Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Περι Αυγης και Κουβελη......


Διαβάζω στην ΑΥΓΗ την τοποθέτηση της εφημερίδας σχ. με το άρθρο " Η μετάλλαξη της Αυγής" του κ. Αβδούλου, στο οποίο πλέκεται δια μίαν εισέτι φορά το εγκώμιο του κ. Κουβέλη και του εγχειρήματος της ΔηΜαρ. Γράφει λοιπόν στο τέλος η εφημερίδα τη θέση της. " (..)Η εφημερίδα από το μετερίζι της Ανανεωτικής - Ριζοσπαστικής Αριστεράς, οργανικό μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει τον διάλογο, ώστε ακόμη και μέσα από την αυστηρή κριτική να δημιουργούνται προϋποθέσεις συγκλίσεων μεταξύ των αριστερών δυνάμεων".
Εχουμε και λέμε λοιπόν:
Αυτά τα μπερδεμένα "ανανεωτικής-ριζοσπαστικής αριστεράς " και "οργανικό μέρος του συριζα" τί σημαίνει για μας που δεν ξέρουμε; εγώ Σύριζα ψήφισα!!!! η εφημερίδα αυτή αφορά σε ορισμένο κομμάτι του κόμματος; άλλως προς τι η επισήμανση;
Συνεχίζω μη φύγετε..
Γιά ποιό διάλογο ομιλούμε; εδώ άρθρα ανεβαίνουν με συγκεκριμένο περιεχόμενο διθυραμβικό, για την ΔηΜαρ και τα στελέχη της αρκετό καιρό τώρα.
Πώς η "αυστηρή κριτική" μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις όταν στα κείμενα αυτά δεν υπάρχει δείγμα αποστασιοποιημένης γνώμης και ισοβαρή καταμερισμό έστω ευθυνών; για ποιά "αυστηρή" κριτική μιλάμε επίσης και από ποιόν προς ποιον;
Ο κ. Αβδούλος, ας πούμε, κάνει "αυστηρή" κριτική και σε ποιόν;
Διάλογος δι επιστολών δεν γίνεται να οδηγήσει πουθενά και το ξέρετε...αφήστε λοιπόν τους βερμπαλισμούς και τους ακκισμούς γιατί γελοιοποιείσθε το λιγότερο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου