Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχώρηση του Συλλόγου «Ο Παλληνεύς» από την εκδήλωση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης για να τιμήσει τον κ. Ιωάννη Οικονόμου

Αποχώρηση του Συλλόγου «Ο Παλληνεύς» από την εκδήλωση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης για να τιμήσει τον κ. Ιωάννη Οικονόμου

 By Pallini Press 

Με ανακοίνωση του ο πολιτιστικός σύλλογος "ο παλληνεύς" ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκδήλωση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης για να τιμήσει τον κ. Ιωάννη Οικονόμου. 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση


Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος 
Απανταχού Παλαιών Κατοίκων Παλλήνης 
«Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ»

ΘΕΜΑ: Αποχώρηση Συλλόγου «Ο Παλληνεύς» από την εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης για να τιμήσει τον κ. Ιωάννη Οικονόμου.

Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση του Δήμου Παλλήνης για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης τιμής του κ. Ιωάννη Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου, ως γνωστόν, είναι ο άνθρωπος που ενεργοποίησε έναν σύλλογο ο οποίος ήταν μόνο στα χαρτιά και υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρός του. Επίσης με το συγγραφικό του έργο έκανε γνωστή την ιστορία της Παλλήνης από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σχεδόν στις ημέρες μας. 
Η πρόταση για την συμμετοχή μας στην εκδήλωση, μας έγινε προφορικά στις αρχές Μαΐου.

Έκτοτε, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας, δεν είχαμε καμία ενημέρωση για τον τόπο, τον χρόνο και το περιεχόμενο της εκδήλωσης. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 από ανάρτηση του Δήμου Παλλήνης στο διαδίκτυο, πληροφορηθήκαμε ότι η εκδήλωση θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γέρακα. 
Στην συνέχεια, μας έγινε γνωστό ότι το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης έχει ήδη προγραμματιστεί και η συμμετοχή του Παλληνέα ήταν ελάχιστη και περιοριζόταν μόνο στην αναφορά του βιογραφικού του κ.Οικονόμου.

Κατόπιν τούτου, αποφασίσαμε στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 7 Αυγούστου 2013, να αποχωρήσουμε από την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης για τους κάτωθι λόγους:
1. Δεν μας έγινε καμία επίσημη πρόταση για την συμμετοχή μας, πλην της προφορικής και παρ’ όλες τις οχλήσεις από μέρους μας, δεν είχαμε καμία απάντηση.

2. Δεν ερωτηθήκαμε ούτε για την ημερομηνία της εκδήλωσης, ούτε για τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί, για τον οποίο έχουμε αντιρρήσεις.

3. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για το περιεχόμενο της εκδήλωσης και με ποιόν τρόπο θα συμμετείχε ο Παλληνεύς σε αυτήν. 

4. Η έννοια της συνδιοργάνωσης είναι ανταλλαγή ιδεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου