Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Το πλαίσιο για τις εκλογές των αθλητών του σχεδιασμού



By 
kalpi-ekloges-2012
Τους εκπροσώπους τους θα έχουν την ευκαιρία να εκλέξουν οι αθλητές του σχεδιασμού, στις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο μήνα (11-13/12).
Από την εκλογική διαδικασία θα προκύψει η Επιτροπή Αθλητών Σχεδιασμού, που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους αθλητές και την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού.
Σκοπός και στόχοι της δημιουργίας της Επιτροπής είναι ο συντονισμός και η διευκόλυνση της γενικότερης συνεργασίας των αθλητών με την ΕΠΥΑ, η ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που αφορούν στις συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας, καθώς και άλλων ζητημάτων που τους απασχολούν.
Επίσης, η Επιτροπή θα συντονίζει τη συμμετοχή των αθλητών σε δράσεις και ενέργειες του ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο κανονισμού και λειτουργίας του υψηλού αθλητισμού.
Δικαίωμα στην εκλογική διαδικασία, από την οποία θα προκύψουν τρία μέλη με τις περισσότερες ψήφους και δύο αναπληρωματικοί, έχουν στο σύνολο τους οι αθλητές που ανήκουν στο σχεδιασμό της ομοσπονδίας.
Κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να ψηφίσει έως και δύο υποψηφίους. Η θητεία της Επιτροπής θα έχει διάρκεια ενός έτους.
Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια τριών ημερών (11-13/12) και κάλπες θα στηθούν στα ιατρικά κέντρα του Αγίου Κοσμά, ΟΑΚΑ και Καυτανζογλείου. Οσοι, διαμένουν στην περιφέρεια ή θα απουσιάζουν το συγκεκριμένο διάστημα για προετοιμασία, τότε θα μπορούν να αποστείλουν με έγγραφη επιστολή την ψήφο τους στην ΕΠΥΑ, στη διεύθυνση Συγγρού 137 τ.κ 171 21, Ν. Σμύρνη.
Οι υποψηφιότητες για την Επιτροπή μπορούν να σταλθούν έως τις 7 Δεκεμβρίου στα email :epya@otenet.gr και meletoglouc@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου