Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το προφίλ του 46χρονου παιδεραστή!


frikiΣυγκλονισμένο είναι όλο το χωριό στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης για τον 46χρονο γυμναστή που διαπιστώθηκε ότι βίαζε ανήλικα παιδιά για να τους κάνει άνδρες, βιντεοσκοπούσε τις απεχθείς πράξεις του και στην συνέχεια «μοιραζόταν» τα «κατορθώματα» του μέσω διαδικτύου.
Σύμφωνα με τους κατοίκους, και το ρεπορτάζ που έκανε το spirospero.gr στην περιοχή, ο 46χρονος δεν είχε δώσει δικαίωμα στο χωριό. Το μόνο που ακουγόταν ήταν ότι ο προπονητής ήταν επιρρεπής στον τζόγο. Πιο συγκεκριμένα, είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό στο ΛΟΤΤΟ, αλλά το "εξαφάνισε" μέσα σε χρόνο ρεκόρ στο καζίνο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Ζούσε μόνος του με την 83χρονη μητέρα του, η οποία δεν έχει ενημερωθεί για τον ακριβή λόγο που συνελλήφθη ο γιος της επειδή έχει πρόβλημα με την καρδιά της. Την έχουνε αφήσει να πιστεύει ότι ο λόγος που συνελήφθη είναι ο τζόγος. Το χωριό δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς έφτασε σε αυτό το σημείο ο συγκεκριμένος άνθρωπος. 
Πολλοί μιλάνε για ψυχολογικά προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετώπιζε, αφού τόσα χρόνια δεν τον είχανε δει με καμιά γυναίκα μαζί. Δεν έβγαινε πολύ συχνά εξώ, παρά μόνο για να πάει στις προπονήσεις. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε μετά από οργανωμένη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και για την υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα 7 άτομα.
Το σπίτι του 46χρονου γυμναστή από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, παγιδεύτηκε με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
 Έχει ζητηθεί άδεια για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου