Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ…???? Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ‘Η Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ…????


 by  — 


Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τον φασισμό και την Χ.Α …… Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί….. η’ μάλλον καταλαβαίνω πολύ καλά .
Οταν η φασιστική κυβέρνηση που ψήφισες σου μιλάει για την απειλή του φασισμού, ο μόνος λόγος που το κάνει ,είναι για να σε τρομοκρατήσει , και αν δεν τα καταφέρει αυτή έχει εφεδρεία την Χ.Α (την οποία καταδικάζει ) .
Αλλά τελικά το θέμα δεν είναι ο φασισμός ,ούτε η δικτατορία ,γιατί και τα δύο είναι οι ύστατες λύσεις μιας Καπιταλιστρικής κρίσης . Το θέμα που πραγματικά με απασχολεί είναι η ΞΕΦΤΙΛΑ και αυτό που παράγει , τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ .
Ο φασίστας είναι κάποιος που με βάση την ( ιδεολογία του) ,η οποία παρεμπιπτόντως είναι αυτό τον καιρό κυρίαρχη σε κάθε μορφή ( δημοκρατικής )εξουσίας ,λειτουργεί για να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος ,κρυβόμενος βέβαια πάντα πίσω από την( φιλοπατρία ) του .
ΑΧ αυτή η πατρίδα………… πατριώτης ήταν και ο Χιτλερ πατριώτης ήταν και ο ΜΠΡΕΧΤ , ……. πατριώτης είναι ο Χ.Αυγητης ,πατριώτης είναι κι ο ΒΑΡΝΑΛΗΣ…… εεε δεν γίνεται ρε παιδιά ναναι και οι δυο ,πρέπει να αποφασίσουμε .
Αν και είπα ότι το πρόβλημα δεν είναι ο φασισμός παρασύρθηκα….τι να κάνεις ειν κι αυτή η ριμάδα η ηλικία….και να το πρόβλημα….Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ .
Και επειδής μια ταμπέλα από μόνη της δεν λέει τίποτε ας δώσουμε μια ( υπόσταση ) στον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ , που σίγουρα δεν είναι ο ματσωμένος που έβγαλε τα λεφτά του στην Ελβετία .Αυτός έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει και έναν (ευτυχισμένο ) περίγυρο και να ζήσει στο χρυσό κλουβί του , το οποίο στο τέλος μπορεί και να το βάλει και στον κώλο του ….δικαίωμά του .Αυτόν κάλλιστα θα τον ονόμαζα ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ .
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι ο υποστηριχτής  της κυβέρνησης που περιμένει κάπου να βολευτεί
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι ο θεατής του μεγκα και του σκαη ο οποίος μόλις τελειώσει το δελτίο ειδήσεων ,τρέχει να δει το βιβλιάριο τραπέζης με τα λιγοστά ευρο που του χουν απομείνει.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι αυτός που την ώρα που στο Σύνταγμα γίνεται της πουτάνας ,πίνει καφέ στην Ερμού και παραπονιέται για την αποπνιχτική ατμόσφαιρα η’ χλευάζει τους (άπλυτους).
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι αυτός που δεν συμμετέχει πουθενά γιατί είναι ( σκεπτόμενος , εργαζόμενος και οικογενειάρχης).
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι αυτός που ενώ ζει στο Πέραμα η’ στη Κοκκινιά ανάμεσα σε εξαθλιωμένους ,παρκάρει προκλητικά το αμάξι με την ουρά που πρόσφατα αγόρασε, γιατί έτυχε να έχει ακόμη την τύχη ναναι δούλος σε κάποια επιχείρηση που ακόμη δεν έχει μεταναστεύσει.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι αυτός ,που με υπεροψία αρνείται να συμμετέχει έστω και σ αυτή την εξαθλιωμένη διαδικασία των εκλογών ,με την δικιολογία ότι όλοι είναι ίδιοι ,λες και αυτός έκανε κάτι για να τους αλλάξει .
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι αυτός που ενώ ξέρει ότι ο διπλανός πολύτεκνος πεινάει ,φροντίζει για την τροφή του μονάκριβου παιδιού του ,μαινόμενος ταυτόχρονα ενάντια στον πολύτεκνο με το ακράδαντο επιχείρημα …<ας πρόσεχε>.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι εκείνος που ενώ κατακεραυνώνει τον δήθεν τυφλό που πήρε παράνομα σύνταξη ,συντάσσεται με την εξουσία που (διαπραγματεύεται ) με την Τροικα.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι ο άνθρωπος των ( τεχνών και των γραμμάτων ) που όντας υπεράνω τόσο χαμηλών επιδιώξεων ,όπως ψωμί, μισθός ,μειδιά υπεροπτικά ,και συνεχίζει με την παρέα του την βαθυστόχαστη ανάλυση του τάδε .
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι αύτος που φοβάται να φύγει απ το ευρο μη τυχόν και σταματήσει η μερκελ να του δείνει ελεημοσύνη  (έτσι νομίζει).
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι εκείνος ο ( αριστερός ) δημαρητης που ενώ ξέρει ότι ο καπιταλισμος τον γαμάει ισχυρίζεται ότι με την βαζελίνη δεν είναι βιασμός.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ είναι αυτός που δέχεται να τον μποδίζουν να βαδίζει.
Και επειδής όπως ίσως καταλάβατε ότι  ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ αποκαλώ την πλειοψηφία του λαού   ……..Ο πρώτος ΞΕΦΤΙΛΑΣ είμαι εγώ που ενώ τα γράφω, δεν έχω την τσίπα να γίνω έστω το προσάναμμα στη φωτιά ενάντια στην ΞΕΦΤΙΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου