Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

‪ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Ν.2.wmv‬‏ - YouTube

‪ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Ν.2.wmv‬‏ - YouTube

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ...: "Ο Αριστοτέλης είχε πει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρέπονταν σε εμπόρευμα...."

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Χωρίς κέρδος κέρατα και μόνο οι κάτοχοι των CDS κερδισμένοι!




 Γράφει ο Δευκαλίων

Επειδή αυτή η Κυβέρνηση έχει την εθνικοφροσύνη στο αίμα της δεν τολμώ να πω ούτε σαν υπόθεση εργασίας μία κουβέντα για την θεωρητική πιθανότητα να πέσει η Οικονομία και η Χώρα θύμα των σορτάκηδων και κερδοσκόπων των διεθνών αγορών.
Δεν ξεχνώ άλλωστε ποτέ ότι αυτός

Τα Applebees της Θεσσαλονίκης περνούν στα χέρια των εργαζομένων


Τα Applebees της Θεσσαλονίκης περνούν στα χέρια των εργαζομένων

Printer-friendly versionSend to friend
Η οικονομική κρίση κατάφερε καίριο πλήγμα στην αλυσίδα εστιατορίων Applebees με αποτέλεσμα η διοίκηση να βάλει λουκέτο στα καταστήματά της. Οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, αποφάσισαν να αναλάβουν την αυτοδιαχείριση του καταστήματος προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Το πρωί της 15ης Ιουλίου η διοίκηση ενημέρωσε τους εργαζομένους πως η εταιρία έκλεισε και δεν επρόκειτο να πληρώσει δεδουλευμένα ή αποζημιώσεις. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας και κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας στον «εμπαιγμό», τα «ψέμματα»

Ενεργειακές "ευκαιρίες" ανακαλύπτουν και οι ΗΠΑ στην Ελλάδα - Capital.gr

Ενεργειακές "ευκαιρίες" ανακαλύπτουν και οι ΗΠΑ στην Ελλάδα - Capital.gr

Εντυπωσιακή νίκη του Παλληνιώτη Σταθακόπουλου στην Ιταλία


Category: ΠΑΛΛΗΝΗ
Published on 15 July 2011Hits: 6
Print
stathakopoulos5Ο Άγγελος Σταθακόπουλος, ο πρωταθλητής αγώνων kart από την Παλλήνη, συνέχισε την εκπληκτική φετινή του πορεία στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Kartgrandprix με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατέκτησε τη νίκη στην 3η φετινή του εμφάνιση χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους του. Για τρεις ολόκληρες μέρες και κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με αποπνικτική ζέστη και υγρασία, ήταν ταχύτατος και αλάνθαστος, στη διάρκεια του 6ου φετινού αγώνα για τον άκρως ανταγωνιστικό θεσμό, στην πίστα της Cervia, κοντά στο Rimini της Ιταλίας. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στα χρονομετρημένα σημειώνοντας τη 2η ταχύτερη επίδοση και χάνοντας την pole
Just Added
Category: ΠΑΛΛΗΝΗ
Published on 18 July 2011Hits: 3
Print
aspradakis_bΆμεσα ανταποκρίθηκε το αρμόδιο υπουργείο στο αίτημα του Παντελή Ασπραδάκη για επαναλειτουργία των ασανσέρ στον σταθμό του Μετρό και του Προαστιακού Παλλήνης.
Ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με ερώτησή του στη βουλή προς το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ζητούσε να επισκευαστούν οι ανελκυστήρες που για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεναν αδρανή, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία κυρίως των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
  

Ενας λαγός για το ΔΝΤ

Ενας λαγός για το ΔΝΤ

Georgia's Battle So Far...: * INDIA Calling *

Georgia's Battle So Far...: * INDIA Calling *

Το πανό. απο τον πιτσιρικο

Το πανό

Βαρέθηκα το σκουριασμένο φεμινισμό

Βαρέθηκα το σκουριασμένο φεμινισμό

Νεκρός δημοσιογράφος που κατήγγειλε το σκάνδαλο των υποκλοπών

ΤΡΊΤΗ, 19 ΙΟΥΛΊΟΥ 2011


Ένας από αυτούς που κατήγγειλαν το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στον όμιλο Μέρντοχ, ο πρώην δημοσιογράφος της εφημερίδας News of the World, Σον Χορ, βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του, αλλά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες του θανάτου του δεν παρουσιάζουν κάτι το ύποπτο.
 
Ο κ.Χορ είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις που έδωσε πέρυσι στην εφημερίδα New York Times και το BBC, ότι ο πρώην αρχισυντάκτης της ταμπλόιντ, Αντι Κούλσον,ο οποίος αργότερα έγινε διευθυντής επικοινωνιών του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, γνώριζε την πρακτική των τηλεφωνικών υποκλοπών από την εφημερίδα του.
 
Η αστυνομία του Χερτφορσάιρ αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι ο Σον Χορ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γουότφορντ στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου.
 
"Ο θάνατός του θεωρείται αυτή τη στιγμή χωρίς εξήγηση, αλλά δεν φαίνεται ύποπτος. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται", προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο Σον Χορ υπέφερε επί μακρόν από αλκοολισμό και τοξικομανία.
 
Ο Χορ υποστήριξε ότι ο Αντι Κούλσον γνώριζε ότι οι δημοσιογράφοι της News of the World υπέκλεπταν ιδιωτικές επικοινωνίες. Η καταγγελία του μεταβιβάστηκε στην Scotland Yard που όμως δήλωσε από την πλευρά της ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε προσκομίσει αποδείξεις των κατηγοριών του.
 
Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του στους New York Times, ο Σ.Χορ κλήθηκε από την Μητροπολιτική Αστυνομία, όπου ανακρίθηκε ως ύποπτος και όχι ως μάρτυρας.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σ.Χορ δήλωσε στους New York Times ότι οι δημοσιογράφοι της News of the World μπορούσαν να χρησιμοποιούν τεχνολογία που χρησιμοποιεί οι αστυνομία για να εντοπίζουν ανθρώπους με αντάλλαγμα πληρωμές σε αστυνομικούς.
 
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο βοηθός επιθεωρητή της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου Τζον Γέιτς -δεύτερος τη τάξει στην ιεραρχία της Σκότλαντ Γιαρντ και επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας- υπέβαλε παραίτηση υπό το βάρος του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών, μία ημέρα μετά την αποχώρηση του επικεφαλής σερ Πολ Στέφενσον.
 
Η Μητροπολιτική Αστυνομία κατηγορείται ότι δεν κατάφερε να ρίξει έγκαιρα φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οι μύθοι που διασύρουν την Ελλάδα…

Οι μύθοι που διασύρουν την Ελλάδα…

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΑΠΟ: Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Α.Ο. Παλληνιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Σωκράτη Κιούρκο.

Ο Α.Ο. Παλληνιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το νέο προπονητή της ομάδας, κύριο Σωκράτη Κιούρκο.
Η διοίκηση κρίνει πως έκανε μια απολύτως επιτυχημένη επιλογή με την έλευση του κυρίου Κιούρκου, καθώς πρόκειται για έναν τεχνικό, που έχει δώσει εδώ και πολλές σεζόν, άριστα δείγματα γραφής σε όποιον σύλλογο κι αν εργάστηκε.

Επιπλέον, πρόκειται για έναν άνθρωπο, γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, καθ’ ότι έχει φορέσει και ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα του Παλληνιακού ενώ έχει διατελέσει και προπονητής μας, οδηγώντας την ομάδα από την Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑ στην Α’ κατηγορία!

Η αγάπη του κυρίου Κιούρκου για τον σύλλογο είναι γνωστή σε όλο το κοινό της Παλλήνης...
Στην διοίκηση είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητες του κυρίου Κιούρκου και ευχόμαστε να υπάρξει μια καλή συνεργασία που θα συνοδευτεί από πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας.

Εξάλλου πρόκειται για έναν τεχνικό, που έχει σεβαστεί την ιστορία του συλλόγου, με έργα και επιτυχίες και όχι με λόγια και ανεκπλήρωτους στόχους...

Άλλωστε, ο Παλληνιακός έχει αποδείξει ότι ξέρει να στηρίζει τους προπονητές του και να τους προσφέρει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εργαστούν με ηρεμία, ασφάλεια και σιγουριά.

Όλοι όσοι πέρασαν από τον Παλληνιακό μόνο οφέλη καρπώθηκαν. Και οικονομικά και γενικότερα επαγγελματικά. Όλοι χρωστάνε στον Παλληνιακό και σε κανέναν δεν χρωστάει...».