Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

H Aimee Mullins το νέο μοντέλο της L’Oreal




Η ταλαντούχα Aimee Mullins (παραολυμπιονίκης, μοντέλο και ηθοποιός) χαρακτηρίστηκε ως το νέο πρόσωπο της L’Oreal Paris, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στα μέσα Φεβρουαρίου.
Η Aimee Mullins γεννήθηκε χωρίς πόδια (κάτω από το ύψος του γόνατος) και κατά τη φοίτησή της στο Georgetown University ήταν η πρώτη γυναίκα με προσθετικά πόδια του συμμετείχε στους εθνικούς κολλεγιακούς αθλητικούς αγώνες της χώρας της.
Επίσης, συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς αγώνες στην Ατλάντα το 1996 στα 100 και 200 μέτρα και στο άλμα εις μήκος, σημειώνοντας παγκόσμια ρεκόρ και στα τρία αγωνίσματα.
Το 1999 μπήκε στον χώρο της μόδας ως μούσα του Βρετανού σχεδιαστή Alexander McQueen, ενώ το περιοδικό «People» την συμπεριέλαβε στους 50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτό το διάστημα συμμετέχει στα γυρίσματα της δεύτερης κινηματογραφικής της εμφάνισης.
Για τη συνεργασία της με την L’Oreal, η Aimee λέει: «Νιώθω μεγάλη τιμή που μπαίνω στην οικογένεια των πρεσβευτών της L’Oreal Paris. Το μότο “Because I’m Worth” (“Γιατί μου αξίζει”) σημαίνει πολλά για μένα. Η ομορφιά δεν μένει στο επίπεδο της επιφάνειας. Είναι η ένδειξη αυτοπεποίθησης και προσωπικότητας.»

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου