Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ότι δεν κάνουν οι Έλληνες το κάνουν… οι ξένοι!

Πριν από λίγο καιρό Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες (tour operators) ξεκίνησαν μια διαφημιστική εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας, κάτι που αποφάσισαν να μιμηθούν και Αυστριακοί tour operators.   

Συγκεκριμένα, οι τουριστικοί πράκτορες της Αυστρίας στέλνουν τουρίστες στην χώρα μας προκειμένου να στηρίξουν την Ελλάδα σε έναν από τους σημαντικότερους κλάδους που φέρνουν έσοδα στην χώρα μας. Σε συνεργασία λοιπόν, με τους Γερμανούς tour operators οι Αυστριακοί καλούν τους συμπατριώτες τους να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και να κάνουν τις διακοπές τους στον σημαντικότερο θερινό προορισμό (όπως αναφέρουν). 

Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που συμμετέχουν σ’ αυτήν την συνεργασία είναι οι tour operators TUI, Gulet, Thomas Cook, Neckerchief. ITS Billa, Jahn Reisen, Lauda air και Fly Niki. Η διαφήμιση αυτή θα δημοσιευτεί στις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Αυστρίας όπως η Kleine Zeitung, Kurier, Oberostereichische Nachrichten και Salzburger Nachrichten. 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Διευθυντής του ITS Billa-Jahn Reisen (Rewe Touristik) κ. Martin Fast, επισήμανε πως: «Οι Αυστριακοί δείχνουν εμπιστοσύνη στον πλέον δημοφιλή τους προορισμό και προτιμούν και πάλι Ελλάδα». Η Rewe Touristik δίνει παράλληλα εγγυήσεις για όλες τις κρατήσεις προς ελληνικούς προορισμούς ενώ η διαφήμιση αυτή θα σταλεί μαζί με ενημερωτικό φυλλάδιο του ITS-Billa σε χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη την Αυστρία. 

Επιμέλεια: Δήμητρα Ρεντζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου