Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2013 του 6ου Δημ. Σχολ. Παλλήνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2013
Αγαπητοί γονείς,
Με την έναρξη των μαθημάτων, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και  την έλευση  της νέας χρονιάς ,θα θέλαμε καταρχήν  να ευχηθούμε καλή πρόοδο στα παιδιά, υγεία και δύναμη σε όλους.
Ο Σύλλογός μας, τις παραμονές των χριστουγεννιάτικων εορτών θέλοντας να δώσει μια ευχάριστη νότα προσέφερε σε κάθε τάξη γλυκά και χυμούς. Τη φετινή χρονιά, ο Σύλλογος  σε συνεννόηση με τους διδάσκοντες οργανώνει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013. Κάθε τάξη θα κόψει τη δική της πίτα εντός του ωραρίου λειτουργίας, σύμφωνα με την κρίση του δασκάλου.
Παρακαλούνται οι γονείς σε εθελοντική βάση να παρασκευάσουν τις απαιτούμενες βασιλόπιτες ( μία για κάθε τμήμα συν μία επιπλέον για τον Σύλλογο Διδασκόντων).
Όσοι γονείς μπορούν να ανταποκριθούν, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν πρώτα με τους κάτωθι εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων προκειμένου να υπάρξει συντονισμός. Σημειώνουμε ότι οι βασιλόπιτες πρέπει να προετοιμαστούν και να τοποθετηθούν στις τάξεις το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου 2013.
 Πρόεδρος :                           Κώστας  Γερασιμόπουλος                           6948 -- 308500
 Αντιπρόεδρος :                    Γιώργος Γιαννόπουλος                                6980 -- 087708
 Γραμματέας :                       Δημήτρης Ζαχαρόπουλος                           6971 – 802729
Ο Σύλλογος θα αγοράσει και θα διανείμει από ένα βιβλίο σε κάθε τάξη, ως δώρο για τον τυχερό μαθητή που θα βρει το φλουρί. Επίσης θα χορηγήσει χυμούς.
Υπενθυμίζουμε για  άλλη μια φορά :
1.- να καταθέσετε την εισφορά σας προς το Σύλλογο Γονέων ( 15 ευρώ για ένα παιδί ή 20 ευρώ εάν έχετε περισσότερα του ενός παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας).
2.- την αποφυγή στάσης για επιβίβαση ή αποβίβαση μαθητών μπροστά από την πόρτα του σχολείου επί της οδού Ερατούς, μιας και η στιγμιαία διευκόλυνση μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα !
3.- την παρουσία σας στις συγκεντρώσεις του Συλλόγου στο χώρο του σχολείου. Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής τους θα κοινοποιούνται με ανακοινώσεις τοιχοκολλημένες στους πίνακες ανακοινώσεων του σχολείου, καθώς και στο site ¨sygoki.blogspot.com¨
Αναμένουμε την άμεση ανταπαπόκρισή σας. 
                                                                                                              Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου