Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου ΔΕ Παλλήνης

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση στο Πολιτιστικό Κέντρο Οινοποιείο Πέτρου >> ( Λεωφόρο Μαραθώνος 117 ) στις 18/1/2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:45 , για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα.



Θέμα 1ο Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟ» του Τοσονίδη Ιορδάνη που βρίσκεται επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 10-Παλλήνη.
Θέμα 2ο Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΕ» του νόμιμου εκπροσώπου Συμεωνίδη Ελευθερίου που βρίσκεται επί της οδού Λ.Μαραθώνος 99-Παλλήνη.
Θέμα 3ο Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» του Βασιλόπουλου Γεωργίου που βρίσκεται επί της οδού Αμαζώνος 4-Παλλήνη.
Θέμα 4ο Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» της Κώστα Γεωργίας που βρίσκεται επί της οδού Σαλαμίνος 16Α-Παλλήνη.
Θέμα 5ο Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» της Ανδρικοπούλου Χριστίνας που βρίσκεται επί της οδού Εφέδρων Αξιωματικών 3-Κάντζα Παλλήνης.


Θέμα 6ο Λήψη απόφασης για εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με τη χωροθέτηση κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης εν όψει σύνταξης του Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Παλλήνης.

Θέμα 7ο Λήψη απόφασης για εισήγηση προς το Δήμαρχο σχετικά με την ιεράρχηση των προβλεπόμενων στο Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων που αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης

                                                            Σμέρος Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου