Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο Δήμος Παλλήνης συνδέεται αποχετευτικά με την Ψυτάλλεια!!!


Τρίτη 17 Ιανουαρίου, 2012, ώρα 10:22
Με ομόφωνη απόφαση της ΕΥΔΑΠ έκλεισε μια εκκρεμότητα πολλών δεκαετιών που υποβάθμιζε την ποιότητα ζωής χιλιάδων ανθρώπων
Η μεγαλύτερη κατάκτηση των τελευταίων δεκαετιών για τις περιοχές που συγκροτούν τον ενιαίο Δήμο Παλλήνης, καταγράφηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ.
Παλλήνη, Γέρακας και Ανθούσα θα αποχετεύονται στην Ψυτάλλεια!
Η επιμονή,  η καλή προεργασία και κυρίως η αποφασιστικότητα που επιδείχθηκε τους τελευταίους έξη μήνεςαπό το Δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο, απέδωσαν καρπούς.
Οι 100.000 και πλέον χιλιάδες πολιτώντου ενιαίου Δήμου απαλλάσσονται από τον μεγαλύτερο «βραχνά» που χαρακτήριζε ως και σήμερα την ποιότητα ζωής τους σε κάθε επίπεδο -υγείας, υγιεινής και οικονομίας- και πλέον, μπορούν να προσβλέπουν σε καλύτερες συνθήκες σε ότι αφορά τουλάχιστον, τα πλαίσια της καθημερινής διαβίωσής τους στην πόλη τους.
Την υπόθεση «Ψυτάλλεια» χειρίστηκε προσωπικά με αθόρυβο τρόπο ο Δήμαρχος κ. Αθ. Ζούτσος.

Απέφυγε οποιαδήποτε εκμυστήρευση ακόμη και προς τους στενούς συνεργάτες του στο Δήμο,
αρνιότανε επίμονα μέχρι και σήμερα να διαψεύσει ή να επαληθεύσει πληροφορίεςπου κατά διαστήματα διαχέονταν για το εν λόγω θέμα – η πρωτοσέλιδη σχετική είδηση στον έντυπο «Νεολόγο» της 19ης Νοεμβρίου 2011 «αντλήθηκε» από αξιόπιστη πηγή επιτελικού στελέχους της ΕΥΔΑΠ- και παρά το γεγονός ότι κατ΄επανάληψη προκλήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης από συμβούλους της αντιπολίτευσης και μάλιστα κατηγορήθηκε για ….αδράνεια στους 10 μήνες που ασκεί τη διοίκηση του Δήμου,  απέφευγε να ανακοινώσει οτιδήποτε για το όλο ζήτημα.

Το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ κατέληξε σε μία τόσο σοβαρή απόφαση για «σύνδεση» του αποχετευτικού δικτύου του Δήμου με την Ψυτάλλεια, ασφαλώς και δεν προέκυψε σε διάστημα 8-10 ημερών! Αναμφίβολα πρόκειται για μία κατάκτηση χωρίς προηγούμενο δεδομένου ότι το πρόβλημα της αποχέτευσης απασχόλησε όλες τις προγενέστερες δημοτικές αρχές χωρίς όμως να προκύψει σε καμία απολύτως χρονική συγκυρία προοπτική επίλυσής του.
  • Στην χθεσινή απόφαση της ΕΥΔΑΠ αν προστεθεί και η έγκριση τον περασμένο Νοέμβριο υπέρ του Δήμου Παλλήνης του ποσού των περίπου 74 εκατομμυρίων ευρώ για δημιουργία κατασκευής εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης, γίνεται αντιληπτό ότι η δημοτική αρχή του κ. Αθ. Ζούτσου, πιστώνεται την ουσία και την αλήθεια μιας ολοκληρωμένης κατάκτησης σε ένα ζήτημα που βασανίζει την περιοχή μας από την εποχή που είχε διοικητική διάρθρωση Κοινότητας! 
  • • Στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ ελήφθη αντίστοιχη απόφαση για το Δήμο Σαρωνικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου