Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Τρεις αγώνες στο ΣΕΦ περιλαμβάνει η χειμερινή δράση




Μόλις τρεις αγώνες θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της χειμερινής δράσης κλειστού στίβου, η οποία θα φιλοξενηθεί στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν δύο ημερίδες η πρώτη το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και η δεύτερη την Δευτέρα στις 13 του ίδιου μήνα.

Σε διαφορετική ημερομηνία, από αυτή που αρχικά είχε οριστεί θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών. Ύστερα από την συνάντηση των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ με τους εκπροσώπους του ΣΕΦ, η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του χειμώνα, θα γίνει στις 22-23/2 (Τετάρτη - Πέμπτη), καθώς στις 25-26/2 (η ημερομηνία όπου είχε ανακοινωθεί στο καλαντάρι) η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το καλεντάρι για τους Έλληνες αθλητές περιλαμβάνει άλλη μια αγωνιστική ευκαιρία, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο φέτος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, στο χώρο που θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Η φετινή χρονιά θα είναι η πρώτη από το 2003, στην οποία δεν θα γίνει κανένας αγώνας στο κλειστό της Παιανίας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου