Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ





Διεξηχθη σημερα Πεμπτη 22/3, στο Εφετειο Αθηνας, η δικη του Μανωλη Σταυρουλακη , κατα εταιριας που εκμεταλλευεται παρανομες διαφημιστικες πινακιδες.
Ο γιος του συναγωνιστη Μανωλη , ο Γιαννης, το 2005 σκοτωθηκε οταν προσεκρουσε σε παρανομα στημενη διαφημιστικη πινακιδα επι της Λ.Κηφισιας.
Μετα απο πολυωρη διαδικασια, οπου η εισαγγελεας προτεινε την ενοχη των κατηγορουμενων, η δικη διακοπηκε για την 5η Απριλιου 2012. Η δικη θα ολοκληρωθει με τις αγορευσεις των δικηγορων και την αποφαση του δικαστηριου. Πανω απο 10 συναγωνιστες του Κινηματος Δεν Πληρωνω παρευρεθηκαν σε ενδειξη αλληλεγγυης στον συναγωνιστη μας Μανωλη Σταυρουλακη και τους συγγενεις του. Πολλοι φιλοι και συγγενεις δολοφονηθεντων απο τις διαφημιστικες πινακιδες γεμισαν την αιθουσα. Μεταξυ αυτων και οι μαρτυρες κατηγοριας Παναγιωτης Μαδιάς- πραγματογνωμων σε θεματα τροχαιων ατυχηματων καθως και ο γνωστος Τασος Μαρκουιζος- Ιαβερης, ειδικος επι θεματων οδικης ασφαλειας και φιλος του κινηματος μας. Φυσικα το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ θα δωσει το παρον και στις 5 Απριλη, στο πλευρο των συναγωνιστων μας.
Ολοι μαζι στον αγωνα για ελευθερους και ασφαλεις δρομους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου