Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Τάσος Γιαννίτσης έχει εντολή να αποκλείσει αριστερά ψηφοδέλτια;


 Καταγγελία της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για προσπάθεια αποκλεισμού ψηφοδελτίων

Ποιός είπε ότι οι τραπεζοτσολιάδες δεν έχουν χιούμορ;
Τι παιχνίδια παίζει ο Τάσος Γιαννίτσης;  Πίσω από γελοίες προσχηματικές τεχνικότητες  όπως καταγγέλλουν τα κόμματα εκτός βουλής αρνείται να δώσει στις παρατάξεις το χαρτί που δικαιούνται για να τυπώσουν τα ψηφοδέλτια τους με ορατό τον κίνδυνο να ακυρωθούν οι συνδυασμοί. Ας σημειωθεί ότι Παρασκευή είναι η τελευταίο διορία για να φτάσουν τα ψηφοδέλτια στις νομαρχίες.
Αν είναι αυτός ο στόχος του  Τάσου Γιαννίτση για να εξουδετερωθούν οι ενοχλητικές για την Ε.Ε και το ΔΝΤ φωνές τότε παίζει πολύ επικίνδυνα παιχνίδια με τη φωτιά.  Μήπως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός φαίνεται πως εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι κατέβηκαν στους δρόμους ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο του όταν είχε διοριστεί υπουργός στην κυβέρνηση εικονικής πραγματικότητας και μαγειρεμένων στοιχείων του Κ. Σημίτη;   Τουλάχιστον τον προπονητή Χρήστο Τζέκο όταν τον έπιασαν του απαγόρεψαν να είναι ξανά προπονητής αλλά με τον πολιτικό ομόλογο του Τάσο Γιαννίτση δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα!
 Μετά την καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του ΚΚΕ (μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ αλλά και την παράσταση διαμαρτυρίας αντιπροσωπειών των κομμάτων στο υπουργείο Εσωτερικών υποχρεώθηκε σε μερική αναδίπλωση.  Ο Τάσος Γιαννίτσης χολωμένος αρνήθηκε να δεχτεί την αντιπροσωπεία, αρνούμενος να πάει πίσω από τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του. Την αντιπροσωπεία τελικά συνάντησε ο Γ.Γ. του Υπουργείου κος Θ. Ξηρός, ο οποίος μετέφερε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι σε θέση αύριο Τρίτη 24/4 να ξεκινήσει να διαθέτει μόλις 20.000 δεσμίδες χαρτί από τις συνολικά 30.000 που είναι απαραίτητες για να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών που επιθυμούν να κατέλθουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές!
Ο ΓΓ του ΥΠΕΣ δεν δεσμεύτηκε ούτε καν ότι το χαρτί θα διατεθεί εγκαίρως ώστε να τηρηθεί η προθεσμία (Παρασκευή 27/4) που έχει τεθεί για την αποστολή των ψηφοδελτίων στις Περιφέρειες της χώρας. Στην πραγματικότητα, το Υπουργείο Εσωτερικών λέει με ωμότητα ότι στις εκλογές θα κατέβουν μόνο οι συνδυασμοί εκείνοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τυπώσουν ιδίοις εξόδοις τα ψηφοδέλτιά τους.   Ελπίζουμε να μπει ένα τέλος σε αυτές τις ασκήσεις εκτροπής.
Διαβάστε την καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου