Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ



alt

του Τάσου Σιδερίδη
Μα καλά τι περιμένατε. Να αφήσουν τον Σύριζα και τον Τσίπρα να αλωνίζουν ?
Τι περιμένατε ότι θα καθόντουσαν απλοί θεατές να βλέπουν τα δημοσκοπικά ή εκλογικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ νε εκσφενδονίζονται ?


Ή μήπως περιμένατε ότι θα αφήναν την εκλογική αντιπαράθεση να παιχτεί γύρω από το μνημόνιο, την καταλήστευση του πλούτου της χώρας, την μαζική εξαθλίωση του λαού, την εσχάτη προδοσία των ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ.
Μήπως είχατε την εντύπωση ότι τα τσοντοκάναλα που παράνομα κατέχουν τις συχνότητες που είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και δεν καταβάλουν για την κατοχή τους όχι ευρώ αλλά ούτε σεντς θα υποστήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ ?
Ή μήπως περιμένατε ότι ο ΟΛΑΝΤ ή ΜΕΡΚΕΛ ή οι ΚΑΜΕΡΟΝ και ΟΜΠΑΜΑ θα άφηναν να δημιουργηθεί ένας νέος Τσάβες στην περιοχή της Νοτίου Ευρώπης, που είναι και το πιο στρατηγικό σημείο ολόκληρης της Μεσογείου.
Θα ήσασταν και θα ήμασταν πολύ αφελείς αν θεωρούσαμε ότι οι παραπάνω θα βοηθούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα να αναρριχηθεί στην Εξουσία. Το έκαναν μια φορά με τον ΑΝΤΡΕΑ και τους βγήκε ξινό.
Άλλωστε τα δικά τους συμφέροντα θα υποστηρίξουν. Θα άφηνε τις Γαλλικές τράπεζες ο Ολάντ να χάσουν 50 δις ευρώ κατά δήλωση του ΥΠΕΞ της Γαλλίας ή θα άφηναν το εργοστάσιο της Ντασό ή της Ρενό ή κάποιο άλλο ακάλυπτα να μην εμπορεύονται τα προϊόντα τους στην Ελλάδα. Μήπως η Μέρκελ θα άφηνε να χάνουν οι Γερμανοί έσοδα από τα τοκογλυφικά επιτόκια που δανείζουν την Ελλάδα, ή η DEUTSCHE BANK να χάσει κεφάλαια από το στοίχημα στα παράγωγα που έχει παίξει για την πτώση του Ελληνικού χρηματιστηρίου.
Επιτέλους ας μην είμαστε αφελείς κανένας από όλους αυτούς δεν θα μας σώσει.
Αν είχαν την δύναμη θα μας ξεβράκωναν κιόλας. Τι είναι σήμερα η Ευρώπη ? Μια λυκο-συμμαχία είναι και εδώ έχει απόλυτο δίκαιο το ΚΚΕ.
Ένα συνονθύλευμα τζογαδόρων που παίζουν με τις τύχες μαζών. Έτσι μας βλέπουν για μάζες, βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας. Μια σύγχρονη ΑΝΤΑΝΤ είναι με τη Μέρκελ ένα θηλυκό Μέτερνιχ.
Μόνοι μας θα σωθούμε με τα δικά μας μπράτσα. Κανένας Μόσκοβας δεν θα φέρει το σεφέρι…Και όπως εκείνη την εποχή της σκλαβιάς που η ελευθερία δεν ερχόταν γιατί υπήρχαν προεστοί, δημογέροντες και κοτζαμπάσηδες που τα είχαν καλά με τους Τούρκους, έτσι και σήμερα.
Άκουσα μερικούς να τους κάνει εντύπωση που ο Ολάντ δέχθηκε τον Βενιζέλο….Ε !!! ποιόν θέλατε να δεχθεί τον Τσίπρα που δεν του διασφαλίζει κάτι για τα συμφέροντα της Γαλλικής αστικής του τάξης. Δεν είδατε το παιχνίδι πως παίζεται ? Όλα τα τσοντοκάναλα έπαιζαν πρώτη είδηση σήμερα τις δηλώσεις Τσίπρα για τον «ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ» Είδατε πόσο σημαντικό θέμα το έκαναν και το σήκωσαν. Είδατε να παρουσιάζουν καμιά Γαλλική εφημερίδα που είχε σηκώσει το θέμα με την δήθεν «απρέπεια» του Τσίπρα Όχι γιατί απλά ο Γαλλικός τύπος δεν έμεινε εκεί, έμεινε στην ουσία. Στην παρουσίαση ενός νέου τρανταεπτάχρονου ηγέτη που ανατέλλει στη γηραιά ήπειρο. Και μάλιστα και με εγκωμιαστικά σχόλια. Ενώ εδώ ο ηλεκτρονικός τσοντοκαναλικός τύπος το μόνο που παρουσίασε ήταν τι έγραψε το blomberg και δύο Γερμανικές κολωφυλλάδες που όταν κατηγορούσαν παλαιότερα τον Γιωργάκι ήταν απαράδεκτες και υποβολιμαίες, ενώ τώρα το MEGA και λοιπες φιλενάδες τις παρουσίασαν από τις πιο έγκυρες και έγκριτες.
Για αυτό σας λέω
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ
ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ
ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ
ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ
ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου