Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Την Κυριακή το Δ.Σ. του συλλόγου της "Μάριζας" καταγράφει τα προβλήματα και απαντάει στις ερωτήσεις σας

Posted: 27 Sep 2011 02:06 PM PDT


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ


Την Κυριακή 2Οκτωβρίου 2011, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της «Μάριζας» προσκαλείόλα τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχής, ναπαραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου μαςστην παιδική χαρά. Από τις 9.30 ως τις 14.00, ο πρόεδρος του συλλόγου και ταμέλη του διοικητικού συμβουλίου θα βρίσκονται εκεί, για να καταγράψουν τα όποιαπροβλήματα υπάρχουν και ταυτόχρονα να απαντήσουν στις όποιες ερωτήσεις σας.
Σημειώνουμε, ότι σεσυνεργασία του συλλόγου μας με τον Δήμο της Παλλήνης, τις επόμενες ημέρες θαγίνουν διάφορες εργασίες στις γειτονιές μας, όπως για παράδειγμα στους δρόμουςγια τις λακκούβες ή στις γειτονιές για την καθαριότητα (μάζεμα χόρτων, μπαζώνκ.τ.λ.). Για να υπάρξει λοιπόν καλύτερη αποτελεσματικότητα στην προσπάθεια αυτήτου συλλόγου μας και του Δήμου, καλό θα ήταν να έρθετε και να μας μεταφέρετε ταόποια προβλήματα.
Επίσης, θα γίνει καιενημέρωση για το θέμα του σχεδίου της «Μάριζας», τόσο από τον πρόεδρο τουσυλλόγου μας, τον Γιάννη Μαραζιώτη, που είχε συνεχείς επαφές για το θέμα τουςτελευταίους τρεις μήνες, όσο φυσικά και από τον ταμεία του συλλόγου μας καιπολιτικό μηχανικό, Παναγιώτη Βρανά, που θα είναι σε θέση να σας απαντήσει μεόλες τις τεχνικές λεπτομέρειες στις όποιες ερωτήσεις σας.
Επίσης, ενημέρωσηλεπτομερής θα υπάρξει και για το ζήτημα της ρύθμισης των αυθαιρέτων.
Σας περιμένουμελοιπόν την Κυριακή, για την καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και για όλα ταυπόλοιπα θέματα που μας απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου