Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο τυφώνας Sandy κατακλύζει το Instagram


Ο τυφώνας Sandy κατακλύζει το Instagram
Δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν photoshop αλλά είναι εντυπωσιακή.

Ο τυφώνας Sandy κατακλύζει το Instagram

Deasy @ 29.10.2012
Σχόλια 0
Σχεδόν 200.000 φωτογραφίες (απόγευμα Δευτέρας) έχουν μέχρι στιγμής ανέβει στο Instagram που έχουν ως κύριο θέμα τον τυφώνα Sandy που ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες να πλήττει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.
Μέσα από το δημοφιλές network φωτογραφιών, οι χρήστες ανεβάζουν όχι μόνο εντυπωσιακές λήψεις από τα καιρικά φαινόμενα που επικραττούν στις πληγείσες περιοχές αλλά και από τον προσωπικό τους χώρο, τις προμήθειές τους για τις αμέσως επόμενες ημέρες και γενικότερα ότι έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τον τυφώνα.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε αντίθεση με άλλα θέματα, όπου κατά κύριο λόγο γίνεται χρήση των φίλτρων που διαθέτει η εφαρμογή, ελάχιστες από τις φωτογραφίες με θέμα τον τυφώνα Sandy φαίνεται να έχουν επεξεργαστεί μέσω της εφαρμογής, ενώ το αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις είναι εξαιρετικό. Bέβαια, δε λείπουν και φωτογραφίες που φαίνεται ότι έχουν περάσει από... photoshop, είτε χιουμοριστικά (όπως πιθανότατα η παραπάνω φωτογραφία) είτε για λόγους εντυπωσιασμού.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε, ενώ είναι βέβαιο ότι με το πέρασμα των ωρών, όλο και περισσότερες φωτογραφίες θα ανεβαίνουν στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου