Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ...

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ...: Κανένας επιχειρηματίας δεν πρόκειται να έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους τ...

Η ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ ΚΙΡΚΗ: ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Η «νέα Εβίτα» κουνάει το δάχτυλ...

Η ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ ΚΙΡΚΗ: ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Η «νέα Εβίτα» κουνάει το δάχτυλ...: Οι επιθετικές κινήσεις της 59χρονης προέδρου  διχάζουν τους πολίτες της Αργεντινής και προκαλούν εκνευρισμό στη διεθνή πολιτική σκηνή http:/...

Τι συνέβη στην Αργεντινή και δεν θέλουν να μας το πουν οι αργεντινολόγοι, του Γιώργου Σταθάκη

Τι συνέβη στην Αργεντινή και δεν θέλουν να μας το πουν οι αργεντινολόγοι, του Γιώργου Σταθάκη

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!Το νησάκι στις Μπαχάμες με βίλες Ελλ...

ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!Το νησάκι στις Μπαχάμες με βίλες Ελλ...: Τ ο νησάκι που βλέπετε στον χάρτη βρίσκετε στις Μπαχάμες και πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.όπως μας ενημερώνει το ...

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ευρωβουλευτές που διορίζουν ο ένας τα παιδιά του άλλου -Ολο το παρασκήνιο Πηγή: Ευρωβουλευτές που διορίζουν ο ένας τα παιδιά του άλλου -Ολο το παρασκήνιο

Eυρωβουλευτές που εξελέγησαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές βρήκαν ευκαιρία να αποκαταστήσουν συζύγους, παιδιά, συγγενείς διαφόρων ειδών και κομματικούς φίλους.


Χρυσή Αυγή: Η οικογένεια πάνω απ’ όλα

Απίθανα κι όμως αληθινά πράγματα γίνονται στην Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι της εθνικιστικής και ναζιστικής ακροδε­ξιάς στη χώρα μας το εννοούν όταν λένε ότι βάζουν την οικογένεια πάνω απ’ όλα.

Επειδή, λοιπόν, δεν μπορούσε ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του, εφάρμοσαν την εξ'ής μεθοδο: Ο Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό, συμφώνησαν, και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος Λάμπρος Φουντούλης.

Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη τριγωνική σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι ευρωβουλευτές.

Και για να μη μείνει παραπονεμένο και το κόμμα και ίσως για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες, προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ο κ. Επιτήδειος τον  Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον Αλέξανδρο Λύρη.

Ο Νότης Μαριάς διόρισε το γιό του
Επιστημονική ευρηματικότητα φάνηκε να επέδειξε και ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, ο οποίος πήρε έγκαιρα τα μέτρα του για να μην εκτεθεί ευθέως. Ο γιος του προσελήφθη στο γραφείο της ευρωπαϊκής ομάδας των Αντιφεντεραλιστών, στην οποία επέλεξε να ανήκει ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής.

Χωρίς θεσμικό ρόλο οι Συριζαίοι σύζυγοι

Δεν διορίστηκαν ακόμα και μάλλον δεν θα διοριστούν – ίσως να μην ήταν καν αυτός ο σκοπός τους