Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σύλληψη αστυνομικού που παρακολουθούσε τον Καμμένο


Στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων βρίσκεται ένας αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από συναδέλφους του έπειτα από καταγγελία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για «παρακολούθηση».

Μόλις η προσωπική ασφάλεια του κ. Πάνου Καμμένου αντελήφθη τον «κατάσκοπο», ειδοποίησε την αστυνομία και περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε και ακινητοποίησε τον ύποπτο στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επικοινώνησε αμέσως μετά το περιστατικό με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, από τον οποίο ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του κ. Καμμένου μιλώντας στη Ζούγκλα ανέφεραν ότι κατά τη σύλληψη ο αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έκανε ιδιωτική παρακολούθηση.

Ο Πάνος Καμμένος παρακολουθούσε αστυνομικό

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του αστυνομικού που υπηρετεί στην Ασφάλεια και συνελήφθη σήμερα το πρωί επειδή παρακολουθούσε με μοτοσικλέτα το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου. Ο αστυνομικός ισχυρίζεται πως ο Πάνος Καμμένος τον παρακολουθούσε.



Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο Πάνος Καμμένος τον παρακολουθούσε οδηγώντας μπροστά από τη μοτοσικλέτα του.
Αυτή είναι μια νέα αμερικάνικη μέθοδος να παρακολουθείς κάποιον, ώστε να μην γίνεσαι αντιληπτός.
Οδηγείς μπροστά από αυτόν που παρακολουθείς και τον ενοχοποιείς.
Το ερώτημα τώρα είναι «γιατί παρακολουθούσε ο Πάνος Καμμένος τον αστυνομικό της Ασφάλειας;».
(Λογικά, κάπως έτσι θα είναι η ανακοίνωση της κυβέρνησης για την υπόθεση παρακολούθησης του Πάνου Καμμένου από αστυνομικό της Ασφάλειας. Και ο αστυνομικός θα είναι ΣΥΡΙΖΑ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου