Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Νεκρή η νοσοκόμα της Κέιτ Μίντλετον

Νεκρή η νοσοκόμα της Κέιτ Μίντλετον Νεκρή βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κεντρικό Λονδίνο, η νοσοκόμα που είχε λάβει το τηλεφώνημα-φάρσα δυο Αυστραλιανών παραγωγών οι οποίοι κάλεσαν στο νοσοκομείο King Edward VII, μιμούμενοι τις φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου, ώστε να ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Κέιτ Μίντλετον.
Η Γιακίνθα Σαλντάνα, μητέρα δυο παιδιών, εντοπίστηκε αναίσθητη σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα κοντά στο νοσοκομείο. Oπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, στην οικία έσπευσαν δυο ασθενοφόρα, αλλά δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψης δεν έφεραν αποτέλεσμα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο, μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η άτυχη νοσοκόμα, έχοντας πειστεί ότι μιλάει με την βασίλισσα Ελισάβετ, προώθησε το τηλέφωνο των δυο Αυστραλιανών παραγωγών του ραδιοφώνου, που μιμήθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο, ώστε να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Κέιτ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο, καθώς υπέφερε από πρωϊνές ναυτίες.
Σύμφωνα με ανταποκριτή του BBC δεν πρόκειται για την νοσοκόμα που έδωσε τις πληροφορίες, αλλά για εκείνη που προώθησε το τηλεφώνημα.
«Η Γιακίνθα εργάστηκε στο νοσοκομείο King Edward VII για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Ήταν εξαιρετική νοσοκόμα, σεβαστή και δημοφιλής μεταξύ των συναδέλφων της» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.
Την βαθιά τους θλίψη για το συμβάν εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ. «Οι Υψηλότητές τους δέχθηκαν την εξαιρετική περιποίηση όλων στο νοσοκομείο King Edward VII και οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια της Τζασίντα Σαλντάνχα, τους φίλους και τους συναδέλφους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Η οικογένειά, ο σύζυγος και τα δυο παιδιά της νοσοκόμας έχουν ενημερωθεί, ενώ σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι της Σαλντάνα.
Η είδηση της φάρσας έκανε το γύρο του κόσμου και το νοσοκομείο την είχε αποκαλέσει θλιβερό περιστατικό, υποσχόμενο παράλληλα ότι θα αναθεωρήσει προς το αυστηρότερο το τηλεφωνικό πρωτόκολλο.
Η τραγική αυτή εξέλιξη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την φρενίτιδα που επικρατούσε στην Βρετανία τις προηγούμενες ημέρες, μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Κέιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου