Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Συγχώνευση της ΝΔ με τμήμα της “χρυσής αυγής” προτείνει σύμβουλος του πρωθυπουργού!

Αναρτήθηκε από τον/την

«Πατριώτες της διπλανής πόρτας» οι χρυσαυγίτες και «φασίστες» οι αριστεροί για το δεξί χέρι του Σαμαρά. 
timthumb
    Άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στη βάση της Χρυσής Αυγής προτείνει ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης.  Σε άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία που τιτλοφορείται «ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη βάση της παράταξης» το στέλεχος της ΝΔ σημειώνει ότι η βάση της Χρυσής Αυγής (και των ΑΝΕΞΕΛ) είναι κυρίως «δικοί μας άνθρωποι»  που θέλουν «δυναμικότερη στάση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας».
Ο Κρανιδιώτης απευθύνει κάλεσμα για ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας «ενώνοντας  τη βάση της με την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων των λαϊκών ανθρώπων (των χρυσαυγιτών)  με πρακτικές πολιτικές: καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης κι εγκληματικότητας».   Οι περισσότεροι χρυσαυγίτες άλλωστε σημειώνει  «δεν είναι εραστές της δραχμής ή του δολαρίου».
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης από τη μια χαρακτηρίζει τους νοσταλγούς του χίτλερ «πατριώτες της διπλανής πόρτας» και από την άλλη έχει το θράσος και  χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ  «φασιστοειδή απόφυση»  ενώ χρησιμοποιεί ακραία εμφυλιοπολεμική γλώσσα απέναντι στην Αριστερά που θυμίζει τα άρθρα της χουντοφασιστικής εφημερίδας “Στόχος”
Ο Φαήλος παραμένει εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα φέρεται να είναι και ο βασικός συντάκτης της αισχρής ανακοίνωσης της 5ης Δεκέμβρη που απειλούσε εμμέσως με κήρυξη στρατιωτικού νόμου με φρασεολογία που μυρίζει ναφθαλίνη από τα εμφυλιοπολεμικά χαρακώματα.
 (Διαβάστε περισσότερα για τα έργα και τις ημέρες του κυρίου Φαήλου εδώ)

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/12/12, 12:44 μ.μ.

    Δεν νομίζω να πετύχουν κάτι. Οι χρυσαυγίτες θέλουν 1)ασφάλεια (απέλαση αλλοδαπών, κλείσομο συνόρων και μη ανανέωση αδειών παραμονής και εργασίας βαλκάνιων) και 2) να ξαναγυρίσουν και πάλι οι δουλειές στους έλληνες, όπως δηλαδή ήταν πάντα, που στα χωράφια πήγαιναν οι έλληνες. Όλο αυτό τι σχέση έχει με την ΝΔ; Εχει τπτ τέτοιο η ΝΔ στο πρόγραμμά της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή