτός σχεδίου περιοχές Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.


2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη απόφασης απαγόρευσης διοχέτευσης στους δρόμους και στους αγωγούς όμβριων λυμάτων και νερών πλυντηρίων.


3. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την περισυλλογή αδέσποτων σκυλιών.




Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου

Μαλλής Παναγιώτης

Σχέδιο 5 σημείων για την Ελλάδα, του Peer Steinbrück

tvxs.gr/node/71113

«Κούρεμα» του ελληνικού χρέους, επανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, αλλά και αυστηρό Σύμφωνο Σταθερότητας που θα επιβάλλει κυρώσεις, περιλαμβάνει σχέδιο 5 σημείων το οποίο προτείνει ο πιθανός διεκδικητής της γερμανικής καγκελαρίας, σοσιαλδημοκράτης, Peer Steinbrück, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα χρεοκοπημένη. Το στέλεχος του SPD

Aνατολική Αττική News: Το πόθεν έσχες του Θ. Πάγκαλου και της συζύγου του...

Aνατολική Αττική News: Το πόθεν έσχες του Θ. Πάγκαλου και της συζύγου του...: Ακίνητα: Συνολικά 38 ακίνητα διαθέτει ο κ. Πάγκαλος. Στα 13 από αυτά έχει την πλήρη κυριότητα. Τα 24 μάλιστα τα απέκτησε την τριετία 2005 –...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων 2011. Εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

Aνατολική Αττική News: Δήλωση της Δ. Αφεντούλη για την πιθανή μετεγκατάστ...

Aνατολική Αττική News: Δήλωση της Δ. Αφεντούλη για την πιθανή μετεγκατάστ...: Δήλωση της Δ. Αφεντούλη για την πιθανή μετεγκατάσταση των Ρομά από τον Ελαιώνα στα Μεσόγεια Η περιφερειακή σύμβουλος Δ. Αφεντούλη εκπροσωπώ...

ΜΑΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Την Κυριακή το Δ.Σ. του συλλόγου της "Μάριζας" κατ...

ΜΑΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Την Κυριακή το Δ.Σ. του συλλόγου της "Μάριζας" κατ...: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...

Οι μπάτσοι χωριστά

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το λάθος τηλεφώνημα ενός φονιά

ΔΙΗΓΗΜΑ
Το λάθος τηλεφώνημα ενός φονιά

Κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Ακου με προσεχτικά φίλε, χωρίς να με διακόψεις.Ξέρω πως έχεις βοηθήσει πολλούς ανώνυμους ν' ακουστεί η φωνή τους, γι' αυτό σε παίρνω κι εγώ.
Ελπίζω να φερθείς και σε μένα όπως στους άλλους.
Λοιπόν, ναι του την άναψα!
Και δεν το μετανιώνω, να το ξέρεις, μόνο που άλλον νόμιζα ότι βαρούσα, αν και καλά να πάθει το κωλόπαιδο, το πλουσιόπαιδο που γύρευε να κάνει πλάκα σε μας, που μας έβριζε κωλόμπατσους και τα τέτοια...
Κι όλοι εσείς που ουρλιάζετε τώρα στα κανάλια και μυξοκλαίτε, δεν ξέρετε τίποτα ή ξέρετε και κάνετε τον παλαβό. Λένε λοιπόν κάποιοι από σας πως έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο αφού ήμουνα λέει με σπασμένα νεύρα, ή να φύγω από την Αστυνομία και να μην κρατάω

ΚΚΕ και Συνασπισμός για τα 70 χρόνια του ΕΑΜ

Ο/Η ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Σήμερα και παρά τις ιδεολογικές διαφορές , τα κόμματα αριστεράς (ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΔΗΜ.ΑΡ., κτλ) κρατώντας τον αυτοκέφαλο κομματικό τους χαρακτήρα ( οργανώσεις , θέσεις κτλ) , με την συμμετοχή ανένταχτων αριστερών ιδεολόγων , πρέπει να δημιουργήσουν ένα νέου τύπου ΕΑΜ. Οι ηγεσίες των κομμάτων είναι αναγκαίο να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα που γνωρίσαμε (τουλάχιστον στην μεταπολίτευση) δεν υπάρχει πια. Είμαστε υπό οικονομική κατοχή . Τώρα επειδή θα τεθεί είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα το θέμα «των διαφορών, των διαφορετικών θέσεων των κομμάτων κτλ». Η απάντηση είναι ότι «δεν θα κυβερνήσουν αύριο!». Αλλά σήμερα καλούνται λόγω της ιστορικής τους αποστολής να καθοδηγήσουν (όχι να καθυποτάξουν) τον οργισμένο λαό που βγαίνει στους δρόμους ή που θέλει να βγει και δεν ξέρει που να οργανωθεί ή που θέλει να βγει και δεν βγαίνει λόγω της διάσπασης που υπάρχει και σε πολιτικό επίπεδο αλλά στο λαϊκό κίνημα.( αλλού το ΠΑΜΕ , αλλού οι αγανακτισμένοι,). Ενότητα λοιπόν της αριστεράς σε πολιτικό επίπεδο και μαζικότητα στο λαϊκό κίνημα για να υπάρξει η απαρχή των συνθηκών εκείνων που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανατροπή του μνημονίου αλλά και στην ήττα του δικομματισμού και των δορυφόρων του. Έτσι και μέσω αυτής της διαδρομής θα διαλευκανθούν ή μπολιαστούν ή θα λυθούν επί της πράξης πολλές ιδεολογικές διαφορές . Και φυσικά όσες παραμείνουν υπαρκτές και αντικειμενικές τότε στις νέες συνθήκες θα μπορέσουν να εκτιμηθούν από τα κόμματα και αντιστοίχως να πορευτούν . Τούτες τις στιγμές « ώριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής» είναι η ενότητα και η πάλη «για όλο του κόσμου το ψωμί το φως και το τραγούδι.»
27 9 2011
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=313052

400.000 ευρώ το χρόνο, τα ..μιστά της Αγωνίστριας

Τα σιδερόφρακτα στούντιο

Αναδρομικό μαχαίρι στις φοροαπαλλαγές



Διπλό πλήγμα στα εισοδήματα του 2011. Τι ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Χρυσολωρά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011
Αγριο μαχαίρι στις φοροαπαλλαγές βάζει η κυβέρνηση και μάλιστα αναδρομικά, με ισχύ από 1/1/2011, όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος από την Ουάσιγκτον, σε γεύμα της Διεθνούς Ενωσης Τραπεζών.
Ετσι, οι φορολογούμενοι θα υποστούν διπλό πλήγμα για τα εισοδήματα του 2011, αφενός με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ από τις 12.000 ευρώ και αφετέρου με την αναμενόμενη κατάργηση σειράς σημαντικών

ΕΞΑΝΤΑΣ- ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΕΡΑΚΑ: ΕΞΑΝΤΑΣ- ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Όλα όσα πρέπει να δείτε για την χρεοκοπία της Αργεντινής. Ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου – Εξάντας http://www.youtube.com/watch?...

Συμφωνία του Λονδίνου: Η Ελλάδα και ακόμη 21 χώρες χάρισαν στη Γερμανία 50% των χρεών της


01:09, 26 Σεπ 2011 | tvxsteamtvxs.gr/node/70687




Οι δύο στους τρεις Γερμανούς δηλώνουν αντίθετοι στη χορήγηση περαιτέρω οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα για την αποφυγή της χρεοκοπίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Η πλειοψηφία των Γερμανών ωστόσο

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ "ΔΙΟΡΙΣΕ" ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!





















Κι όμως είναι αληθινό!





Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.


Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε”

Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέ...

Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέ...: ΤΡΙΤΗ 27/9 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ&ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Απελπιστική η κατάσταση της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα λέει η «ομάδα δράσης» της ΕΕ - Ειδήσεις - Οικονομία

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Λήψη Απόφασης για έγκριση πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης υποψήφιων ωρομίσθιου προσωπικού - πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την παροχή του απαιτούμενου εκπαιδευτικού έργου για την υλοποίηση των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού 2011-2012.

ΑΔΑ4Α81ΟΚΟΚ-ΜΙΞ
Αριθμός ΠρωτοκόλλουΑπόφαση Δ.Σ. 22
ΘέμαΛήψη Απόφασης για έγκριση πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης υποψήφιων ωρομίσθιου προσωπικού - πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την παροχή του απαιτούμενου εκπαιδευτικού έργου για την υλοποίηση των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού 2011-2012.
Τελικός ΥπογράφωνΠρόεδρος - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ -
Ημερομηνία Απόφασης21/09/2011
Ημερομηνία Ανάρτησης22/09/2011 13:13:39
Είδος ΑπόφασηςΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΦορέαςΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΜονάδαΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Θεματική
Προσλήψεις
ΑρχείοΛήψη ΑρχείουSHA-256: 50f513ad151ef9273c06f5e1c692ca1b45c062e4fdb48a4707260127ad6694d3

Εκδηλώσεις που ... έρχονται, από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης

ΜΑΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Απαράδεκτος ο ΟΤΕ, γέμισε μπάζα την Μάριζα!

ΜΑΡΙΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Απαράδεκτος ο ΟΤΕ, γέμισε μπάζα την Μάριζα!: Προσφάτως τα συνεργεία του ΟΤΕ πέρασαν από την περιοχή της Μάριζας και έκαναν κάποιες εργασίες στο δίκτυο της εταιρείας, κυρίως στο γεφυρ...

Ο Δήμος Παλλήνης σε άψογη συνεργασία με τους Συλλόγους της περιοχής

Αύξηση 1000% των κρουσμάτων AIDS στην Ελλάδα



Αύξηση 1000% των κρουσμάτων AIDS στην Ελλάδα
Παγώνουν ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι, μπροστά στα στοιχεία σοκ για την ραγδαία αύξηση, της τάξης του 1000%, των κρουσμάτων AIDS το 2011, στην Ελλάδα. Το 2010 το ποσοστό των κρουσμάτων της ασθένειας έφθανε το 580%.
Ήδη το υπουργείο Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την δημόσια υγεία όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στα εγκαίνια του Ευρωπαϊκού Γραφείου για τα Μη Μεταδιδόμενα Νοσήματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), στην Αθήνα, επέστησε την προσοχή για τις μεταδιδόμενες ασθένειες λόγω

Palliniakos-club: Κιούρκος: «Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα»...

Palliniakos-club: Κιούρκος: «Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα»...: Ο προπονητής του Παλληνιακού Σωκράτης Κιούρκος. Μπορεί ο ενθουσιασμός στην Παλλήνη για το τρία στα τρία του Παλληνιακού στο ξεκίνημα του...

«Κλείδωσε» το σχέδιο για το «κούρεμα»

Real.g 2.680 ευρώ η συμβολή του Άκη στη σωτηρία της χώρας

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας από τον Β.Πούτιν στον Γ.Παπανδρέου!

Φοιτητές στο studio της ΕΡΤ (1)

Δείτε το βίντεο από την είσοδο των φοιτητών στο στούντιο της ΕΡΤ όπου ο δημοσιογράφος Πρ. Δούκας μόλις είχε αρχίσει να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων. Σε λίγα δευτερόλεπτα ο σκηνοθέτης ρίχνει "μαύρο" στην οθόνη και μετά διαφημίσεις...

Συναυλία από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Παλλήνης

ΛΟΥΚΕΤΟ... στο Ελληνικό Βόλλευ!!! ή αλλιώς "Έχουν διαλύσει τα πάντα"

Ο "δεκάλογος" της ελευθερίας της έκφρασης στο Διαδίκτυο


Τις δέκα αρχές, που πρέπει να υιοθετήσουν οι ευρωπαϊκές χώρες, για να μην παραβιάζεται η ελευθερία της έκφρασης στο Ιντερνετ, έδωσε στην δημοσιότητα η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι το Διαδίκτυο θα πρέπει, παγκοσμίως, να διατηρηθεί σταθερό και ανοικτό, ως μέσο διαφύλαξης της ελευθερίας της έκφρασης και της ανεμπόδιστης πρόσβασης στην πληροφόρηση.
Ο "δεκάλογος" που σχετίζεται με το Διαδίκτυο και που, κατά την Επιτροπή, πρέπει να γίνει αποδεκτός από τα 47 κράτη-μέλη του ΣτΕ, αναφέρεται στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου, στην αποδοχή της πολυμερούς διακυβέρνησης του Ιντερνετ και της οικουμενικότητας του, στην ενίσχυση των χρηστών του διαδικτύου, στην αποκεντρωμένη διαχείριση και τη διαλειτουργικότητα καθώς και στην αποδοχή της πολιτιστικής και γλωσσικής πολυμορφίας του κυβερνοχώρου.


 Η Επιτροπή υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι η οποιαδήποτε ρυθμιστική παρέμβαση στο χώρο του Διαδικτύου, από τα κράτη μέλη ή παγκοσμίως, θα πρέπει ν' αποτελεί μέτρο έσχατης ανάγκης.Να δοθεί προτεραιότητα στην αυτορύθμιση και στην υιοθέτηση των νέων εθελοντικών δημοσιογραφικών προτύπων, σημειώνει χαρακτηριστικά η Επιτροπή Υπουργών του ΣτΕ.
Κατά την Επιτροπή, η εφαρμογή σχεδίων έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση σοβαρών διασυνοριακών θεμάτων μέσω Διαδικτύου, θα πρέπει να γίνεται μόνον με την συνεργασία των εθνικών κυβερνήσεων και των ενδιαφερόμενων φορέων διαχείρισης του Ιντερνετ και πάντα υπό το πρίσμα της μη παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πρέπει επίσης να υιοθετηθεί ένας καινούργιος παγκόσμιος ορισμός των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο οποίος θα περιλαμβάνει το Διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα και τα online παιχνίδια, τονίζει η Επιτροπή
Σημειώνεται πως το Συμβούλιο της Ευρώπης θα παρουσιάσει όλα τα σχετικά έγγραφα, για συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους στην λειτουργία και διαχείριση του Διαδικτύου φορείς, στο ο Διεθνές Φόρουμ Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναϊρόμπι, απο τισ 27 εως τις 30 Σεπτεμβρίου .

Εργασίες στην Μάριζα με τη συνεργασία του Δήμου



Posted: 24 Sep 2011 12:08 PM PDT

Σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης, τις επόμενες ημέρες θα γίνουνορισμένες εργασίες στην Μάριζα, όπως για παράδειγμα στους δρόμους για τις λακκούβεςή στις γειτονιές για την καθαριότητα (μάζεμα χόρτων, μπαζών κ.τ.λ.). Για να υπάρξεικαλύτερη αποτελεσματικότητα στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου μας και του Δήμου,παρακαλώ ενημερώστε τον σύλλογο, είτε μέσω email, είτε στο τηλέφωνο του προέδρου, Γιάννη Μαραζιώτη, είτεαπευθυνόμενοι σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του δ.σ., για το πιθανό πρόβλημα που έχετεστην γειτονιά σας. Στόχος είναι να λυθούν όσα περισσότερα προβλήματα υπάρχουν.

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εργασιακή εφεδρεία - κοινωνία

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εργασιακή εφεδρεία - κοινωνία

Να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη


ΚΟΥΒΕΛΗΣ


«Οι Ελληνες βουλευτές είναι βουλευτές μιας χώρας που η κοινωνία της δεινοπαθεί», σχολίασε ο Φώτης Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. δήλωσε ότι «πρέπει να μειωθεί αποφασιστικά η βουλευτική αποζημίωση και να καταργηθεί η αποζημίωση για τη συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής».
Πρόσθεσε δε ότι πρέπει «να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη και οι βουλευτές να συνταξιοδοτούνται όπως όλοι οι Ελληνες πολίτες, μόνο από τον επαγγελματικό ασφαλιστικό τους φορέα. Πρέπει να περικοπεί δραστικά η κρατική επιχορήγηση στα κόμματα. Οι περικοπές αυτές είναι βέβαιον ότι δεν αποτελούν πανάκεια για την αντιμετώπιση της κρίσης. Εχουν, όμως, έντονο το συμβολισμό για μια κοινωνία που στενάζει από τα βάρη».