Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Γ.Γ.Α. η Κούλα Γιαννακίδου!

Θερμότατα συγχαρητήρια στην Κούλα Γιαννακίδου γιά την σημερινή τοποθέτησή της ως Γενικής Γραμματέως Αθλητισμού ! Γ.Γ.Α. η Κούλα Γιαννακίδου!
Γνωρίζει άριστα αυτό το νευραλγικό "αντικείμενο", είναι Αξια, Εντιμη και απολύτως επαρκής, στοιχεία που προδικάζουν την Επιτυχία της στο δύσκολο Εργο, που της ανατέθηκε ! 
Η Ναουσαία Κούλα Γιαννακίδου υπήρξε σπουδαία και πολυσύνθετη πρωταθλήτρια Στίβου του ΠΑΟΚ, με καλύτερο αγώνισμά της το άλμα σε Μήκος, όπου είχε επιτύχει -εξαιρετικό γιά την εποχή της- ατομικό Ρεκόρ με 6,39 μ. την 28-8-1976 ! Τότε, ήταν Ολυμπιακή χρονιά ("Ο.Α. Μόντρεαλ 1976"), το "όριο" ήταν γιά το Μήκος 6,40 μ. και γιά ένα μόλις "εκατοστό" δεν συμπεριελήφθηκε στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα Στίβου ! 
Να σημειωθεί, ότι και η νεότερη αδελφή της, η Γεωργία Γιαννακίδου-Σπανίδου υπήρξε πρωταθλήτρια Δισκοβολίας, με προπονητή τον αείμνηστο Διεθνή Ρίπτη Κώστα Σπανίδη.
Ευελπιστούμε ότι η Κυριακή Γιαννακίδου -καθηγήτρια των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης-, θα ... αποφύγει τους "βραχυκυκλωματικούς σκοπέλους" της "Συντεχνίας" των "καρεκλοκένταυρων" του Αθλητισμού μας και ως άξια και έντιμη Γ.Γ.Α. θα παράσχει "Εργο πνοής" στο "χειμαζόμενο" Ελληνικό Αθλητισμό σ'αυτούς τους ... "δύσκολους καιρούς" που περνά η Πατρίδα μας ! Νίκος Μουρατίδης, Θεσσαλονίκη, 18-7-2012.

Nikos Mouratidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου