Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πως οι επιχορηγήσεις στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ μετατράπηκαν σε μη αποπληρώσιμα δάνεια



Για όσους δεν το κατάλαβαν, οι επιχορηγήσεις (προεξοφλήσεις) των κομμάτων μόλις μετατράπηκαν σε θαλασσοδάνεια.
Για όσους δεν το κατάλαβαν, οι επιχορηγήσεις (προεξοφλήσεις)
των κομμάτων μόλις μετατράπηκαν σε θαλασσοδάνεια...
Με αυτά τα ποσοστά ειδικά για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία, οι προεξοφλήσεις της κρατικής επιχορήγησης μετατράπηκαν αυτόματα σε θαλασσοδάνεια.

Υπάρχουν βαρύτατες κατηγορίες για τους τραπεζίτες, διότι η επισφάλεια ήταν εμφανέστατη. Κοινώς, οι προεξοφλήσεις δεν θα αποπληρωθούν ΠΟΤΕ, όπως και η οικονομική επιβίωση των κομμάτων με τέτοια δυσβάσταχτα χρέη δεν είναι δυνατή.

Επειδή πρόκειται για λεφτά του Ελληνικού λαού, η έρευνα της δικαιοσύνης για την διαχείριση τους πρέπει να θεωρείται αυτονόητη. Όπως και όσοι απέλαβαν “ανέμελα και χαρωπά”.

Έχει πολύ βάθος η υπόθεση, μείνετε συντονισμένοι.

olympiada 


Είμαστε λοιπόν πολύ περίεργοι να δούμε τι θα γίνει με τα ταμειακά αποθέματα της εταιρείας "ΠΑΣΟΚ Α.Ε.", με τα δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες έως τώρα...
Το σίγουρο είναι πως με τα ποσοστά που πήραν, τα χρήματα που θα πάρουν από τον κρατικό προϋπολογισμό θα είναι πολύ λίγα.
Ας προσέχανε, τότε που έπρεπε. Τώρα είναι αργά.
Το ποιος τελικά οδεύει προς χρεωκοπία θα φανεί τις επόμενες μέρες, γιατί τελικά αυτά που κάνεις σου γυρνάνε μπούμερνγκ.
Ας προσέξουν τώρα κ οι άλλοι καλύτερα, γιατί με τα εκβιαστικά διλλήματα που θέτουν (περί μη πληρωμών μισθών κ συντάξεων σε 3-4 βδομάδες) μπορεί να βρεθούν στην ίδια θέση.
Παρόλα αυτά, δεν νιώθω ότι λάβανε το "μήνυμα".

Σε τελική ανάλυση και εκείνα τα extra χρήματα που πήραν παραμονές των εκλογών, από τον προϋπολογισμό (δηλαδή από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων), τι απήχηση είχαν; Την δέουσα. Τα κατάφεραν. Καθώς θύμιζαν -ανελλιπώς- στον κόσμο, τους λόγους που δεν έπρεπε να δώσει ο Λαός συνέχεια σ αυτούς.


Τελικά τα λεφτά οι τράπεζες πρέπει να τα απαιτήσουν από τους πρόεδρους των κομμάτων και από τους βουλευτές τους! Αν όχι, τότε όλοι όσοι χρεωστάνε στις τράπεζες να κάνουν στάση πληρωμών!! Με αίτημα την ιση μεταχείριση !


Ποια θα είναι όμως η τύχη και η μοίρα των διευθυντάδων – διοκητάδων που έδιναν αφειδώς φράγκα, μέχρι και τις παραμονές των εκλογών ;


Πηγή: Πως οι επιχορηγήσεις στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ μετατράπηκαν σε μη αποπληρώσιμα δάνεια - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου