Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Το θαύμα της Ζακύνθου!!!!!


Μετά από τα θαύματα των τυφλών οδηγών ταξί και μή σε ολόκληρο νησί και χιλιάδες ασθματικούς σε άλλο νησί, αυτές τις μέρες στη χώρα μας έγινε κι άλλο ένα θαύμα. Ο θεός άκουσε τις ικεσίες τής χρεωκοπημένης Ρωμιοσύνης κι έτσι ένα νησί, η Ζάκυνθος, έγινε δυόμισι φορές μεγαλύτερο!

Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Ο δήμαρχος τού νησιού, ευτυχώς, δεν περίμενε τη θεία βοήθεια από το υπερπέραν, αλλά έκανε αυτό, που δεν είχε κάνει τόσα χρόνια ούτε αυτός ούτε κάποιος άλλος δήμαρχος ούτε το κράτος. Αντί για την Παναγία, προσέφυγε σε μια τεχνική εταιρεία, χαρτογράφησε με αεροφωτογραφίες το νησί και διαπίστωσε, ότι 15.000 κτίρια δεν ήταν συνδεδεμένα με ρολόι τής ΔΕΗ, έπαιρναν παράνομο ρεύμα κι ότι τα πραγματικά τετραγωνικά ξενοδοχείων, επιχειρήσεων, κατοικιών ήταν τριπλάσια απ' όσα δηλώνονται.

Η αγανάκτηση ξεχείλισε... Η «δίκαιη οργή» όσων απέφευγαν να πληρώσουν δημοτικά τέλη μέχρι τώρα, κατήγγειλε τη νέα εξόντωση τής τοπικής κοινωνίας. Στο δημοτικό συμβούλιο, ως είθισται, «αγανακτισμένοι» επιτέθηκαν με γιαούρτια και αυγά στον άτυχο δήμαρχο, που είχε την ιδέα να πληρώνουν όλοι τους δημοτικούς φόρους.

Αυτό, που δεν έγινε όμως γνωστό, είναι, ότι στη νέα, μεγαλύτερη Ζάκυνθο, τα δημοτικά τέλη έπεσαν στο μισό. Πώς έγινε το δεύτερο θαύμα; Απλώς, τώρα δεν πληρώνουν οι μισοί και για τους υπόλοιπους. Αυτό είναι το κρυμμένο δίδαγμα τής Ζακύνθου. Ότι έτσι πληρώνουμε λιγότερα, όχι με κατάρες στη Μέρκελ...

Νέα δημοσίευση στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου