Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ακυρώθηκαν πρόστιμα 80 εκατομμυρίων ευρώ στα καρτέλ!!!

Όλως τυχαίως, όλες οι μεγάλες εταιρείες δεν θα πληρώσουν τα πρόστιμα, επειδή υπήρξε λάθος σύνθεση δικαστηρίου!!!
Χαρίζουν εκατομμύρια στα καρτέλ και πίνουν το αίμα των Ελλήνων πολιτών


Αξιότιμοι Έλληνες Καταναλωτές

Επειδή οι υπεύθυνοι «σας δουλεύουν» για την «σκληρή» μάχη κατά των καρτέλ και για τα «μεγάλα» πρόστιμα που καταλογίζουν, επιθυμώ να σας ενημερώσω για ένα θέμα το οποίο θεωρώ αδιανόητο να συμβαίνει και να μην έχει κανείς ευθύνη για αυτό. Με απλά λόγια δύο αποφάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού που καταλόγισε συνολικά πρόστιμα 82.790.618€ ακυρώθηκαν από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Και ο λόγος;


Η σύνθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ήταν λάθος!!!! Καλά διαβάσατε, ακυρώθηκαν επειδή η σύνθεση της Επιτροπής δεν ήταν σύννομη.

Και ρωτάμε: ποιος έχει ευθύνη για αυτό; Ποιος θα πληρώσει την ζημιά του Δημοσίου που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ;

Πιο συγκεκριμένα.

ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ : BP HELLAS - SHELL HELLAS

Με την απόφαση 421 του 2008 η Επιτροπή Ανταγωνισμού τιμώρησε τις BP HELLAS και SHELL HELLAS για το σοβαρότατο αδίκημα της εναρμονισμένης πρακτικής με συνολικό πρόστιμο 49.731.473€.

Προεδρεύων της διαδικασίας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρος Ζησιμόπουλος, ο οποίος διορίστηκε το 2003 από τον τότε υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο.

Οι δυο εταιρείες προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών το οποίο με τις αποφάσεις 1495/2011 και 1494/2011 (15ο τμήμα) ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Το σκεπτικό το ακόλουθο:

«11. Επειδή, ενόψει των ανωτέρω, η προσβαλλόμενη απόφαση, κατά τη γνώμη που πλειοψήφησε, είναι μη νόμιμη και ακυρωτέα, δεδομένου ότι (προκειμένης λήψης της) η Επιτροπή Ανταγωνισμού συνεδρίασε δύο φορές με μη νόμιμη σύνθεση, λόγω συμμετοχής της Δ. Κλαβανίδου και μία φορά ενώ η Επιτροπή δεν είχε δυνατότητα λειτουργίας, λόγω παρόδου τριμήνου από της παραιτήσεως δύο τακτικών μελών αυτής.»

Προς απόδειξη της αλήθειας η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς και οι δυο αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.epant.gr/apofasi_details.php?Lang=gr&id=284&nid=531

ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Με την απόφαση 460/2009 η Επιτροπή Ανταγωνισμού καταδίκασε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές επιχειρήσεις της χώρας ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ και GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ με πρόστιμο 33.059.000€ για σοβαρές παραβάσεις της νομοθεσίας τα έτη 2002-2008.

Πρόεδρος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού το διάστημα αυτό ο Σπύρος Ζησιμόπουλος.

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (16ο τμήμα) με τις αποφάσεις 2132/2010, 2133/2010, 2134/2010 και 2135/2010 ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ΕΠΕΙΔΉ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.

Προς απόδειξη της αλήθειας η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς και οι τέσσερις αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.epant.gr/apofasi_details.php?Lang=gr&id=289&nid=590

Η ΖΗΜΙΑ (= το όφελος των εταιρειών που παραβίαζαν τον νόμο)

Με βάση τον νέο νόμο 3959/2011 ισχύει η 5ετία για τον καταλογισμό των προστίμων από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στις εμπλεκόμενες εταιρείες. Απορίας άξιο είναι αν πλέον, εφόσον οι υποθέσεις επανέλθουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για νέα κρίση, υπάρχει δυνατότητα να τιμωρηθούν οι επιχειρήσεις με πρόστιμα.

Η απώλεια από τόκους για το ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Για το ποσό των 82.000.000€ κάθε έτος απώλειας τόκων είναι (με μέσο επιτόκιο 5%) 4.100.000€, δηλαδή για απώλεια 3-4 ετών η οικονομική ζημιά του Δημοσίου ξεπερνάει τα 12.000.000€-15.000.000€.

Επιπλέον παραγράφονται πλήρως τα ποινικά αδικήματα των φυσικών προσώπων που διοικούσαν τις εταιρείες αυτές το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Τέλος είναι αυτονόητη η ζημιά για τον Ανταγωνισμό, ζημιά που σημαίνει ακριβότερες τιμές στα προϊόντα.

Και ρωτάμε: δεν έχει κανείς ευθύνη για αυτά;

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;

Σε περίπτωση που ουδείς έχει ευθύνη και ουδείς θα τιμωρηθεί τότε πολύ εύκολα θα συμβαίνει το ακόλουθο στο μέλλον: «τυχαία» η σύνθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε κρίσιμες υποθέσεις θα είναι άκυρη με αποτέλεσμα τα καρτέλ να έχουν «σίγουρη» την απαλλαγή τους. Άρα γιατί να παιδεύονται τα καρτέλ να συμμορφωθούν με την νομοθεσία αφού με μια «τυχαίως» άκυρη σύνθεση θα αθωωθούν με βεβαιότητα;

Να θυμίσουμε ότι όποιος έχει την ευθύνη για την σωστή σύνθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού πληρώνεται πανάκριβα από τα χρήματα των ελληνικού λαού (ιδιαιτέρως των επιχειρήσεων) για να κάνει σωστά την δουλειά του, δεν το κάνει από την καλή του την καρδιά.

Με εκτίμηση για όλους και καμία εκτίμηση για τα καρτέλ και τους προστάτες τους

Φλωράς Γιώργος
Επιχειρηματίας
Μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Πανεπιστημίου 59 Αθήνα
Τηλ.  2105232621 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της Κύπρου Ο Παύλος Κοντίδης έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο κυπριακό μετάλλιο στην ιστορία των αγώνων, ύστερα από την ολοκλήρωση της 10ης Ιστιοδρομίας στην κατηγορία Λέιζερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της Κύπρου
Ο Παύλος Κοντίδης κλείδωσε το αργυρό μετάλλιο, ύστερα από την ολοκλήρωση της 10ης Ιστιοδρομίας στην κατηγορία Λέιζερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ διεκδικεί ακόμα και το χρυσό. Αυτό θα είναι και το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο 22χρονος Κύπριος Παύλος Κοντίδης, έχει ακόμη πιθανότητες για το χρυσό στους αγώνες της Δευτέρας, εάν και εφόσον ο Αυστραλός ο οποίος προηγείται μέχρι στιγμής, τερματίσει κάτω από την 7η θέση και ο Κοντίδης πρώτος ή δεύτερος. Ο Κοντίδης κατέλαβε την 4η θέση στην 10η ιστιοδρομία, και παραμένει σταθερά στη 2η θέση της γενικής κατάταξης με 39 βαθμούς ποινής. Πρώτος στην 10η ιστιοδρομία ήταν ο Αυστραλός Τομ Σλίνγκσμπι.

OG Qualifs London12 -- GREECE

17χρονη κατασκεύασε λογισμικό διάγνωσης του καρκίνου! Είναι μόλις 17 χρονών, αλλά ήδη θεωρείται ευφυία στην τεχνολογία με εφαρμογές στην ιατρική.


17χρονη κατασκεύασε λογισμικό διάγνωσης του καρκίνου!
Η Μπρίτανι Γουένγκερ κέρδισε το πρώτο βραβείο στο φετινό διαγωνισμό της Google με θέμα την επιστήμη γιατί σχεδίασε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή, το οποίο βοηθά τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.
Η εφαρμογή της είναι ένα τεχνητό νευρωνικό δίκτυο που λειτουργεί όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Οι γιατροί εισάγουν στο πρόγραμμα τα δεδομένα μίας βιοψίας, τα οποία συγκρίνονται αυτόματα με τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν στη βάση δεδομένων και βγαίνει η τελική διάγνωση.
Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα δεδομένα. Στις δοκιμές που έκανε η Γουένγκερ, το πρόγραμμα έκανε σωστή διάγνωση στο 99% των 700 περιπτώσεων, τις οποίες εξέτασε. Πρόκειται για εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί που αξιολόγησαν την δουλειά της.
«Έμαθα στον υπολογιστή πώς να εντοπίζει κακοήθεις όγκους», είπε η 17χρονη μαθήτρια, η οποία πρόσθεσε πως ελπίζει ότι το πρόγραμμά της θα μπορεί, με κάποιες μετατροπές, στο μέλλον, να κάνει διάγνωση και άλλων καρκίνων.
«Η επιστήμη έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο. Είναι σημαντικό να ασχολούνται με την επιστήμη τα παιδιά από μικρή ηλικία. Τότε μπορούν να την αγαπήσουν. Είμαστε οι μελλοντικοί γιατροί, προγραμματιστές, μηχανικοί και περιβαλλοντολόγοι. Και θα είμαστε αυτοί που θα λύνουν τα προβλήματα των ανθρώπων», δήλωσε η ίδια μετά τη βράβευσή της.
Το βραβείο που κέρδισε συνοδεύεται από μια υποτροφία 50.000 δολαρίων και το δικαίωμα επιλογής πρακτικής εξάσκησης στην Google, το CERN (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών) στη Γενεύη ή την εταιρεία Lego, που το χρηματοδότησε. Επίσης, η 17χρονη μαθήτρια από τη Φλόριντα κέρδισε ένα ταξίδι στα νησιά Γκαλαπάγκος με την Εθνική Γεωγραφική Εταιρεία της Αμερικής (National Geographic).

"Χάλκινες" οι Τσιάβου/Γιαζιτζίδου (videos)



Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο της Ελλάδας στο Λονδίνο, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Η Κατερίνα Στεφανίδη από την Παλλήνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012!!!! [Φωτογραφίες] - Παλλήνη Press

Η Κατερίνα Στεφανίδη από την Παλλήνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012!!!! [Φωτογραφίες] - Παλλήνη Press

Ιστορίες απ' το... Facebook

Ψηφιακό περιοδικό με εμπειρίες χρηστών του social media

Ιστορίες απΜια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε το Facebook. Πρόκειται για το Facebook Stories και στόχος του είναι η προβολή αξιόλογων, περίεργων, συγκινητικών, συγκλονιστικών ιστοριών από τις εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών. Μάλιστα ανά μήνα θα επιλέγεται και μια διαφορετική ιστορία.


Παράλληλα όμως, στο Facebook Stories θα υπάρχουν και προτάσεις βιβλίων και μουσικής σχετιζόμενες πάντα με την ιστορία του μήνα καθώς και ιστορίες από το περιοδικό The New Yorker.

Το πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσει την νέα αυτή υπηρεσία το Facebook παραμένει ένα ερωτηματικό. Παρόλα αυτά η δημιουργία του ψηφιακού αυτού περιοδικού, αν τελικά αποδειχτεί ότι ενδιαφέρει το κοινό, ίσως αποτελέσει τη βάση για επιπλέον υπηρεσίες που θα μπορούσε να αναπτύξει η εταιρεία.

Πως φτιάχνω ΣΠΟΡΕΙΟ και πως μεγαλώνω φυτά, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!

Μειώσεις στις αμοιβές των αιρετών - Αντιδρά η Κ.Ε.Δ.Ε. στις νέες περικοπές


Σύμφωνα με Δελτίου Τύπου που εκδόθηκε από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού, Χρήστου Σταϊκούρα, έγιναν γνωστοί οι νέοι μισθοί όλης της πολιτικής διακυβέρνησης, από το Πρωθυπουργό μέχρι
τους δημάρχους.
Οι αποδοχές του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Βουλής, του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και των Υπουργών (εξωκοινοβουλευτικών και μη) εξισώνονται με τις αποδοχές του Βουλευτή.

   Ακολουθεί πίνακας με τις νέες μηνιαίες μικτές αποδοχές, αλλά και τις ισχύουσες σήμερα.

Κατηγορία                                         Ισχύουσες        Νέες
Γενικός Γραμματέας Υπουργείου        5.856,08          5.000,00
Γενικός Γραμματέας                            5.856,08          5.000,00
Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Περιφερειάρχης                                    5.270,47          4.500,00
Αντιπεριφερειάρχης                             3.952,85          3.375,00
Πρόεδρος Περιφερειακού                    2.635,24          2.250,00
Συμβουλίου
Ειδικός Γραμματέας Υπουργείου        4.871,30           4.250,00
Α Ειδικών Θέσεων                              2.785,00           2.240,00
Β Ειδικών Θέσεων                               2.582,00           2.080,00

   Δήμαρχος
Δήμος άνω των 100.000 κατοίκων     5.270,47           4.500,00
Δήμος 20.000 - 100.000 κατοίκων      4.216,38           3.600,00
Δήμος κάτω των 20.000 κατοίκων     3.162,28            2.700,00

   Αντιδήμαρχος
Δήμος άνω των 100.000 κατοίκων     2.635,24            2.250,00
Δήμος 20.000 - 100.000 κατοίκων      2.108,19            1.800,00
Δήμος κάτω των 20.000 κατοίκων     1.581,14            1.350,00

   Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Δήμος άνω των 100.000 κατοίκων     2.108,19             1.800,00
Δήμος 20.000 - 100.000 κατοίκων     1.686,55            1.440,00
Δήμος κάτω των 20.000 κατοίκων    1.264,91            1.080,00


Ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
Με την απόφαση της κυβέρνησης για επιπλέον περικοπές στους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατά 29%, επιβεβαιώνεται με τον πλέον δραματικό τρόπο αυτό για το οποίο είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει, δηλαδή, την κατάρρευση της λειτουργίας των δήμων και κατ' επέκταση του κοινωνικού ρόλου της Αυτοδιοίκησης και την αδυναμία πληρωμής μισθών και υποχρεώσεων προς τρίτους.
Εμείς, οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, σημειώνει, έχουμε πλήρη συνείδηση της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που διέρχεται η πατρίδα μας και έχουμε συνεισφέρει τα μέγιστα στη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας. Ήδη, την τελευταία τριετία έχουμε μείωση των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά 60%, πρωτόγνωρες συγχωνεύσεις Δήμων και Νομικών Προσώπων (-81%), δραματικές μειώσεις αιρετών και των αμοιβών τους. Μειώσεις οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο σε κανέναν άλλο φορέα της Γενικής και Κεντρικής Κυβέρνησης.
Είναι γνωστό σε όλους ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση σηκώνει αποκλειστικά το βάρος της κοινωνικής πολιτικής του κράτους, έχοντας οργανώσει ένα εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών, που απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και ιδιαίτερα στους φτωχούς, στους ανέργους και τους οικονομικά ασθενέστερους.
Οι Παιδικοί Σταθμοί, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα ΚΔΑΠ, τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα Κέντρα Αλληλεγγύης για την ενίσχυση φτωχών, αστέγων, η παροχή συσσιτίων, ρούχων, φαρμάκων και άλλα είναι κάποιες από τις δομές που αναγκαστικά θα κλείσουν και κατ' επέκταση θα λείψουν από τους συμπολίτες μας που τόσο έχουν ανάγκη με την εφαρμογή των νέων μέτρων.
Επομένως, οι νέες περικοπές κατά 29% θέτουν επιτακτικά το θέμα: Θέλουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το μόνο δημόσιο φορέα - που παρά τα όποια του προβλήματα - εξακολουθεί να έχει επιχειρησιακή ετοιμότητα, να δρα άμεσα και αποτελεσματικά με ένα πλήθος κοινωνικών υπηρεσιών υπέρ των πολιτών; Εάν ΝΑΙ, τότε η Κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι οι Δήμοι θα αναγκαστούν να αναστείλουν τη λειτουργία τους και γι' αυτό οφείλει άμεσα να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η ΚΕΔΕ, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή την αρνητική εξέλιξη θα προχωρήσει σε ενημέρωση της κοινής γνώμης για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε Περιφερειακές συσκέψεις στις 13 ΠΕΔ και θα συνεχίσει τις επαφές της με τα κόμματα, και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
Ταυτόχρονα, συγκαλείται έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, με τη συμμετοχή των Προέδρων των Περιφερειακών Ενώσεων των Δήμων, για να οριστικοποιηθούν οι θέσεις του και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να εξασφαλιστεί η στοιχειώδης λειτουργία των δήμων της χώρας και του κοινωνικού της ρόλου.
Τέλος, δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αρνούμαστε να γίνουμε συμμέτοχοι στην απαξίωση και τον εκφυλισμό του θεσμού.

πηγή: forkeratea.com
 

Κεραυνός σκότωσε 400 πρόβατα στο Δίστρατο της Κόνιτσας



varbak.com
Όπως έγινε γνωστό, εκείνη τη στιγμή ο κτηνοτρόφος προσπαθούσε να οδηγήσει τα πρόβατα στη στάνη ωστόσο τον πρόλαβαν η σφοδρή κακοκαιρία και ο κεραυνός που κατέκαψε
τα ζώα.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε κλιμάκιο του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων για την ακριβή καταγραφή της ζημίας.
Ωστόσο μεγάλο πρόβλημα προκαλεί και η διαδικασία της ταφής των νεκρών ζώων καθώς πρόκειται για 25 τόνους κρέατος, που πρέπει να ταφούν επί τόπου σε μεγάλο βάθος, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία για τη διαχείρισή τους.

Από σήμερα τα κουπόνια του "Τουρισμός για όλους" πηγή: Ανατολική Ακτή Αττικής http://anatakti.blogspot.com/2012/08/blog-post_3924.html#ixzz22YmYz46P


 
- Στο διαδίκτυο για πρώτη φορά ( εδώ
 
 ) όλες οι μονάδες που συμμετέχουν
Ξεκίνησε σήμερα η χορήγηση των κουπονιών για το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους", που προωθήθηκε και υπογράφηκε από την Όλγα Κεφαλογιάνη. Αφορά 76.200 δικαιούχους που μπορούν να κάνουν διακοπές από Αύγουστο 2012 έως 31.5.2013. Επίσης τίθεται σε εφαρμογή το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας 2012 – 2013, το οποίο θα ισχύσει από 1.10.2012 έως 31.5.2013, για 5.000 δικαιούχους.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Ε.Ο.Τ. στο πρόγραμμα συμμετέχουν ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλων των τάξεων, που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας. Το Πρόγραμμα, που απευθύνεται σε 81.200 άτομα, περιλαμβάνει τα υποπρογράμματα Εξαήμερων Διακοπών (5 διανυκτερεύσεις ) με διάρκεια από τον Αύγουστο 2012 ως τις 31 Μαΐου 2013 και Τρίτης Ηλικίας με διάρκεια από την 1 Οκτωβρίου 2012 ως τις 31 Μαΐου 2013.
Στο Πρόγραμμα Εξαήμερων Διακοπών μπορούν να συμμετέχουν με εισοδηματικά κριτήρια υπάλληλοι και συνταξιούχοι με τα προστατευόμενα μέλη τους που δεν ήταν δικαιούχοι αντίστοιχων προγραμμάτων του Oργανισμού Eργατικής Eστίας ή του Oργανισμού Aγροτικής Eστίας.
Επίσης άτομα με αναπηρία 67% και άνω ανεξαρτήτως εισοδήματος, πολύτεκνοι κ.α
Το όριο του εισοδήματος για μεμονωμένους δικαιούχους είναι ατομικό εισόδημα 18.000 ευρώ, για δικαιούχους με οικογενειακό εισόδημα 31.000 ευρώ και για τρίτεκνους με οικογενειακό εισόδημα 40.000ευρώ. Για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1500 ευρώ.

ΜΚΟ Psychanimal - ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ - Σταμάτησε Το!


Την Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 εθελοντές της ΜΚΟ Psychanimal βγήκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης ντυμένοι για πρώτη φορά στα χρονικά της Θεσσαλονίκης
συμβολικά κουνελάκια και ποντικάκια και ξεκίνησαν να ενημερώνουν πρωτοποριακά το κοινό που βρίσκονταν εκεί για τα βάναυσα πειράματα σε ζώα και να ζητούν να υπογράψει ο κόσμος για να σταματήσουν αυτά. 
 
Οι υπογραφές που μαζεύτηκαν και εξακολουθούν να μαζεύονται ανεπίσημα θα σταλούν στην Ιταλία και από εκεί στην Ευρωπαϊκή 'Ένωση.
Παρά τον καύσωνα και το χωρίς ενημέρωση επιφυλακτικό κοινό, οι εθελοντές μάζεψαν 402 στοιχεία ατόμων και υπογραφές.
Συνεχίζουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να στείλουμε περισσότερες.

Σας καλούμε να συνεχίσετε την δική μας δράση κι εσείς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ  γιατί
  να υπογράψετε να σταματήσουν τα πειράματα σε ζώα εδώ
 

 

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ:
1. ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ από αυτήhttp://www.stopvivisezione.net/firma_ing.pdf

 σελίδα,
2.ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ τα απαιτούμενα στοιχεία και βάλτε και φίλους να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στα κουτάκια
3.ΣΤΕΙΛΤΕ την φόρμα στην αναφερόμενη διεύθυνση.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ευανάγνωστα, αναγράφεται η πλήρης διεύθυνση (οδός, αριθμός, πόλη), τη χώρα, την εθνικότητα και τη δική σας υπογραφή
__________________
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
να στείλουν πολλοί περισσότεροι υπογραφές τους ΜΕΧΡΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
https://www.facebook.com/events/185638858234350/

 Η ΜΚΟ Psychanimal σε συνεργασία με την BUAV προωθεί την κινητοποίηση των

«Δεν πίστευα ότι κέρδισα το πρώτο βραβείο»


Ο 14χρονος Έλληνας μαθητής, Μάριος Χατζηδήμου, μιλά  για την παγκόσμια επιτυχία του «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγω πρώτος. Μου άρεσε το θέμα της έκθεσης και αποφάσισα, έχοντας μάθει για 
το διαγωνισμό από το σχολείο μου, να συμμετάσχω. Δεν πίστευα όμως ότι θα διακριθώ», λέει  ο 14χρονος Μάριος Χατζηδήμου από τα Γιαννιτσά. 

Ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου είναι ένας ακόμη νέος που κάνει τη χώρα μας να ακούγεται διεθνώς για τις επιτυχίες της. Ήταν ο νικητής του διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU). 

Ίνδαλμά του ο κορυφαίος τενίστας, Ρότζερ Φέντερερ. Και γι’ αυτό μόλις άκουσε ότι ο τίτλος της έκθεσης ήταν «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες», δεν έχασε την ευκαιρία. Πήρε χαρτί και μολύβι και άρχισε να γράφει όλα αυτά που θα ήθελε να πει αν είχε απέναντί του τον σπουδαίο τενίστα. 

Ασχολείται και εκείνος με το τένις τα τελευταία δύο χρόνια και περιγράφει το άθλημα μέσα από το γράμμα του. Μιλά στον Φέντερερ σαν να τον βλέπει και του εξηγεί τους λόγους που τον θαυμάζει. Όμως, δεν θα ήθελε, παρά την ενασχόλησή του με τη ρακέτα, ποτέ να γίνει επαγγελματίας αθλητής. «Έχω άλλα όνειρα», λέει ο μικρός Μάριος Παρά μάλιστα το γεγονός ότι δεν διακρίθηκε μόνο παγκοσμίως έχοντας νικήσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο νέους από 55 χώρες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό αλλά ξεχώρισε και πήρε την πρωτιά και στην Ελλάδα. 

-Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό;

«Για το διαγωνισμό έμαθα από το σχολείο και επειδή το θέμα μου άρεσε, αποφάσισα να συμμετάσχω. Δεν περίμενα όμως ποτέ να φτάσω στην πρώτη θέση. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτή μου την επιτυχία».

-Ασχολείσαι με το τένις. Θα ήθελες να γίνεις αθλητής; 

«Δύο χρόνια τώρα ασχολούμαι με το τένις. Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω επαγγελματικά με το άθλημα. Το τένις για μένα είναι χόμπι και εκτόνωση. Απλά μου αρέσει σαν άθλημα και είμαι θαυμαστής του Ρότζερ Φέντερερ».

-Ποιο είναι το έπαθλο της πρωτιάς; 

«Περιμένω με χαρά να μου απονεμηθεί το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο το Φεβρουάριο. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό και το περιμένω πως και πως». 

-Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον; 

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με την Ιστορία. Διαβάζω αρκετά βιβλία και τώρα που δεν πηγαίνω σχολείο περνώ αρκετό χρόνο με τους φίλους μου. Έχω πάντα στο πλευρό μου την οικογένειά μου που με στηρίζει και με βοηθά. Παρακολουθώ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες». 

-Πώς βιώνεις την κρίση που επικρατεί στη χώρα; 

«Μας ανησυχούν όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας. Μπορεί να είμαστε μικροί αλλά καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι γίνεται γύρω μας. Δυστυχώς, όμως κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Έχουμε όνειρα και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Είναι όλοι απελπισμένοι». 


Η Επιστολή του που κέρδισε το πρώτο βραβείο

Γιαννιτσά, 25/01/12

Αγαπητέ Ρότζερ Φέντερερ, 

Είμαι ο Μάριος, ένας από τους χιλιάδες, φαντάζομαι θαυμαστές σου. Ένας μικρός, ασήμαντος Μάριος, μπροστά σ’ έναν γίγαντα του αθλητισμού. Κι ο λόγος που σου γράφω; Για να σ’ ευχαριστήσω... να σ’ ευχαριστήσω, που ξύπνησες μέσα μου την αγάπη για τον αθλητισμό και το τένις!

Χρόνια παρακολουθώ τους αγώνες και τις προσπάθειές σου στα γήπεδα, χειροκροτώ τις νίκες σου και θαυμάζω την επιμονή σου στις δύσκολες στιγμές. Το ανέβασμα σου όμως στο βάθρο του νικητή στους

Σε λειτουργία το site του Πάγκαλου «mazi-ta-fagame.gr»


Από τα λόγια στην πράξη προχωρά ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το e- book «Μαζί τα φάγαμε» ανέβασε στο διαδίκτυο σελίδα mazi-ta-fagame.grστην οποία έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες να αναρτούν τις δικές τους εμπειρίες.

«Ζητούμε από τους πολίτες με την τεχνική crowdsourcing να μας στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους μέσω του δικτυακού τόπου mazi-ta-fagame.gr. Στο βιβλίο θα δημοσιευθούν οι πιο αντιπροσωπευτικές ιστορίες ανώνυμα» σημειώνεται στην σελίδα στο Ίντερνετ.
Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα, «το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτυ που έγινε. Περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι «τα φάγανε» και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω. Στο βιβλίο περιέχονται συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και περιλαμβάνονται συγκεκριμένες ιστορίες.
Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει «παιδευτικά» ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία».

σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



ΑΠΌ ERÉNDIRA
Το όργιο των διορισμών από το παράθυρο, την ώρα που χιλιάδες άλλοι χάνουν τη νόμιμη δουλειά τους ή είναι απλήρωτοι, ακόμα και από το κράτος, συνεχίζεται.
Την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκαν τα νέα φρούτα του ελληνικού κοινοβουλίου, που στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές πήραν περίπου 400.000 ψήφους υποσχόμενοι ότι “θα ξεβρωμίσουν τον τόπο”, θα “τσακίσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα”, ενώ διαφήμιζαν την “εντιμότητά τους” και διέψευδαν την εγκυρότητα στοιχείων που έχουν δημοσιευθεί και που αφορούν τη σχέση του αρχηγού τους με την ΚΥΠ.
Έτσι, ανάμεσα στους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων σε κενές θέσεις στη Βουλή με απολύτως αδιαφανείς διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε και ο διορισμός δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής: του Απόστολου Γκλέτσου (προσοχή: δεν πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό και δήμαρχο Στυλίδας, αλλά για γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής που ήταν υποψήφιο με τον συνδυασμό αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί), καθώς και του Σίμου Ανδρόνικου, επίσης στελέχους του “κόμματος”. Ήδη εγκρίθηκε η δαπάνη μισθοδοσίας τους από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής.
Αναρωτιέται κανείς αν αυτές οι “εξυπηρετήσεις” εντάσσονται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς για την προώθηση της συγχώνευσης της Αγροτικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς. Όπως είναι γνωστό, η Χρυσή Αυγή μπλόκαρε τη σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την εξέταση του ζητήματος μεταβίβασης της Αγροτικής Τράπεζας.Συγκεκριμένα, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ, η τριπλή συγκυβέρνηση μαζί με τους αυτοχαρακτηριζόμενους “αντισυστημικούς” χρυσαυγίτες μπλόκαραν τη διαδικασία. Οι μόνοι που υπέγραψαν υπέρ της σύγκλησης ήταν οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.
Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής, στη συγκεκριμένη περίπτωση 2 ψήφοι , ενώ η Χρυσή Αυγή έχει 3.
Μη γελιέστε. Η Χρυσή Αυγή ουδέποτε άλλαξε πεποιθήσεις. Ναζιστική ήταν, είναι και θα είναι. Η αντιδημοκρατικότητα είναι διακριτικό συστατικό χαρακτηριστικό της και όχι κάποια λεπτομέρεια που ενδέχεται να αλλάξει. Οι εκλογές ήταν ο Δούρειος Ίππος της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποίησε τις εκλογές με μακροπρόθεσμο σκοπό την εκ των έσω ανατροπή κάθε ίχνους δημοκρατίας, ακολουθώντας το δοκιμασμένο σχέδιο ενός από τους εμπνευστές της, του Γκέμπελς, που έγραφε το 1928:
“Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιοΕάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της.
… Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας.
… Και ο Μουσολίνι είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς τη Ρώμη.
… Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!:Γιόζεφ Γκαίμπελς, Der Angriff, 30/4/1928.
Σύντομος σύνδεσμος http://wp.me/pPn6Y-epi

Οι υπηρέτες του "Ολυμπιακού Ιδεώδους" στο παζάρι. Γιατί δεν ανακαλείται άμεσα στην Ελλάδα ο κύριος; Ποιός τον καλύπτει;


Οι Sunday Times παγίδευσαν, και κατέγραψαν με κρυφή κάμερα, τον Καπράλο, τον Πρόεδρο της ΕΟΕ να λέει "Θα κλείναμε τα μάτια και όσο δεν ακούμε τίποτα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε", στην τύπισα που ενδιαφερόταν να αγοράσει εισιτήρια των Ολυμπιακών αγώνων που προορίζονταν προς πώληση στην Ελλάδα από την ΕΟΕ και να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά στη Μέση Ανατολή!!! Δείτε το βίντεο:

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος;




Μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος;Το σχέδιο πλέον έχει αλλάξε,ι χωρίς το αντίπαλο δέος χωρίς νομικά και ηθικά κωλύματα τα πράγματα είναι πολύ ποιο εύκολα για την Νέα τάξη ! Θυμηθείτε πως ξεκίνησε το κακό ξεκίνησαν στην Αίγυπτο όταν κάλεσαν το Νο 2 της Στρατιωτικής Ιεραρχίας της Αιγύπτου στην Αμερική και του έθεσαν ωμά κοφτά …
Είστε μαζί μας ή είστε εναντίον μας!

Το ”Ανώτατο συμβούλιο” χρειαζότανε έναν αγαπητό Πρόεδρο να προχωρήσει στο όνομα της Δημοκρατίας στη σφαγή των λαών και την ανατροπή των συσχετισμών!

Η Αίγυπτος ήταν το πρώτο πειραματόζωο και το σχέδιο προχώρησε …Ο Μουμπάρακ έπεσε σε δυσμένεια ή το έθεσαν εκτός!


Τώρα τα σχέδια δεν γίνονται σε πολεμικές αίθουσες ούτε συσχετίζουν Στρατιωτικές δυνάμεις!

Το Ισλάμ με το φανατισμό του την αγραμματοσύνη είναι ένας εύκολος στόχος …Τα ΜΜΕ σε πρώτη διάταξη με δήθεν αποκλειστικότητες και δήθεν σφαγές on camera και το σχέδιο έτοιμο!

Στην Αίγυπτο αφού διέβρωσαν τις ένοπλες δυνάμεις ,τις δημόσιες υπηρεσίες έστεισαν μερικές προβοκάτσιες με μισθοφόρους από τα σκυλιά του πολέμου ειδική υπηρεσία της ΣΙΑ και το παραμύθι έπιασε …Το σχέδιο πλέον είναι σωστά σχεδιασμένο από τα πανεπιστήμια που έχουν μελετήσει την νοοτροπία του όχλου του θρησκευτικού φανατισμού και της ασυδοσίας!

Το σχέδιο συνεχίστηκε στη Λιβύη σε μια χώρα που δεν αντιμετώπιζε κανένα οικονομικό πρόβλημα αντιθέτως έιχε εξασφαλίσει ένα πιάτο φαΐ, ένα ποτήρι καθαρό νερό και υπηρεσίες υγείας πέραν από καθε φαντασία …Άσχετα τι λένε οι δυτικοί για τον Καντάφι για το λαό του ήταν Ηγέτης!

Και όμως αυτός ο λαός κατευθυνόμενος όχι απλώς τον εκδίωξε αλλά το Σοδόμισε !
Τότε η Κλίντον δημοκράτισα δήθεν σοκαρίστηκε αλλά δεν έστειλαν τους Σοδομιστές και δολοφόνους στο απόσπασμα ούτε καν στο διεθνές δικαστήριο!

Στόχος το ενεργειακό απόθεμα της Λιβύης!

Συνεχίστηκε το έργο με τον Πρόεδρο της Συρίας Άσαντ …Προβοκάτσιες ,στρέψις του όχλου σε σφαγές Χριστιανών της Συρίας όχι για κάποιοι λόγο αλλά επειδή είναι μορφωμένοι και μπορούν να ξεχωρίσουν κάποια στημένα στο παιχνίδι, το χαρτί του λαού η Τηλεόραση και ξαφνικά δημοσιογράφοι και αναλυτές που δεν ξέρουν κάν που πέφτει η Συρία άρχισαν να μυξοκλάινε για τα παιδιά που σφάζονται …

¨Οποιος πιστεύει οτι δεν δρουν σε ομάδες τα σκυλιά του πολέμου και εδώ πλανάτε πλάνην οικτρά αλίμονο αν χωριάτες μπορούν αντιμετωπίσουν άρματα και δυνάμεις εκπαιδευμένες σε ένα λαό που γνωρίζει την τέχνη του πολέμου …Η τύχη του Προέδρου Άσαντ αν δεν αντιδράσει η Ρωσία είναι προδιαγεγραμμένη σύντομα σε χαντάκι !

Τώρα εδώ έχει μπει στο παιχνίδι η Τουρκία καλλιεργώντας την φιλοδοξία και την μεγαλομανία του Ερντογάν με μυστικοσυμβούλου τον Νταβούτουγλου η Τουρκία πιστεύει οτι θα παίξει το ρόλο του μεγάλου εταίρου η αλήθεια είναι βέβαια άλλη ,αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο !

Το βίντεο με την προσβολή της σορού του δολοφονηθέντος Καντάφι ειναι μια σαφή προειδοποίηση προς τον Άσαντ και γίνεται από μουσουλμάνους που προσβάλουν νεκρό μουσουλμάνο …Όχι σε άπιστο που επιβάλλεται! Το μήνυμα σαφέστατο και όχι από φονιάδες κατσαπλιάδες αλλά από κράτη και ηγέτες που δολοφονούν στο όνομα της Δημοκρατίας !

Μετά την Συρία και ο έλεγχος του ενεργειακού αποθεματικού της Περσίας; Αυτό είναι το σχέδιο ή εμείς είμαστε πρώτοι στη λίστα; Τα πετρέλαια του Αιγαίου;

Η Κύπρος πήρε παράταση όταν έπαιξε το χαρτί των Ισραηλινών όσο ελέγχουν την ενέργεια οι Ισραηλινοί της Κύπρου δεν υπάρχει πρόβλημα …Το στοίχημα ήταν να μην πάει στη Ρωσία αυτό το κατάλαβε ο Χριστόφιας και κινήθηκε έξυπνα μην υπολογίζοντας στη βοήθεια της Ελλάδος …Ποια βοήθεια !!

Τα πράγματα όμως σοβαρεύουν για την Πατρίδα μας …Τόσο δύσκολα και τόσο περίπλοκα Τα πολιτικά και πολεμικά παιχνίδια και καλούνται να τα χειριστούν άσχετοι πολιτικοί κοντόφθαλμοι που δεν βλέπουν λίγο ποιο πέρα από αυτά που τους σερβίρουν !

Το πόσο εύκολο σήμερα μπορεί κανείς να κουμαντάρει την Ελλάδα και το λαός της είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού !

Ένα υπερήφανο λαό με οράματα με αλληλεγγύη κατάφεραν να τον κάνουν εύκολα διαχειρίσιμο !

Ο Έλληνας έχει παράξενες αρετές και ιδέες αυτές μελετήθηκαν και αφού κατάφεραν με την εξουσία και το χρήμα να υποδουλώσουν τις τυχόν αντιρρήσεις των πολιτικών προχώρησαν στη λογική του καταναλωτισμού !
Ποια ελληνική οικογένεια μπορεί να ζήσει σήμερα χωρίς κινητό ,χωρίς τηλεόραση ,χωρίς την καλοπέραση; Γεμίσαμε πράγματα που δεν μπορούμε να τα καταναλώσουμε και δεν τα χρειαζόμασταν !

Επειδή οι αρχές της οικογένειας στην Ελλάδα είναι ακόμη ισχυρές ποντάρισαν σε αυτό που λέμε… δώσε εξουσία στο πλούσιο και χρήματα στο φτωχό θα τους διαφθείρεις και του δύό!

Σήμερα η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα δεν έχει Κυβερνήτη έχει διάφορους που νομίζουν οτι κυβερνούν …Ομάδες οργανωμένες που αφού πρώτα απαξίωσαν τους θεσμούς Οικογένεια ,Σχολείο ,Εκκλησία ,Αστυνομία Στρατός Και Δικαιοσύνη δρουν χωρίς κανένα έλεγχο ,έχουμε βουλευτές που λένε δημόσια ότι οι νόμοι που ψηφίζονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι νεκροί νόμοι ,όχι υπονοώντας αλλά απειλώντας ωμά οτι δεν θα εφαρμοστούν ποτέ!

Σε εαυτήν εδώ την συγκυρία για φανταστείτε μια κρίση εβδομάδων με την Τουρκία σε στρατιωτικό επίπεδο …Τα οπλικά μας συστήματα πόσο θα μπορούν να αντέξουν χωρίς ανταλλακτικά χωρίς πυρομαχικά ,χωρίς νερό το προσωπικό και χωρίς τρόφιμα ;

Παράγουμε κάτι ώστε να είμαστε αυτάρκεις; Για πόσο χρονικά διάστημα θα ζήσουμε χωρίς νερό, χωρίς ηλεκτρισμό και χωρίς τρόφιμα ;

Είναι γνωστό ότι ο μαχητής χρειάζεται ηθικό ποιος από τους σημερινούς πολιτικούς Ηγέτες έχει την μισή κοψιά ενός Εθνάρχη ;

Υπάρχει περίπτωση με μια απλή απλούστατη προβοκάτσια να μην μπορεί ένα όχι μεγάλο μέσο να μπορεί να στρέψει εναντίον πολιτικών και όχι μόνο ηγετών μια ευκολόπιστη μάζα του Ελληνικού λαού ;

Για φανταστείτε στην Ελληνική ύπαιθρο με μια Αστυνομία χωρίς ανταλλακτικά για τα περιπολικά της, χωρίς πυρομαχικά και χωρίς ηθικό απλήρωτη να μπορεί να αντιμετωπίσει τους ληστές του UCK με τα καλάσνικοφ που εύκολα κάποιοι θα καλλιεργήσουν την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας;

Εξάλλου το μίσος των Αλβανών εναντίον των Ελλήνων και η ευκολία που σκοτώνουν είναι δεδομένη!

Ποιός θα τους αντιμετωπίσει; ακόμη και την Εθνοφυλακή στο όνομα δεν ξέρω τι ,την αφοπλίσαμε μήπως έχουμε κάποιο σχέδιο να οργανώσουμε την Αντίδραση της ελληνικής Ομογένειας της Βορείου Ηπείρου;
Να μην ξεχάσουμε στη Φλώρινα και στη Μακεδονία μας τους Λύκους των Σκοπίων μια Στρατιωτική αλλά παραστρατιωτική μονάδα του Σκοπιανού Στρατού οπλισμένη απο Αμερικανούς Σκοπιανούς με όραμα και αυτούς να κάνουν την Μεγάλη Μακεδονία!!

Στην Θράκη το παιχνίδι έχει χαθεί εκεί οι Τουρκοπράκτορες την ώρα ενός κράτους που είναι δήθεν κυρίαρχο αλωνίζουν, φανταστείτε τι θα γίνει όταν τους τάξουν Ανεξάρτητη Θράκη και τα σχετικά λοιπά γνωστά στις υπηρεσίες ασφαλείας του Ελληνικού Κράτους!

Ποιος θα τους αντιμετωπίσει; Πως θα αντιδράσουμε; Πόσο εύκολα κάποιος χρησιμοποιώντας τον θρησκευτικό φανατισμό να στρέψει απλούς ανθρώπους σε αυτό που νομίζουν οτι είναι ο δυνάστης τους και με όραμα τον Ισλαμισμό για σκεφτείτε που μπορεί να φθάσει ενας απλός χωριάτης οπλισμένος και φανατισμένος μη υπακούοντας σε κανέναν κώδικα;

Να αναφερθώ στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που στην Αθήνα είναι δύναμη κατοχής εν καιρώ ειρήνης και με όλες τις δυνάμεις διαθέσιμες!

Για φανταστείτε κρίση και επιστράτευση και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κατευθυνόμενα από τα χιλιάδες τζαμιά και τους μουλάδες με στόχο και σκοπό που καθορίζεται από την Τουρκία και όχι μόνο!

Το πόσο εύκολο είναι να χειραγωγηθεί αυτός ο λαός είναι πανεύκολο λέγεται αλλά αυτός ο Ελληνικός λαός έχει έχει επιζήσει σε πολύ χειρότερα …

Μπορεί να μας λυπηθεί ο Θεός ή εμείς τον εαυτό μας και να βρούμε τους Ηγέτες μας που να μπορούν να πεθάνουν για εμάς, γιατί η γενιά μας έχει …μεταλλαχθεί


Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α





http://www.ramnousia.com/