Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Προπονήσεις μόνο για «καθαρούς Ελληνες» με την Βούλα Παπαχρήστου θα κάνει η Χρυσή Αυγή

By

ba87b78006a04aa99d49572c4627cbff_XLΒρήκε δουλειά η Βούλα Παπαχρήστου που φαίνεται ότι πλέον εγκαταλείπει τον αθλητισμό σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Θα μετάσχει σε καμπ προετοιμασίας με πολύπλευρες δραστηριότητες  σώματος και πνεύματος που θα διοργανώνει η Χρυσή Αυγή. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Χρήστος Παππάς είπε πως στόχος τους θα είναι η μύηση του σώματος και του πνεύματος των συμμετεχόντων στις  αρχαιοελληνικές αξίες που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή. Ολη την επίβλεψη θα έχει η Βούλα Παπαχρήστου σε ό,τι αφορά στο αθλητικό κομμάτι ενώ την συγκεκρμένη δραστηριοτητα της δεν την γνωρίζει ο ΣΕΓΑΣ και δεν εχει ενημερωθεί επίσημα.
Τα ειδικά αυτά camp θα διεξάγονται στην Σπάρτη κάθε καλοκαίρι και θα διαρκούν 2 εβδομάδες και η Χρυσή Αυγή αναμένει μεγάλη συμμετοχή με το κόστος να ανέρχεται στα 50 ευρώ. Δικαίωμα να λάβουν μέρος θα έχουν μόνο «καθαροί» Έλληνες, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν μια φόρμα που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή. Το μέλλον τώρα της Παπαχρήστου στον αθλητισμό και τις εθνικές ομάδες μάλλον ζοφερό διαγράφεται, καθώς ο ΣΕΓΑΣ δύσκολα θα μπορέσει να την εντάξει σε διεθνείς αγώνες, όπου μετέχουν και ξένοι αθλητές οι οποίοι ήδη έχουν αρνητική εικόνα για την πρωταθλήτριά μας.
Πόσο δε μάλλον όταν η ίδια θα μετάσχει σε προπονητικά καμπ, μόνο για «καθαρούς Έλληνες», ενώ στο πρόγραμμα πέρα από το αθλητικό κομμάτι θα υπάρχουν και άλλες … εντυπωσιακές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης θα χωρίζεται σε 2 μέρη, το πρακτικό και το θεωρητικό. Το πρώτο σκέλος θα περιλαμβάνει εκμάθηση ειδικών μεθόδων για εφόδους και οργανωμένες επιθέσεις, καθώς και κάλυψη – απόκρυψη, εντοπισμό… αλλοδαπών, σκοποβολή και αθλοπαιδιές γραφει χαρακτηριστικά το newsbomb που αναλύει τις δραστηριότητες του κάμπ στην Σπάρτη.
Την επίβλεψη της αθλητικής εκπαίδευσης των συμμετεχόντων θα αναλάβει μάλιστα, η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου! Οταν για ένα μήνυμα το περασμένο καλοκαίρι την έκοψαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες καταλαβαίνει κανείς ότι είναι δύσκολο να μετάσχει σε αγώνες με την Εθνική ομάδα όταν θα γίνει γνωστό ότι μετέχει σε καμπ που απαγορεύεται να πάρουν μέρος αλλοδαποί κλπ.
Παράλληλα κάθε βράδυ στο θέατρο της κατασκήνωσης θα λαμβάνουν χώρα αναπαραστάσεις στιγμών της ελληνικής ιστορίας, με μάχες, όπως η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η μάχη του Μαραθώνα. Το θεωρητικό σκέλος θα περιλαμβάνει εντατικά μαθήματα ελληνικής ιστορίας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/12/12, 9:23 μ.μ.

    Στην Αρχαία Ελλάδα, οι πρόγονοί μας έκαναν αγώνες μόνο γιά Έλληνες. Που είναι το κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή