Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Με χρυσά κουτάλια έτρωγαν τα τρωκτικά της υγείας επι δεκατετίες


Με χρυσά κουτάλια έτρωγαν τα τρωκτικά της υγείας επι δεκατετίες και αυτό προκύπτει περίτρανα μετά την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία για φάρμακα που έγινε την Πέμπτη.

Με την δημοπρασία αυτή το Δημόσιο κατάφερε να πετύχει μειωμένη τιμή κατά  79,8%.

Σύμφωνα με Τα Νέα, στην πρώτη διεθνή δημοπρασία προμήθειας νοσοκομειακού φαρμάκου (μειοδοτικός διαγωνισμός) που έγινε την Πέμπτη, συμμετείχαν 14 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες έδωσαν τιμές για τρεις

Τι ακριβώς μας χρωστάνε οι Γερμανοί με τις αποζημιώσεις.Δείτε το λογαριασμό


.


Ο Μανώλης Γλέζος και ο Στέφανος Ληναίος, Πρόεδρος και Υπεύθυνος, αντίστοιχα, της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, εκλήθησαν, και κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, παρόντος και του Υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη, ενημερώνοντας όλα τα μέλη της Επιτροπής, με πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, για ολόκληρο το μέγιστο πρόβλημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Μανώλης Γλέζος ανέλυσε διεξοδικά τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα:

Α) Προς το Δημόσιο: Τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, τις επανορθώσεις για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, ύψους 7.100 δις δολαρίων και το αναγκαστικό δάνειο ύψους 3.500 δις δολαρίων

Ο Μπρέιβικ, ο Άιχμαν και οι δραματικές φάρσες της ιστορίας

Ο Μπρέιβικ, ο Άιχμαν και οι δραματικές φάρσες της ιστορίας

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μάνος Χατζιδάκις: Ο Νεοναζισμός δεν είναι οι Άλλοι



Ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν ιδιαίτερα θορυβημένος από την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων, των νεοναζιστικών ομάδων και των εθνικιστικών ιδεών κατά τις αρχές της δεκαετίας του ’90 – ο ίδιος είχε ζήσει στο πετσί του και τον ναζισμό και την εθνικοφροσύνη και τον φασισμό και τον λαϊκισμό και την ιδεολογική βία. Έτσι τον Φεβρουάριο 1993, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, αφιέρωσε την συναυλία της Ορχήστρας των Χρωμάτων με έργα Βάιλ, Λιστ και Μπάρτον εναντίον του Νεοναζισμού. Κατέγραψε τις σκέψεις και τις ανησυχίες του στο κείμενο που ακολουθεί και προοριζόταν για το πρόγραμμα της συναυλίας, αλλά σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας δημοσιεύτηκε και στην Ελευθεροτυπία. Μετά τα γεγονότα της Νορβηγίας και, κυρίως, μετά τις ερμηνείες που  δόθηκαν και δίνονται, θεώρησα απαραίτητο να ανεβάσω αυτό το παλιό κείμενο. Όχι βέβαια γιατί πιστεύω ότι ο Χατζιδάκις κατέχει την υπέρτατη αλήθεια ή ότι ο λόγος του είναι Ευαγγέλιο. Αλλά γιατί, νομίζω, ότι το κείμενο αυτό αποτελεί μια στέρεα βάση, μια εξαιρετική αφετηρία, για να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε.
Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που

Εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη βοήθεια της UEFA



Posted: 26 Jul 2011 10:15 PM PDT
«Χείρα βοηθείας» στην ελληνική Πολιτεία για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πάταξη της βίας στα γήπεδα προσφέρει η UEFA, όπως προέκυψε από τη συνάντηση μισής ώρας που είχαν σήμερα στη Βουλή ο πρωθυπουργός μας, Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA στη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου ζήτησε τον συντονισμό δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του, η οποία έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα, μετά από το σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν παρόντες o υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος

Financial Times: "Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει πολιτική κουλτούρα"



Posted: 26 Jul 2011 10:30 PM PDT
«Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει πολιτική κουλτούρα», γράφει σήμερα η Financial Times.

«Δεν υπάρχουν πολλά πολυτελή ξενοδοχεία που επιτρέπουν σε αδέσποτα σκυλιά να τεμπελιάζουν έξω από τις εισόδους τους. Για αυτό γοητεύτηκα όταν την περασμένη εβδομάδα είδα τον σκύλο - διαδηλωτή της Ελλάδας να προστατεύεται από τον καύσωνα στα σκαλιά της Μεγάλης Βρετάνιας», ξεκινάει το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι «κάθε εβδομάδα φέρνει μία νέα καταστροφή για την Ελλάδα».....


Στο άρθρο, το οποίο τονίζει ότι «αν και ο φόβος άμεσης κατάρρευσης έχει εξοστρακιστεί για την ώρα, η

Νέα κόλπα από τη μαφία της βενζίνης



Posted: 27 Jul 2011 01:15 AM PDT
Παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης οι οδηγοί παραμένουν απροστάτευτοι. Νέα τεχνική στη νοθεία της βενζίνης καταγγέλλουν οι πρατηριούχοι. Στα συρτάρια η απόφαση για εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου

Νοθεία αμόλυβδης βενζίνης με αιθανόλη καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) σε ανακοίνωσή της.


Πρόκειται, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για νέα "μόδα" καθώς η "τεχνολογία" των κυκλωμάτων νοθείας εξελίσσεται ραγδαία.

Στις τεχνικές των παράνομων κυκλωμάτων που δρουν στην αγορά καυσίμων περιλαμβάνονται σύμφωνα με την ΠΟΠΕΚ η ανάμιξης σούπερ αμόλυβδης με απλή, πετρελαίου κίνησης με θέρμανσης ή ναυτιλίας, το οποίο αποχρωματίζεται σε αυτοσχέδια "διυλιστήρια", την επανεισαγωγή αδασμολόγητων καυσίμων, η ανάμιξη πετρελαίου με χρησιμοποιημένα λιπαντικά, καθώς και οι ελλειμματικές παραδόσεις καυσίμων στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων από πειραγμένες αντλίες.

Με αφορμή την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, στο τελωνείο Κερατσινίου και τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, και τις εντολές που έδωσε για ενίσχυση των ελέγχων και επίσπευση είσπραξης των προστίμων η ΠΟΠΕΚ αναφέρει ότι "Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια και τη διάθεση του κ. αναπληρωτή υπουργού, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι ο κλάδος έχει κουραστεί από την επανάληψη των υποσχέσεων για πάταξη του λαθρεμπορίου, χωρίς αντίκρισμα".

Η ΠΟΠΕΚ καταγγέλλει ότι παρά τις υποσχέσεις τα κυκλώματα εξακολουθούν να εισπράττουν υπερκέρδη.

"Οι τίμιοι πρατηριούχοι υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό και οδηγούνται στο λουκέτο ενώ το κράτος με την διαπιστωμένη αδυναμία ή αδιαφορία να ελέγξει τα κυκλώματα αυτά, στην πράξη ενισχύει την παρανομία", προσθέτει η Ομοσπονδία.

Καταλήγοντας ρωτά τις αρχές για ποιο λόγο δεν υλοποιήθηκε η απόφαση για εγκατάσταση των ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου εισροών - εκροών στην αλυσίδα εφοδιασμού της αγοράς με καύσιμα.

news247.gr

Όταν ο Αϊνστάιν έβγαζε γλώσσα




Posted: 27 Jul 2011 01:45 AM PDT
Μήνυμα προς την ανθρωπότητα και την αμερικανική κοινωνία έκρυβε η πόζα του Αϊνστάιν σε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του 20ου αιώνα. Δείτε το γιατί (Pic)



Ο Άλμπερτ Άινσταϊν, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες όλγων των εποχών, ήταν γνωστός πέρα από τα επιστημονικά του επιτεύγματα και για το χιούμορ του.

Η αφιέρωση που είχε γράψει σε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του αποδεικνύουν το δεύτερο,

HIIT: Κάψιμο λίπους για… βιαστικούς



Posted: 27 Jul 2011 02:30 AM PDT
Κατά κοινή αποδοχή, η ιδανικότερη μέθοδος για κάψιμο λίπους είναι η σταθερή, χαμηλής έντασης και μεγάλης χρονικής διάρκειας αερόβια προπόνηση. Είναι όμως η μόνη; Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε σε μικρότερο χρονικό διάστημα να κάψετε περισσότερες θερμίδες, αυξάνοντας δύναμη, αντοχή και μυϊκή μάζα; Μάλλον έφτασε η ώρα να ανακαλύψετε την Διαλειμματική Προπόνηση Υψηλής Έντασης (HIIT) και τις ευεργετικές της ιδιότητες...

 Η ένταση της HIIT μπορεί να μετρηθεί – και- από τον αριθμό των σφυγμών του αθλητή κατά τη διάρκεια της άσκησης. Σε γενικές γραμμές, στην ΗΙΙΤ ο επιθυμητός στόχος σφυγμών είναι το 90% των μέγιστων σφυγμών του ασκούμενου, τους οποίους κάποιος μπορεί να βρει αφαιρώντας την ηλικία του από το 220. Για παράδειγμα, αν είστε 30 χρονών, οι μέγιστοι χτύποι της καρδιάς σας είναι 220-30= 190 το λεπτό, άρα με την ΗΙΙΤ στοχεύετε σε 190 Χ 90%= 171 σφυγμούς το λεπτό.
Τι είναι;

Η HIIT περιλαμβάνει διαστήματα με υψηλής έντασης άσκησης (όπως π.χ. σπριντ), στα οποία παρεμβάλλονται διαστήματα χαμηλής έντασης άσκησης (περπάτημα) ή πλήρους ξεκούρασης, μέθοδος η οποία έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την «κλασσική» και σταθερή, μέτριας έντασης αερόβια που γνωρίζουμε (γρήγορο περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο 30 με 60 λεπτών).

Γιατί να την κάνω;

* Γιατί απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί σε σχέση με την συμβατική αερόβια προπόνηση.
* Γιατί καίτε θερμίδες ακόμα και κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων χαμηλής έντασης, αφού οι σφυγμοί παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.
* Γιατί η καύση θερμίδων συνεχίζεται ακόμα και μετά το πέρας της προπόνησης, σε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό από την συμβατική αερόβια. Η HIIT οδηγεί σε ταχεία αύξηση του βασικού μεταβολισμού, για χρονικό διάστημα ανάλογο της έντασης και της διάρκειάς της.
* Γιατί βελτιώνει την αερόβια ικανότητα, δηλαδή την αντοχή, δυναμώνοντας την καρδιά και επιτρέποντας την διατήρηση της μυϊκής μάζας, σε αντίθεση με την σταθερή αερόβια η οποία αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης και οδηγεί σε μυϊκό καταβολισμό.
* Γιατί αυξάνει κατακόρυφα τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης, η οποία ως γνωστόν αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για το κάψιμο λίπους και την αύξηση της μυϊκής μάζας.
*Γιατί μπορεί να γίνει οπουδήποτε (σπίτι, γυμναστήριο, παραλία), με οποιοδήποτε εξοπλισμό (αλτήρες, λάστιχα) ή και χωρίς καθόλου εξοπλισμό, απλά και μόνο με το σωματικό σας βάρος.

Τι λένε οι έρευνες;

Η πρώτη έρευνα που αποδεικνύει ότι η HIIT είναι αποτελεσματικότερη δημοσιεύτηκε το 1994 από ερευνητές του Laval University. Σύμφωνα με αυτήν, νεαροί άνδρες και γυναίκες που ακολούθησαν πρόγραμμα HIIT για δεκαπέντε εβδομάδες, έχασαν σημαντικά περισσότερο λίπος από αυτούς που ακολούθησαν συμβατικό αερόβιο πρόγραμμα για είκοσι εβδομάδες, παρ’ όλο που οι τελευταίοι κατανάλωσαν επιπλέον 15.000 θερμίδες.

Το 2001 έρευνα από το East Tennessee State University είχε παρόμοια αποτελέσματα σε άτομα τα οποία ακολούθησαν πρόγραμμα HIIT για οκτώ εβδομάδες (έχασαν 2% σωματικού λίπους) σε σχέση με όσους ακολούθησαν συμβατικό πρόγραμμα αερόβιας στον διάδρομο (καμία μεταβολή στο σωματικό λίπος). Μία άλλη έρευνα στην Αυστραλία, η οποία πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά σε γυναίκες, έδειξε ότι όσες ακολούθησαν 20λεπτα προγράμματα HIIT τα οποία αποτελούνταν από σπριντ 8 δευτερολέπτων και ξεκούραση 12 δευτερολέπτων, έχασαν έξι φορές περισσότερο σωματικό λίπος σε σχέση με όσες ακολούθησαν ένα σταθερό αερόβιο πρόγραμμα 40 λεπτών, στο 60% της μέγιστης καρδιακής τους συχνότητας.

www.in2life.gr 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΝαΣταματήσειΤοΚυνήγιΓια5Χρόνια Petition

Γιατί υπάρχει η θρησκεία; Μια έρευνα για την προέλευση της θρησκευτικής πίστης

Γιατί υπάρχει η θρησκεία; Μια έρευνα για την προέλευση της θρησκευτικής πίστης

ο δράστης στο μανιφέστο του δηλώνει πως ένας Ελληνας υπήρχε στα ιδρυτικά στελέχη της αντιισλαμικής οργάνωσης


 

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία όταν διαπιστώθηκε πως ο δράστης στο μανιφέστο του δηλώνει πως ένας Ελληνας υπήρχε στα ιδρυτικά στελέχη της αντιισλαμικής οργάνωσης


Ολο και περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση του «ελληνικού συνδέσμου» ή και… «συνδέσμων» που εικάζεται ότι συναντήθηκαν το 2002 με τον νορβηγό εκτελεστή, ο οποίος διατηρούσε επαφή με ακροδεξιές οργανώσεις, όπως φαίνεται από τις σχετικές αναφορές στο μανιφέστο του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Associated Press, ευρωπαίοι αξιωματούχοι υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαιώνουν ότι ήταν ενημερωμένοι για την αυξημένη δραστηριότητα στις συνομιλίες μέσω Ιντερνετ (chat) φερόμενων μελών της νέας οργάνωσης, η οποία όπως όλα δείχνουν συνδέεται με τις

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2011. ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Δήμοι ή Δήμαρχοι σε καθεστώς Μνημονίου;


της Στέλλας Αλαφούζου26/07/2011


Ετικέτες
δήμοι


Πριν από δύο εβδομάδες ενώ αγωνιούσαμε για το αν θα πάρουμε την 5η δόση, φήμες ότι δύο χρεωμένοι Δήμοι (Αχαρνών και Ζωγράφου) δεν έχουν καλύψει τις δανειακές τους υποχρεώσεις προς ξένες τράπεζες, παραλίγο να μπουν εμπόδιο. Όποιος δεν εκνευρίστηκε να σηκώσει χέρι.

Σήμερα οι χρεωμένοι Δήμοι –μικρογραφία έκαστος της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας-

«Ελληνάρας» ο χασάπης της Νορβηγίας!


του Τάκη Μίχα26/07/2011



Ετικέτες
Νορβηγία
Διαβάστε επίσης
Απ’ τη Νορβηγία με μίσος
Νορβηγία: το τέλος της αθωότητας
Ο συνάνθρωπός μου, ο δολοφόνος


Τις πιο ακραίες απόψεις των Ελλήνων εθνικιστών υιοθετεί στο μανιφέστο του ο Άνερς Μπρέιβικ. Στο 1500 λέξεων μανιφέστο του «2083: Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας» ο Νορβηγός εξτρεμιστής προτείνει:
Toν διαμελισμό της Αλβανίας και την προσάρτηση τμήματος της στην Ελλάδα
Την επιστροφή στην Ελλάδα των «χαμένων πατρίδων» στην Τουρκία (παράλια Μικράς Ασίας)
Την εκδίωξη του Μουσουλμανικού στοιχείου από την Βόρειο Κύπρο.

Επίσης το μανιφέστο περιέχει χάρτη της νέας Μεγάλης Ελλάδας



καθώς και τον δικέφαλο αετό της Ορθοδοξίας με την επιγραφή «Δεν ξεχνώ!»



Η προσάρτηση από την Ελλάδα των τουρκικών εδαφών θα γίνει μέσω πολέμου που θα περιλαμβάνει

: Έκλεισαν τα «μαϊμού» Apple Stores

Έκλεισαν τα «μαϊμού» Apple Stores

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τα κολυμβητήρια εκπέμπουν S.O.S. Λαμβάνει κανείς; Λύσεις υπάρχουν!












Τα κολυμβητήρια εκπέμπουν S.O.S. Λαμβάνει κανείς; Λύσεις υπάρχουν!

11/03/2011, Τομέας:















Του Βασίλη Ντάκουρη




Τους τελευταίους μήνες αρκετά είναι τα δημόσια ή δημοτικά κολυμβητήρια που σταματούν







να λειτουργούν για ένα μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα με την απλή δικαιολογία ότι δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα λειτουργίας τους. Είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν κι άλλα, αρκεί να συνυπολογίσει κανείς στα παραπάνω την ανυπαρξία σύγχρονων οικονομικοτεχνικών μελετών

ΕΛ.ΣΤΑΤ. - Προσωρινά αποτελέσματα απογραφής πληθυσμού 2011

ΕΛ.ΣΤΑΤ. - Προσωρινά αποτελέσματα απογραφής πληθυσμού 2011

Η επιστολή του Μανώλη Γλέζου, προς τον Κάρολο Παπούλια



Posted: 24 Jul 2011 11:30 PM PDT
Με αφορμή τον εορτασμό για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο Μανώλης Γλέζος έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοπκρατίας.. Η επιστολή αναφέρει:
 
"Αγαπητέ Κάρολε
Η τιμή στο θεσμό της προεδρίας, καθώς και η φιλία η οποία μας συνδέει, με εμπόδισαν να εκφράσω την αντίθεσή μου, σε μια...

εκδήλωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, η οποία τελείται σε εποχή υποτέλειας, μειοδοσίας και υπονόμευσης της ίδιας της Δημοκρατίας. Τελικά, προτίμησα και πραγματοποιώ ένα ταξίδι μνήμης στο νησιά της εξορίας των ελλήνων, οι οποίοι αγωνίστηκαν για να απαλλαγεί η πατρίδα από την αντιδημοκρατική, στρατιωτική δικτατορία.
Με την ελπίδα εορτασμού μιας πραγματικής δημοκρατίας
Σε χαιρετώ"
 
Μανώλης Γλέζο

Ο Βαξεβάνης αποκαλύπτει!



Posted: 24 Jul 2011 03:00 AM PDT
Η εκπομπή του για τον Μάκη Ψωμιάδη και τα "στημένα" του ποδοσφαίρου το βράδυ της Πέμπτης, συζητήθηκε όσο... λίγες αυτή τη σεζόν, κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για την ποιότητα του ρεπορτάζ της. Όμως, ο Κώστας Βαξεβάνης πάει ένα βήμα παραπέρα, δεν αφήνει το "Κουτί της Πανδώρας" να κλείσει και μέσα από το site του αποκαλύπτει ότι μέχρι την τελευταία στιγμή και πριν βγει το ρεπορτάζ στον αέρα "πέφτανε" τηλεφωνήματα για να μη βγει η εκπομπή... 

Ιδού τι γράφει ο δημοσιογράφος:

"Όταν βγάλαμε την πρώτη εκπομπή στην οποία ουσιαστικά προσπαθήσαμε να δείξουμε πως το

Φιλοναζιστικό blog της ΔΑΚΕ Μεσσηνίας


Φιλοναζιστικό blog της ΔΑΚΕ Μεσσηνίας

Printer-friendly versionSend to friend
Σε εσωτερικό θέμα της ΝΔ έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η ύπαρξη ενός φιλοναζιστικού blog της ΔΑΚΕ,και μάλιστα των Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας. Οι blogers της συνδικαλιστικής οργάνωσης της ΝΔ γράφουν ότι η εβραϊκή κοινότητα είναι ένα <<ξεχωριστό και ανεξάρτητο κράτος μέσα στην Ελλάδα>>, τα μέλη της οποίας έχουν ιδιαίτερη φορολογική μεταχείριση.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: <<Ο ελληνικός λαός στραγγίζεται και από τις τελευταίες σταγόνες αίματος που του έχουν απομείνει, η Ελλάδα βγαίνει στο σφυρί για να ξοφληθούν οι

Απ’ τη Νορβηγία με μίσος!


του Άλκη Γαλδαδά24/07/2011


Ετικέτες
Νορβηγία
Διαβάστε επίσης
Θάνατος...εις το όνομα του Θεού
Ό,τι έχουμε
Amy Winehouse: To κοριτσάκι με τα σπίρτα
Νορβηγία: το τέλος της αθωότητας


Από τα πιο εφιαλτικά σε περιεχόμενο πάρκα με έργα γλυπτικής που μπορεί να συναντήσει ένας ταξιδιώτης βρίσκεται στο Όσλο, την πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Ονομάζεται Vigelands Park, έχει έκταση 320 στρεμμάτων και τα 212 γλυπτά από ορείχαλκο και γρανίτη που βρίσκονται στο πάρκο και στο διπλανό Μουσείο φτιάχτηκαν σε διάστημα σαράντα ετών περίπου από τον Γκούσταφ Βίγκελαντ που πέθανε το 1943 (μια μικρή περιήγηση υπάρχει εδώ). Λέγεται μάλιστα ότι όταν μπήκαν οι Γερμανοί κατακτητές στη νορβηγική πρωτεύουσα του επέτρεψαν να συνεχίσει να ασχολείται με τη

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!


ΣΆΒΒΑΤΟ, 23 ΙΟΥΛΊΟΥ 2011


Σχόλια απο Περικλή Αθανασόπουλο
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΡΩΣΙΑΣ- ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!
Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε…!!!
Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί τρομοκράτες»… Αλ Κάιντα  κ.λ.π…
Τι χώρα είναι η Νορβηγία και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού