Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ψήφισαν τον Χρυσαυγίτη 23 βουλευτές κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία


Δεν αποτελεί είδηση ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξελέγη πρόεδρος της Βουλής. Ούτε καν ότι έλαβε 223 ψήφους, όσες δεν είχε πάρει κανείς έως τώρα! Από τη στιγμή που τον στήριζαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και δεν είχαν διαφωνία οι του Σύριζα, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.
Είδηση νομίζουμε ότι συνιστούν οι 41 ψήφοι που έλαβε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την προεδρία της Βουλής (Ζησιμόπουλος)!
Με δεδομένο ότι το νεοναζιστικό κόμμα έχει 18 βουλευτές, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι βρέθηκαν 23 βουλευτές άλλων κομμάτων που ψήφισαν τον Χρυσαυγίτη!
Ποιοι είναι αυτοί και από ποιους πολιτικούς χώρους προέρχονται;
Υπάρχουν 23 βουλευτές που, κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία (βλέπετε, η ψηφοφορία ήταν μυστική), έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στην εκλογή εκπροσώπου των νεοναζιστών -παρά την αντίθετη θέση των κομμάτων τους!
Ο Ζησιμόπουλος μπορεί να μην εξελέγη στη θέση του 7ου αντιπροέδρου της Βουλής, καθώς απαιτούνται 75 ψήφοι, αλλά το θέμα για τους 23 βουλευτές παραμένει. Ο αρχηγός των Χρυσαυγιτών Νίκος Μιχαλολιάκος, ενισχυμένος και από την ψηφοφορία, απειλεί να προσφύγει στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για να αποκατασταθεί η αδικία -όπως λέει.
Η θέση του 7ου αντιπροέδρου της Βουλής θα παραμείνει κενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου