Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αγωγή πρός το Ελληνικό κράτος με σκοπό να καταστεί πλαστό το εκκαθαριστικό της εφορίας των δύο τελευτ.ετών .




Κατά την συγκέντρωση του ΕΠΑΜ στο ΚΥΒΕ Περιστερίου που έγινε στις 3 Οκτ 2012, αποφασίστηκε κ' συζητήθηκε η παρακάτω δράση η οποία αφορά όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν 
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 1800 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ( ΠΡΩΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ) ΣΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
α ) Θα γίνει απο τους δικηγόρους του ΕΠΑΜ συλλογική αγωγή για πλαστότητα του εκκαθαριστικού ( φυσικών προσώπων ) εντός του Οκτωβρίου με το εξής σκεπτικό :
- Συμφωνα με την 599/2012 αποφάση του Ειρηνοδικείου της Αθήνας, οι νόμοι του μνημονίου καθώς κ οι εφαρμοστικοί νόμοι αυτού κρίθηκαν αντισυνταγματικοί .
- Επίσης αντισυνταγματικοί είναι οι ψευδεπίγραφοι νόμοι της δημοσιονομικής εξυγίανσης και της αποτροπής πτώχευσης της χώρας μέσα των οποίων μας επιβάλλονται οι έκτακτες εισφορές, τα τέλη επιτηδεύματος, το χαράτσι και αρκετοί άλλοι φόροι .
Συνεπώς το εκκαθαριστικό δεν έχει νόμιμη βάση . Αρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ο οποίος κατ'εξουσιοδότηση του υπουργού οικονομικών βεβαιώνει τους φόρους, στην πραγματικότητα βεβαιώνει αντισυνταγματικούς, παράνομους και αναληθείς φόρους .
Οι φόροι λοιπόν τους οποίους το Ελληνικό Κράτος ζητά απο τους φορολογούμενους, μέσα απο το εκκαθαραστικό σημείωμα φόρου, το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τους παραπάνω αντισυνταγματικούς άρα παράνομους νόμους, είναι πλαστό .
Δεν εχει σημασία αν το εκκαθαριστικό βεβαιώνει φόρους πρός πληρωμή ή προς επιστροφή ή κι αν είναι μηδενικό . Εαν αυτό αναφέρει φόρο ή εισφορά(δλδ όλα σχεδόν), σύμφωνα με τα παραπάνω είναι αντισυνταγματικό, άρα παράνομο, άρα προσβάλλεται με αγωγή, καθώς στην πραγματικότητα το Ελληνικό κράτος παρανόμως μέσω του εκκαθαριστικού προσπορίζεται μέρος της περιουσίας σας .
β) Θα κατατεθούν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα, έναντι του υπουργείου οικονομικών του Ελληνικού κράτους, ώστε : 
αα) αυτό να μην μπορεί να στραφεί σε οποιαδήποτε αναγκαστική εκτέλεση σε βάρος των φορολογουμένων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην αγωγή μέχρι να εκδικαστεί,
ββ)οι ΔΟΥ θα είναι υποχρεωμένες να εκδίδουν πρός τους συμμετέχοντες φορολογική ενημερότητα εκτός αν έχουν πρόβλημα εξ'άλλης αιτίας .

Τι χρειάζεται για να συμμετάσχετε στην αγωγή πλαστότητας κατά του εκκαθαριστικού της εφορίας :
1. Να είστε φυσικό πρόσωπο ή οικογένεια, όχι εταιρεία(για την ώρα) δεν απαιτείται να είστε μέλη του ΕΠΑΜ, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει .
2. Να αναφέρονται ποσά φόρων ή εισφορών στο εκκαθαριστικό .
3. Υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής με την οποία εξουσιοδοτείτε τον δικηγόρο ως προς την κατάθεση της αγωγής(επισυνάπτεται) .
4. Πρωτότυπο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης απο Δήμο ή Κοινότητα,
5. Απλό φωτοαντίγραφο των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των δύο τελευταίων χρόνων .
6. Πέντε (5) ευρώ ώς ελάχιστη συμμετοχή στα έξοδα που θα προκύψουν για το εγχείρημα .  Εφόσον δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα το ποσό θα καλυφθεί εκ των ενόντων, 
7. Δεν απαιτείται να είστε φορολογούμενοι ή κάτοικοι Αθηνών, αρκεί να έχετε πυρήνα του ΕΠΑΜ στην περιοχή σας, ώστε να στείλλει με κούριερ το φάκελλό σας
7. Ολα αυτά να έχουν συγκεντρωθεί το αργότερο μέχρι τις 12 Οκτωβρίου στους συντονιστές ώστε να προωθηθούν στα κεντρικά, άρα θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για το γνήσιο της υπογραφής και το πρωτότυπο πιστοποιητικο οικογενειακής κατάστασης .
Οσο περισσότεροι τόσο καλύτερα .
Υ.Γ. Η δράση αυτή είναι η πρώτη νομική μας δράση, δεν πρόκειται για απλή συλλογή υπογραφών, δεν πρόκειται για απλή διαμαρτυρία, αν στηθεί σωστά μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου .  Ηδη 4 φίλοι μου έχουν συμφωνήσει κ περιμένω τα εκκαθαρίστικά τους ώστε να συμμετάσχουν κ αυτοί .  Παρακαλούμε κινηθείτε ανάλογα .  Αν μιλήσετε μονο στους συγκατοίκους αν μένετε σε πολυκατοικία ή στους συναδέλφους σας πολύ εύκολα θα μαζέψουμε μεγάλο πλήθος αγανακτισμένων .

Πάνος Δεμίρης, Βασίλης Πολυχρόνης
συντονιστές Αγίας Παρασκευής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου