Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι κλάδοι θα συμμετέχουν στη γενική απεργία της Πέμπτης


Αρκετοί είναι οι κλάδοι που ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 18 Οκτωβρίου.
Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές
Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές με κοινή συνέντευξη τύπου ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη γενική απεργία αλλά και συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών στις 17 Οκτωβρίου ενάντια στα νέα μέτρα και την ένταξη των ταμείων τους στον ΕΟΠΠΥ. Υπενθυμίζεται ότι οι μηχανικοί της χώρας απέχουν από τα καθήκοντά τους από τις 8 έως τις 18 Οκτωβρίου, οπότε και θα επανακαθορίσουν τη στάση τους.
Αυτοκινητιστές ταξί
Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι αυτοκινητιστές ταξί όλης της χώρας την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, ημέρα της γενικής απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ .
Όπως ανακοινώθηκε, η κινητοποίηση εντάσσεται στο κάλεσμα της ΕΣΕΕ στους ελεύθερους επαγγελματίες για συμμετοχή σε συλλαλητήριο που διοργανώνει έξω από τα γραφεία της στην οδό Μητροπόλεως στις 12.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στο οποίο θα συμμετέχει ο ΣΑΤΑ.
Τραπεζοϋπάλληλοι
Στην εικοσιτετράωρη απεργία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει η ΟΤΟΕ.
ΟΜΕ-ΟΤΕ
Τη συμμετοχή της στην εικοσιτετράωρη γενική απεργία της Πέμπτης κατά των επικείμενων μέτρων ανακοίνωσε η ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Κλειστά τα καταστήματα
Να κλείσουν τις επιχειρήσεις και τα καταστήματά τους και να έχουν μαζική παρουσία σε συγκεντρώσεις της 18ης Οκτωβρίου καλεί όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που διοργανώνονται την ημέρα εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου