Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ένας ακόμη νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στην υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας



Κανείς δεν τρέφει αυταπάτες σχετικά με τις "δημοκρατικές πεποιθήσεις" πολλών - αν όχι των περισσοτέρων - αστυνομικών στην Ελλάδα. Είναι γνωστό άλλωστε πως σε εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν μαζικά αστυνομικοί, τα ποσοστά του νεοναζιστικού κόμματος ήταν πολύ υψηλά.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί όχι μόνο απροκάλυπτα δηλώνουν ανοιχτά τις νεοναζιστικές τους ψυχώσεις, αλλά εγκωμιάζουν νεοναζιστικές επιθέσεις, που υποτίθεται πως σε ένα αστικό κράτος θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν.
Ενδεικτικό το παράδειγμα του "Χάρη Χ.Α." που ενώ στο προφίλ του στο facebook έχει φωτογραφίες όπου παρουσιάζεται με την υπηρεσιακή του στολή, παράλληλα εκθειάζει την Χούντα, τους νεοναζί, καθώς και μια εκ των ρατσιστικών επιθέσεων που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Απλώς σκεφτείτε πως αυτός ο "άνθρωπος" μπορεί κληθεί να συλλάβει νεοναζί την ώρα που πραγματοποιούν επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο "άνθρωπος" θα κληθεί να φερθεί ανθρώπινα σε μετανάστες.
Και έπειτα ο Μιχαλολιάκος θα βγει και θα πει "δεν έχουμε καμία σχέση με τις επιθέσεις - να συλλάβετε τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου