Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ : Σχετικά με τα οριστικά αποτελέσματα του προγρ. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ( 100 αντί 331 τα παιδιά που θα πάνε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Παλλήνης μέσω ΕΣΠΑ-ΕΕΤΑΑ )





 Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στα οριστικά αποτελέσματα Ωφελούμενων Μητέρων, που ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ, για τις δομές του Δήμου μας, περιλαμβάνονται 100 θέσεις, έναντι των 331 εγκεκριμένων. 
Ο Δήμος Παλλήνης δεν είχε καμία συμμετοχή στην κατάρτιση των οριστικών αποτελεσμάτων ούτε και ήταν εν γνώσει μας η επικείμενη περικοπή.
Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ για τους λόγους τηςπερικοπής ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.
Αν και τα προβλήματα όπως αιφνιδιαστικά διαμορφώνεται η κατάσταση μοιάζουν αξεπέραστα ο Δήμος Παλλήνης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του, όσο περισσότερα παιδιά γίνεται.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα ανά δομή για το Δήμο Παλλήνης...

Να σημειώσουμε πως έπονται τα αποτελέσματα των αιτήσεων μέσω της διαδικασίας του Δήμου Παλλήνης για την ένταξη παιδιών στους παιδικούς σταθμούς. Ο Δήμος Παλλήνης έχει την πρόθεση να εξαντλήσει τα όρια δυναμικότητας των σταθμών. Μοναδικό πρόβλημα σε αυτό είναι η πρόσληψη προσωπικού που ενώ ήταν εξασφαλισμένη μέσα από το ΕΣΠΑ σήμερα βρίσκεται στον αέρα. 

Για τις δομές (βρεφονηπιακοί σταθμοί) του Δήμου Παλλήνης 
δυναμικότητας 570 περίπου παιδιών έχουν υποβληθεί οι εξής αιτήσεις: 
  • Μέσω ΕΕΤΑ : 630 αιτήσεις (Σύμφωνα με τους όρους δικαίωμα αίτησης είχαν οι άνεργοι αλλά και κάτοικοι άλλου Δήμου που ενδιαφέρονταν για τους βρεφονηπιακούς του Δήμου μας. Δεν είχαν δικαίωμα αίτησης οι Δημόσιοι Υπάλληλοι)
  • Με τη διαδικασία του Δήμου μας : 750 αιτήσεις (Δικαίωμα αίτησης μόνο κάτοικοι του Δήμου μας - δεν είχαν δικαίωμα αίτησης οι άνεργοι).

ΕΕΤΑΑ : Παιδικοί Σταθμοί - Οριστικοί πίνακες ωφελούμενων / επιλαχουσών / απορριπτέων γυναικών.

Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ για τις νέες περικοπές στους δήμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου