Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σταθακόπουλος από την Παλλήνη, στον Τελικό Ιταλίας



Για 2η φορά φέτος ο Άγγελος Σταθακόπουλος, ο πρωταθλητής Kart από την Παλλήνη, θα συμμετέχει σε αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος Championkart το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά, θα βρεθεί σε μια νέα πίστα για τον ίδιο, στη διεθνή πίστα Valle Hierschel του Lignano Sabbiadoro, στο Udine. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή πίστα με μήκος μεγαλύτερο από 1200 μέτρα που θα φιλοξενήσει και τον αγώνα Champions Cup του WSK, τον Νοέμβριο του 2012. Θα είναι ο 2ος αγώνας του Έλληνα οδηγού στην κατηγορία Championkart 6 Speed Over με εξατάχυτο kart. Πρόκειται για τον τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος και θα είναι διπλός, ένας αγώνας το Σάββατο και ένας την Κυριακή. Ο ενιαίος χαρακτήρας του θεσμού, με κοινό σασί Parolin για όλους, κινητήρα TM, ίδια λάστιχα και καρμπυρατέρ για όλους, έδωσαν τη δυνατότητα στον Σταθακόπουλο να κατακτήσει τη νίκη στην κατηγορία του, στον πρώτο αγώνα που συμμετείχε, στο Lonato τον Απρίλιο. Με τις ίδιες δυνατότητες και πολύ καλή διάθεση, θα βρεθεί και στο Lignano για τον τελικό Ιταλίας.

«Αναζητώντας νέα κίνητρα και εμπειρίες στην αρχή της χρονιάς, πήρα την απόφαση να συμμετέχω σε κάποιους αγώνες του Championkart επιστρέφοντας ταυτόχρονα στην κατηγορία των εξατάχυτων Kart. Γνωρίζοντας προσωπικά τον Albino Parolin και τον επαγγελματικό τρόπο που προσεγγίζει το κάθε πράγμα με το οποίο ασχολείται, η συμμετοχή μου στο Championkart, το οποίο διοργανώνει η Parolin Racing Kart, ήταν σίγουρο ότι θα μου έδινε αυτό που ζητούσα. Μεγάλη προσωπική ευχαρίστηση, πολύτιμες και όμορφες εμπειρίες, τη σιγουριά της συμμετοχής σε έναν κορυφαίο θεσμό, χαμηλό κόστος και ίσες ευκαιρίες διάκρισης. Στο Lonato όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στο να κατακτήσω μια νίκη έκπληξη, στην πρώτη μου συμμετοχή.

Δε συμμετείχα σε άλλους αγώνες του θεσμού κι έτσι δεν έχω ελπίδες να διεκδικήσω μια καλή θέση στη βαθμολογία, όμως η συμμετοχή στον τελικό Ιταλίας που είναι μάλιστα διπλός, είναι κάτι που δε θα ήθελα να στερηθώ. Η αδιάκοπη υποστήριξη της Superfast Ferries μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Θα βρεθώ και πάλι στην Ιταλία με ένα από τα υπερσύγχρονα πλοία της Superfast Ferries και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα δω από κοντά την πίστα και τους αντιπάλους κάνοντας μία μέρα δοκιμών πριν από τον διπλό αγώνα. Θα φιλοξενηθώ στην τέντα της ομάδας Team Driver, του πολυπρωταθλητή του θεσμού, Devid De Luchi».
Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται για 7η χρονιά από τη Superfast Ferries που διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά-Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου