Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Εισιτηρια οχι, προφυλακτικα ναι......


Ο λόγος για τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι δεν κατάφεραν να πουλήσουν τα 8,8 εκατομμύρια εισιτήρια, που είχαν θέσει ως στόχο. Όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, λόρδος Σεμπάστιαν Κόε, πρώην ολυμπιονίκης αθλητής των μεσαίων αποστάσεων, αποσύρθηκαν 500.000 εισιτήρια για τα ποδοσφαιρικά τουρνουά ανδρών και γυναικών. Πλέον οι διοργανωτές προσπαθούν να βρουν τρόπο να καλύψουν τις άδειες ζώνες που θα δημιουργηθούν σε όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, με εξαίρεση το Γουέμπλεϊ. Την ίδια ώρα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, τις επόμενες μέρες θα διατεθούν 250.000 εισιτήρια που επεστράφησαν από το εξωτερικό και πρόκειται για εισιτήρια για τις τελετές έναρξης και λήξης, το μπιτς βόλεϊ και το βόλεϊ.
Ας σημειωθεί πως από τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία το κόστος για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να δει από κοντά τους αγώνες είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού οι τιμές των ξενοδοχείων έχουν ανέβει κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες, η τιμή του φαγητού θεωρείται ακριβή, ενώ ακόμα και η χρήση ταξί συγκαταλέγεται στις πολυτέλειες για κάποιον τουρίστα.
Αντιδράσεις εντός Βρετανίας είχαν δημιουργηθεί πάντως και με το κόστος των εισιτηρίων, ιδιαίτερα με αυτά της τελετής έναρξης και λήξης, τα οποία για τους πολίτες της Αγγλίας θεωρούνταν πανάκριβα.
Την ίδια ώρα όμως, οι άνθρωποι της διοργάνωσης των Ολυμπιακών του Λονδίνου φαίνεται να συμφωνούν και εμφανίζονται περισσότερο… γαλαντόμοι σε σχέση με άλλους διοργανωτές όσον αφορά τη διανομή προφυλακτικών.
Στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000, η οργανωτική επιτροπή διένειμε 45.000 δωρεάν προφυλακτικά στο Ολυμπιακό Χωριό. Μετά από οκτώ χρόνια στο Πεκίνο, διανεμήθηκαν 70.000 προφυλακτικά, τα οποία μάλιστα έγραφαν στη συσκευασία τους «Γρηγορότερα, ψηλότερα, δυνατότερα» και εξαντλήθηκαν, ενώ παραγγέλθηκαν άλλες 20 χιλιάδες.
kmagΈχει ενδιαφέρον… τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου