Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και ο ΣΕΓΑΣ συνδιοργανώνουν τον «30ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Δ.Ε. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Γρ.Αντιδημάρχου Παναγιώτη Σπανόπουλου
Τηλ:  (210) 6039550 
Fax: (210) 6039245

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και ο ΣΕΓΑΣ συνδιοργανώνουν τον «30ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» στην ιστορική διαδρομή
Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο.
Φέτος ο Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπληρώνοντας 30 χρόνια διοργανώσεων, είναιαφιερωμένος στον Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη και αποτελεί σπουδαίο αθλητικό, κοινωνικό και τουριστικό γεγονός και είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012.
Φέτος θα διοργανωθεί απο τον Δήμο μας και τον ΣΕΓΑΣ, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, δρόμος 500m για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, χωρίς κόστος συμμετοχής με έπαθλα και αναμνηστικά δώρα συμμετοχής.
Η Διαδρομή που φέτος θα διεξαχθεί στο Πικέρμι, θα έχει σημείο εκκίνησης την πύλη της Φαρμακοβιομηχανίας ELPEN, στο ρεύμα ανόδου (Προς Αθήνα) και τερματισμό την Πλατεία Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι.
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, οπως και οι συνοδοί τους γονείς και κηδεμόνες (οι οποίοι μπορούν να συνοδεύσουν στην διαδρομή τα παιδιά αν το επιθυμούν) να προσέλθουν στην Πλατεία Αγίου Χριστοφόρου στις 8:15-8:30 για να παραλάβουν τα αυθεντικά νούμερα συμμετοχής του ΣΕΓΑΣ και να προετοιμαστούν για τον δρόμο.
Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των εκτάκτων μέτρων της τροχαίας για την διεξαγωγή του Μαραθωνίου, η Λεωφόρος Μαραθώνος θα κλείσει σταδιακά από την Ραφήνα μέχρι τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής από τις 8:00 πμ έως τις 3:10 μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι από την Ραφήνα θα πρέπει να μεριμνήσουν για την στάθμευση των οχημάτων τους από την μεριά της Πλατείας (για αναχώρηση προς Ραφήνα μέσω της οδού Αρίωνος, ενώ αντίστοιχα οι συμπολίτες από το Ντράφι – Διώνη, για την στάθμευση όπισθεν του Εμπορικού Κέντρου.

Υπευθυνος Διοργάνωσης & Επικοινωνίας :
Αντιδήμαρχος Παν.Σπανόπουλος τηλ :  6975161552

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου