Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Σοφια Σακοραφα Συριζα-ΕΚΜ

Σοφία Σακοράφα, Υποψήφια Βουλευτής Β' ΑθηνώνΑνατροπή στην Ελλαδα, Μήνυμα στην Ευρώπη- ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο
Αγαπητοί φίλοι,
Την Κυριακή 6 του Μάη αφαιρούμε τη δυνατότητα, από το δικομματισμό και τις πολιτικές τους ορντινάντσες, της πλειοψηφίας των 151 εδρών.
Την Κυριακή 6 του Μάη ισχυροποιούμε το "ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ", ώστε να λάβουμε την εντολή σχηματισμούκυβέρνησης, με πυρήνα την αριστερά.
Κάποιοι λένε "Δε γίνονται αυτά"...
Και βέβαια γίνονται! Στην Ελλάδα ζούμε.
Στην Ελλάδα της δημοκρατικής παράδοσης, των μεγάλων αγώνων της αριστεράς, των ισχυρών αντιστασιακώνκινημάτων, των σημαντικών κατακτήσεων.
Στην Ελλάδα που το ΕΑΜ είχε τη σημαντικότερη υπεροπλία και την ευρύτατη απήχηση στην καρδιά του λαού μας.
Στην Ελλάδα της νεολαίας Λαμπράκη και της ΕΔΑ που σαν καρφί αναπτύχθηκαν στην καρδιά του αστικού - μετεμφυλιακού παρακράτους και απλώθηκαν στους φοιτητές, στους εργάτες, στους επιστήμονες, στους διανοούμενους.
Στην Ελλάδα του 73 και του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα, των μεγάλων φοιτητικών κατακτήσεων του 91, της υπέροχης νέας γενιάς του 2008.
Στην Ελλάδα του διαρκούς οράματος για ριζικό κοινωνικό και οικονομικό μετασχηματισμό.
Κάποιοι τρομοκρατούν ώστε "να μην γίνουν αυτά"...
Τρομοκρατούν γιατί οι ίδιοι είναι φοβισμένοι, αφού είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση και μετά που κινδυνεύουν να εκπέσουν από τον παράδεισο της εξουσίας...
Είναι η πρώτη φορά που η αριστερή διακυβέρνηση προβάλλει σαν ώριμη πολιτική αναγκαιότητα, σαν επιβεβλημένη ιστορική επιταγή.
Και βέβαια λοιπόν μπορεί να γίνει!
Στις 6 του Μάη πραγματοποιούμε την μεγαλύτερη πολιτική ανατροπή, στέλνοντας μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης: Μπορούμε! Θα νικήσουμε!
Σοφία Σακοράφα

υπογραφή: Σοφία Σακοράφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου