Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ CD ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ! Για να το περάσεις σε USB σημαίνει ότι έχεις την πρόθεση να αλλοιώσεις το περιεχόμενο.

Για άλλη μία φορά απέδειξε τον λόγο που η ΔΗΕ επί των ημερών του έχει μεγαλουργήσει. Χωρίς πολιτικάντικες εξαρτήσεις, είπε τα πράγματα με τ’ όνομα τους. Αυτό που σας έχει πει και το Ολυμπία από την πρώτη στιγμή. ΤΟ CD ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ! Για να το περάσεις σε USB σημαίνει ότι έχεις την πρόθεση να αλλοιώσεις το περιεχόμενο.
Να δούμε τι θα λένε τώρα τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, που μας βομβάρδιζαν με την “διαστημική” δήλωση Παπακωνσταντίνου… “Το αντέγραψα σε USB γιατί ήταν ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης”!!!lis

«Το CD αντιγράφηκε σε USB προκειμένου να χαθούν τα ίχνη…» εξήγησε ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής «καρφώνοντας» τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Πρόσθεσε δε ότι ο συνδυασμός «αντιγραφής» και «εξαφάνισης» του αρχικού υλικού είναι εξαιρετικά «ύποπτος».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός υποστήριζε ότι αντέγραψε το CD σε στικ «για λόγους ασφαλείας». Σύμφωνα όμως με τον κ. Σφακιανάκη, οι αλλεπάλληλες αντιγραφές, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αποθηκευτικά μέσα έγιναν καθαρά για λόγους
αποπροσανατολισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σφακινάκης φέρεται να είπε ότι «η αρχική αντιγραφή του CD σε USB και εν συνεχεία σε άλλα USB είναι αυτονόητο ότι δείχνει διάθεση αλλοίωσης» και συμπλήρωσε «είναι ύποπτο όταν αντιγράφεις το CD σε USB και μετά δηλώνεις ότι το χάνεις ενώ παράλληλα δημιουργείς και άλλα USB».

Πέραν αυτών ο προϊστάμενος της Δίωξης εξήγησε ότι ακόμα και ένας «αρχάριος» θα μπορούσε να «πειράξει τις ημερομηνίες σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο» και πρόσθεσε ότι «από την στιγμή που δεν έχουμε το αρχικό CD ούτε το αρχικό USB δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα». Τέλος, φέρεται να υποστήριξε πως «αν είχα το αρχικό USB και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του κ. Παπακωνσταντίνου και κ. Διώτη, θα σας έδινα αποτέλεσμα εντός 2 ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου