Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Γράμμα προς όλους τους Έλληνες: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!



Χθες το απόγευμα είχε προγραμματιστεί μέσω διαδικτύου πάλι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα, αλλά και σε κάθε πλατεία της χώρας. 

Το αποτέλεσμα ήταν 500 άτομα στην πλατεία συντάγματος (συγνώμη αν ήταν παραπάνω, αλλά δεν μπορείς να γνωρίζεις αν δεν ήσουν εκεί, λέμε ότι διαβάσαμε), για άλλες πόλεις ούτε κουβέντα να βγει κάποιος έξω στο κρύο.

Το ερώτημα μου είναι: Που πήγε η αγανάκτηση μας;;; Την έφαγε η μαρμάγκα;; Όλα πηγαίνουν καλά στην χώρα μας ή μήπως μας έχουν μουδιάσει καλά βομβαρδίζοντας μας καθημερινά με σενάρια και παπαροαμπελοφιλοσοφίες;;;
Θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά ότι...
και οι αγανακτισμένοι ήταν τελικά κάτι οργανωμένο από άλλους παράγοντες και όχι από έναν πιτσιρικά στο facebook. Όπως και να έχει, πριν λίγους μήνες βλέπαμε εξοργισμένο κόσμο... τώρα σιωπή.

Αυτό που φοβάμαι όμως πραγματικά είναι ότι σε λίγο καιρό που θα έχουμε εκλογές, θα φάμε πάλι την καραμέλα που θα μας δώσουν τα δύο αυτά κόμματα που μας κατάστρεψαν, και ότι θα δούμε λαοθάλασσες πάλι με μπλε και πράσινα λάβαρα να ζητωκραυγάζουν για τον επόμενο καταστροφέα μας, τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο ή όποιον άλλο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ... δεν πάει άλλο... θα έρθουν και χειρότερες μέρες... μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό;; Μήπως δεν πρέπει να εκλέγουν ΑΥΤΟΙ (οι 300) τον πρωθυπουργό μας;;; Είναι υπάλληλοι μας και θέλουν να το καταργήσουν και αυτό... ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε, εμείς έχουμε την δύναμη, όχι αυτά τα τσουτσέκια και αυτοί που έιναι από πάνω τους... ας τους το δείξουμε στις επόμενες εκλογές, να κάνουμε την ανατροπή, να σπάσουμε τον τσαμπουκά τους...γιατί μας έχουν σιγουράκι.

Σας τα λέει αυτά ένας νέος που είδε την γενιά του να μένει στάσιμη, να μην βλέπει κανέναν να προοδεύει και να δημιουργεί όπως θα έπρεπε, ένας νέος πέρα από κόμματα και ιδεολογίες αλλά με ένα όραμα: ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΖΩΗ, ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.. γιατί ρε μαλάκες... είμαστε ΌΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ από αυτό τον κόσμο, ας μην καταστρέφουμε την ζωή και την ζωή των παιδιών μας.

Υ.Γ. Δείτε τι έκανε η Ισλανδία στους τραπεζίτες, το ΔΝΤ και τους πολιτικούς της ΕΔΩ

Όσο ζούμε ελπίζουμε...
Νίκος... για το On-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου