Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τι απάντησαν οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ στην επίθεση Μουρούτη


Τη δική τους απάντηση στις δηλώσεις που έκανε χθες στο Twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης έδωσαν σήμερα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» στη ΝΕΤ. Διαβάστε επίσης: Είναι αυτός εκπρόσωπος του πρωθυπουργού; Του Στέλιου Κούλογλου

Με αφορμή το καυστικό σχόλιο του κ. Μουρούτη, «πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους», οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα, ζητώντας αρχικά τη γνώμη των καλεσμένων που ήταν από τον χώρο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Στους δέκτες υπήρχε ο τίτλος «Απρεπής επίθεση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΕΤ».

Σύμφωνα με το Newpost.gr, οι δύο δημοσιογράφοι αντέκρουσαν στη συνέχεια τους ισχυρισμούς τους κ. Μουρούτη ότι δεν ήταν σκληροί στη συνέντευξη στον Κ. Τσίπρα και πρόσθεσαν πως διαχειρίστηκαν τη συνέντευξη, με τον τρόπο που το πράττουν με κάθε πολιτικό αρχηγό.

Στη συνέχεια, τόνισαν πως η «Πρωινή Ενημέρωση», φαίνεται να ενοχλεί κάποιους γιατί στέκεται με το μέρος των πολιτών, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους και πως αυτή είναι εξάλλου και η εντολή που έχουν πάρει από τους προϊσταμένους τους.
Γ. Μουρούτης: «Δεν πρόκειται να αλλάξω»

Στο μεταξύ, σε νέα δήλωσή του για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά των δημοσιογράφων, ο κ. Μουρούτης επιμένει: «Δεν πρόκειται να αλλάξω, έστω και αν ενοχλώ…».

Ειδικότερα, σε επιστολή του προς το antinews.gr, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά αναφέρει: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που έστω με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή με το σχόλιό μου στην προσωπική μου σελίδα στο twitter, να ξεκινήσει ένας διάλογος για τα όρια της «δημοσιογραφίας» και του δικαιώματος κάθε πολίτη να την κρίνει».

Παράλληλα, σχολιάζει τη δήλωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμη, στο οποίο κάνει, προφανώς εκ παραδρομής, ένα ορθογραφικό λάθος, γράφοντας με δύο μι το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου