Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η Οικονομική Αστυνομία στον Όμιλο Ξυνή


Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε χθες στον Όμιλο Ξύνη αναζητώντας στοιχεία μετά από δημοσιεύματα, καταγγελίες αλλά και την δικογραφία που έχει ανοίξει στην Εισαγγελία Αθηνών για τα συγκεκριμένο ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο.
Να σημειωθεί ότι όπως έχει αποκαλύψει το περιοδικό HOT DOC ο Όμιλος ελέγχεται για πλάστες ασφαλιστικές ενημερότητες, για την ύπαρξη φορολογικών παραβάσεων όπως επίσης και για διακανονισμό του Ομίλου για τα χρέη του στο ΙΚΑ ο οποίος όριζε ως ημερομηνία καταβολής της τελευταίας δόσης το 2404.
Εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ότι ο τίτλος του Ομίλου με μικρές μετατροπές μεταφέρεται από εταιρεία σε εταιρεία ενώ η κάθε μια από τις προηγούμενες εμφανίζεται να έχει οφειλές προς τρίτους, προς το δημόσιο αλλά και φορολογικές παραβάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις αποκαλύψεις του HOT DOC από εταιρικό e-mail του Ομίλου ΞΥΝΗ αποστέλλεται ηλεκτρονική επιστολή σε site και blogs που αναδημοσιεύουν το ρεπορτάζ του HOT DOC και απειλούν ώστε να κατέβει η ανάρτηση.
Το κουτι της Πανδωρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου