Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μία είναι η λύση για να επανέλθει η ομαλοποίηση των αγορών


High Frequency Economics: Μία είναι η λύση για να επανέλθει η ομαλοποίηση των αγορών - Η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου της Ελλάδας

Ναι στην επαναδιαπραγμάτευση των όρων του πακέτου διάσωσης που λαμβάνει η Ελλάδα λέει η High Frequency Economics, εξηγώντας πως αυτός θα είναι και ο μοναδικός τρόπος προκειμένου να επανέλθει η ομαλοποίηση των διεθνών αγορών.
"Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν με την Αθήνα τους όρους του πακέτου διάσωσης που λαμβάνει, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην αβεβαιότητα και την εξασθένηση του ευρωπαϊκού νομίσματος", αναφέρει σε σημερινό του report ο οίκος.
"Μόνο οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε μια πολιτική λύση για την Ελλάδα", δηλώνει ο Carl B. Weinberg, ιδρυτής και επικεφαλής οικονομολόγος της High Frequency.
Κατά τον Weinberg, οι διαφορές μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα μπορούν να καμφθούν. Ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος για το σχηματισμό κυβέρνησης μετά την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, υπό την προϋπόθεση πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα δεχθούν επαναδιαπραγμάτευση των όρων του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου