Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Γ. Πομάσκι: "Ποτέ δεν φταίει η μία πλευρά"


Εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα και το ενδιαφέρον, το περιβόητο tweet της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου σχεδόν μία εβδομάδα από τότε που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 
Ο προπονητής της Βούλας Παπαχρήστου, Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος είδε και εκείνος τις προσπάθειες του να εξατμίζονται με την απόφαση της ΕΟΕ να αποκλείσει την πρωταθλήτρια του τριπλούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλάει στην citypress.gr 
"Έκανε ένα λάθος, είμαστε άνθρωποι, είμαστε πατεράδες, δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Ποτέ δεν φταίει η μία πλευρά. Στη ζωή της η Βούλα έχει παλέψει αρκετά και πρέπει να προστατέψουμε όλα τα παιδιά μας στο μέλλον τα οποία προσπαθούν και παλεύουν". 
Στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε η είδηση ότι με ένσταση της η Βούλα Παπαχρήστου θα ζητήσει την αναστολή της ποινής ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στους αγώνες. Ο προπονητής της, Γιώργος Πομάσκι, ξεκαθαρίζει τα πράγματα:
"Η Βούλα τώρα είναι διακοπές. Δεν αλλάζουν τα πράγματα. Έχασε την Ολυμπιάδα. Την 1η Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις. Αυτό της έχω ζητήσει. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα". 
Στα social media έχει ξεσπάσει ένας άτυπος "πόλεμος" μεταξύ των υποστηρικτών της Βούλας Παπαχρήστου και εκείνων που επικρίνουν την συμπεριφορά της και επικροτούν την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Πάνω στο θέμα αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που τοποθετήθηκαν αλλά και πολλοί αθλητές, σχολιάζοντας την προτοφανή αυτή ποινή που επεβλήθει για πρώτη φορά σε αθλητή. 
Στο facebook μάλιστα δημιουργήθηκε σελίδα υπέρ της Βούλας Παπαχρήστου, η οποία κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να μαζέψει πάνω από 30.000 likes. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου