Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Ο Τσίπρας θα φύγει με ελικόπτερο»


«Ο Τσίπρας θα φύγει με ελικόπτερο»
Επίθεση στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.


Ο βουλευτής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ και στο τέλος θα φύγουν με ελικόπτερο. Στην συνέχεια κατέληξε λέγοντας πως και στην Αργεντινή με αυτόν τον τρόπο διέφυγε ο πρόεδρος του δεύτερου κόμματος και όχι του πρώτου.


Εμείς αυτό που θέλουμε να τονίσουμε ακόμη και σήμερα μετά από το αποστομωτικό μήνυμα των εκλογών, είναι πως  το θράσος τους πραγματικά δεν έχει όριο..

Κοιτάξτε που καταντήσαμε, αυτοί που εδώ και δεκαετίες κατακλέβουν τον λαό να απειλούν τους υπόλοιπους (τώρα που ανέβηκαν τα ποσοστά τους, γιατί πριν γραμμένους τους είχαν) ότι θα φύγουν με ελικόπτερο.

Και μάλιστα ποιος; Ένας βουλευτής, ενός απο τα δυο κόμματα που μας διέλυσαν, μας εξευτέλισαν και υποθήκευσαν το μέλλον μας να μιλάει για Αργεντινή και ελικόπτερα.. 

Για πες μας ρε σαϊνι κομματόσκυλο, ποια κόμματα και οργανισμοί οδήγησαν την αργεντινή στην καταστροφή και ποιοι ήταν αυτοί που έφευγαν με ελικόπτερα; Άντε γιατί πολύ προπαγάνδα πέφτει.. Και φυσικά, το ποιος θα φύγει με ελικόπτερο θα το δούμε.. προδότες!

Δεν φταις όμως εσύ κύριε Χατζηδάκη, φταίμε όλοι εμείς τα ΖΩΑ που εδώ και έναν αιώνα ψηφίζουμε 2 κόμματα και 4 οικογένειες να μας κυβερνάνε.

Μ'αρέσει που κάναμε και δημοψήφισμα (τρομάρα μας) για να καταργηθεί η δημοκρατία και αν δεις τη βουλή οι μισοί έχουν τα ίδια επώνυμα με τη βουλή μετά τον πόλεμο ή με τη βουλή μετά τη δικτατορία.
Αλλά καλά κάνουν, αφού ακόμα και σήμερα μετά απ'όλα αυτά που έχουν γίνει το 1/3 συνεχίζει να ψηφίζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το 1/10 ψηφίζει τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. 

Συνεχίστε κύριε Χατζηδάκη το θεάρεστο έργο σας, αφού τα ζώα συνεχίζουν να σας ψηφίζουν, εσείς γιατί να σταματήσετε να τους κοροιδεύετε.

Όμως τι να περιμένουμε; Φαίνεται πως μετά από 30 χρόνια ΔΕΞΙΑΣ κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ , τελικά για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Τσιπρας, επειδή προφανώς τους χάλασε την μανέστρα. 

Ας ξαναγίνουν εκλογές λοιπόν να δούμε ποιος θα φύγει με ελικοπτερα... ο ΣΥΡΙΖΑ λογικα θα παρει πανω απο 25%. Η νδ αμφιβάλλουμε αν πάρει πάνω απο 15%.


Αναγνώστης

Πηγή: «Ο Τσίπρας θα φύγει με ελικόπτερο» - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου